BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #533500 przez alba77
Qltoorka , bisbas piękne brzusie :laugh:
Kamilka gratulacje dziewczynki Blanka to śliczne imię :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533512 przez bisbas
pięknie wygląda ta nasza tabelka z tą naszą malutką różową księżniczką za niedlugo pewnie bedzie poprzeplatana różem z błękitem :)

a jak tam twój brzuszek alba77 masz jakieś zdjęcie :)

szkoda że tu w profilu każda z nas nie ma takiego własnego albumiku mogłybysmy wklejac tam zdjęcia brzuszków a potem dzieciaczki i zaglądać w razie potrzeby :) może trzeba rzucić pomysła twórcom forum choć może to nie do wykonania

11 lata 11 miesiąc temu #533513 przez !sylwia!
Kamilka gratuluję córeńki, będzie mała Blanka, super.
Ja 2 tyg temu miała dziwną akcje siedziałam w knajpie na herbacie z Sis i przy stoliku obok siedziały dziewczyny z prześliczną malutką dziewczynka, zapatrzyłam się na nią bo miała cudne prawie czarne oczy-jej mama miała podobne, no ale do rzeczy słodki mały bobas uśmiechnięty trudno nie zwrócić uwagi no i zaczęły się zbierać do wyjście wtedy małą przejeła jedna z nich i zobaczyła że mała do nas gaworzy no to podeszła i powiedziała że ona przynosi szczęście bo jak tak się cieszy do innej kobiety to znaczy że urodzi córkę no to ja na to że już w ciąży jestem i że dr powiedział że chłopak, no to ona że się jeszcze zobaczy. a później Sis do mnie że jej się wydaje ale to całkiem prawdopodobne, że to była wróżka bo ją gdzieś już widziała w jakimś programie tv i dziś szukałyśmy jej w necie i fakt ta sama kobitka. strasznie zakręcona historia wyszła z góry przepraszam. Kurcze zawsze chciałam do niej iść tylko mi kasy było szkoda, a tu proszę.
No to życzę spokojnej nocki.

11 lata 11 miesiąc temu #533518 przez Kamilka22
Faktycznie jestem po srodku:-) to teraz dziewczyny wasza kolej ab wypelniac dalej nasza tabele:-)

11 lata 11 miesiąc temu #533523 przez bisbas
Kamilka22 napisał:

Faktycznie jestem po srodku:-) to teraz dziewczyny wasza kolej ab wypelniac dalej nasza tabele:-)

no ja pewnie płeć poznam dopiero koło 20 tyg bo wtedy mam połówkowe i ostatnie usg nie sądzę by teraz na tym poniedziałkowym było coś widać :)

11 lata 11 miesiąc temu #533532 przez Kamilka22
Bibas no raczej nie a jak juz cos powie to beda przepuszczenia .ale szybko zleci Ci do 20tygodnia zobaczysz:-)

11 lata 11 miesiąc temu #533533 przez bisbas
Kamilka22 napisał:

Bibas no raczej nie a jak juz cos powie to beda przepuszczenia .ale szybko zleci Ci do 20tygodnia zobaczysz:-)

mam nadzije :)

11 lata 11 miesiąc temu #533537 przez uniuni
Sylwia aż mnie ciarki przeszły! :)

Kurcze ale numer będzie jak córę urodzisz :)

Kamilka gratuluję! Jak ukochany zareagował?

Dziewczyny piękne brzuszki ja swój wstawię jutro z porównaniem z poprzednich tygodni :)

11 lata 11 miesiąc temu #533543 przez karolinkanice16
Hej kochane, ja w środę idę na usg i też być może dowiemy się już jaka płeć co tam się skrywa :). Dzisiaj wyjątkowo mnie nie mdli ale za to wysadziło mi jeszcze trochę bardziej brzuch i tak mi ciężko się siedzi mam wrażenie jakbym go sama sobie wypychała.
Patrzcie co mój A. dziś zakupił :silly: gada mi, że jeszcze nie kupujemy a sam się powstrzymać nie może.

Po za tym rozglądaliśmy się za łóżeczkami wózkami itp ogólnie chodziło o ceny wózek chyba jednak na 100% kupimy w Polsce a łóżeczko to mamy już kilka typów :).

Dziewczyny śliczne brzuszki :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #533545 przez emi87
Qltoorka to ze ja i catherine bedziemy nastepne hehe :D jeszcze urosniesz zobaczysz :)

bisbas postaram sie jutro zrobic sobie jakies przyzwoite foto :D

sylwia no to niezła historia :) jeszcze sie okaże ze tu babiniec bedzie dominowac hehe

karolina jakie sweetaśne skarpetunie :D

wreszcie zlokalizowałam gdzie sie Bąbel ulokował - po lewej stronie mniej wiecej na wysokości jajnika (zastanwaiam sie czy to nie za nisko?). i swietnie słychac tam jego serducho :) nawet mojemu tacie dzis dalam posluchac :D

11 lata 11 miesiąc temu #533551 przez karolinkanice16
A ja właśnie zajadam truskawki :)

11 lata 11 miesiąc temu #533559 przez Lisia
Witam drogie Panie :)

Jestem tu po raz pierwszy
Mam 25 lat i bede miala swoja pierwsza wymarzona i tak dlugo wyczekana Dzidzie :lol:

Jestem na poczatku 15 tyg. i termin mam wyznaczony tak okolo 14-17.07.2013. Moje malenstwo jest juz takie duze porownujac je do pierwszego skanu ktory mialm zrobiony w 6 tygodniu ciazy.

Juz nie moge sie doczekac pierwszych ruchow zwlaszcza ze sama zaczynam czuc sie coraz lepiej :silly:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo goraco :)

11 lata 11 miesiąc temu #533568 przez dziubasek
Lisia witaj :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #533601 przez emi87
Lisia witamy serdecznie :) ach widze ze srodek lipca rozchwytywany :P jak kochana samopoczucie?

jak tam kobitki z rana w weekendzik?

ja na 12 na chwile do pracy a wieczorem do dziadzia na imieniny :D

11 lata 11 miesiąc temu #533610 przez Kamilka22
Uniuni moj G. Byl ze mna na usg i cieszy sie:-) mowi ze to bedzie coreczka tatusia:p

lisia witaj:-)
Karolinkanice truskawki hmmm ale narobilas mi smaka mniami mniami:-)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka