BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #534547 przez uniuni
Jamajka to chyba na chłopca co? Podobno słodkości na dziewuchę :) U mnie się to chyba nie sprawdzi, bo na czekoladę nie mogę patrzeć, ale za to lodami nie wzgardzę :silly:

Byłam na tych Nędznikach. Film piękny, ładnie nagrany ale mnie irytowało to ich ciągłe śpiewanie :dry: Gdyby chociaż wiersze mówili, lub gdyby co jakiś czas wstawka jakaś śpiewana była..a nie było 2 zdań zamienionych w całym filmie..były wyśpiewane. Te śpiewy ciągnęły się i ciągnęły. Sam film trwał jakieś 2,5h a pod koniec tak ziewałam, że mało mi szczęka z zawiasów nie spadła :silly: Aaaaa i jeszcze były takie zbliżenia twarzy, że czułam się niezręcznie patrząc na gardziołko dyndające w środku gdy jakiś dłuższy ton musiał być wyśpiewany pełną buzią :woohoo:

Dokonałam wczoraj mojego pierwszego zakupu dla dziecka :) Przenośny monitor oddechu :) Mam nadzieję, że nie będzie musiał się sprawdzać, a jeśli już to zrobi to dobrze :)

MadMar pokazne rozmiary:ohmy: Tobie już i tak wystarczy niech rośnie tym co nie mają ;) A ja wstyd się przyznać.. rozmiaru swojego biustu nie znam :blush: Metki zawsze wycinam, bo mnie 'gryzą', a w sklepie metodą prób i błędów wynajduję nowy. Tylko jakoś te numerki mi w głowie nie zostają :blush:

Nasmażyłam racuchów w końcu :) J. próbował pierwszy raz w życiu. Uzależniające -tak określił, bo nie mógł się od michy oderwać :blink: Czas na drzemkę - mam dziś dzień piżamowy :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #534551 przez dorkiszon
Ja dzis zrobiłam sobie galaretke z owocami :) i bitą smietaną, serek ze szczypiorkiem oraz zupe koperkową. Pyszności no i kupiłam nową antyramę :) chyba juz jej nie zepsuje.

12 lata 2 miesiąc temu #534553 przez Kamilka22
Hejka:)

Ja mam dzisiaj leniwą niedziele:) wczoraj z moim G. byliśmy na imprezie w lokalu jego mama obchodziła 60te urodziny. Nawet było ok;p Podjadłam sobie różnych pysznych rzeczy miami:)
a u Was jak mija niedziela?
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #534554 przez Kamilka22

Ja mam dzisiaj leniwą niedziele:) wczoraj z moim G. byliśmy na imprezie w lokalu jego mama obchodziła 60te urodziny. Nawet było ok;p Podjadłam sobie różnych pysznych rzeczy miami:)

Mój brzuszek:)
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #534556 przez Kamilka22

Mój brzuszek:)
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #534560 przez Kamilka22
ojaa ale zaszalałam! aż 3 posty mi się wkleiły;p dorkiszon jednak szaleję z tymi zdjęciami hehe;p da się usunąć jakoś te 2 posty żeby jeden został?

12 lata 2 miesiąc temu #534566 przez uniuni
Hahahah Kamilka to faktycznie zaszalałaś :laugh: Oj tam, oj tam! nie usuwaj! Nic nie przeszkadza :) Brzucho przesłodki :) ach te nasze małe kluski rosną :)

Dorkiszonku ja się dzisiaj szykuję na galaretkę tropikalną z ananasem i mandarynkami :) J. się napalił jak szczerbaty na suchary, to zrobię trwa to przecież chwilkę :)

12 lata 2 miesiąc temu #534573 przez dorkiszon
Najlepsze,że ja nigdy galaretki nie lubiłam :)
Kamilka nie szalej ;)

12 lata 2 miesiąc temu #534577 przez Qltoorka
Super brzusio Kamilka :) A widzę, że Ty jeszcze w jeansy wchodzisz...zapinasz się normalnie, czy masz jakąś wstawkę do guzika? Bo ja ciągle tylko legginsy i legginsy i strasznie tęsknię za spodniami, ale nie potrafię się zapiąć w żadne już, a na allegro znalazłam tylko coś takiego:
allegro.pl/maskujacy-pas-do-spodni-sponi...gro-i2932369485.html

12 lata 2 miesiąc temu #534579 przez emi87
Kamilka śliczny brzunio :)
a ja miałam dziś robic galaretke i sushi....i leże w łózko o! tyle z mojej roboty.nie za specjalnie sie dzis czuje...

MadMar uuuu to faktycznie masz co dźwigać...

12 lata 2 miesiąc temu #534580 przez dorkiszon
Też ten pas widziałam, ale boje się tego kupić czy to nie jakiś badziew ja tez normalnie chodze w spodniach.

12 lata 2 miesiąc temu #534584 przez osobka85
Cześć:)niedawno znalazłam ten wątek i chciałabym się przyłączyć do Was. Również jestem przyszłą mamuśką lipcową. Termin mam na 6 lipca i to moja pierwsza ciąża.

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki:)

synek- Jaś <3

12 lata 2 miesiąc temu #534592 przez Kamilka22
Na razie jeszcze się mieszczę w swoje spodnie. ale niedługo też na pewno tylko leginsy mi zostaną:)

12 lata 2 miesiąc temu #534595 przez Kamilka22
ja może sobie potem kupie taki pas ciążowy na spodnie się zakłada. I spodnie mogą być rozpięte i nic nie widać wiadomo że jak założy się jakąś luźniejszą bluzkę do tego a nie obcisłą żeby nie było widać nic:)

allegro.pl/anatomiczny-wiskozowy-pas-cia...s-m-i2934114563.html

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #534633 przez karolinkanice16
ja tez tylko legginsy i legginsy w spodnie nie wchodze a jak w jakies wejde to strasznie uciskaja mi brzuch. mi wlasnie moj A zrobil pyszny obiadek rybke z mizeria a w mizeria pyszna bo jeszcze szczypiorek. Dziewczyny od jakiego tygodnia czuje po prawej stronie brzucha tak jak by cos bulgotalo i odbijalo mi sie od brzucha a zarazem puszczalo banki nie laskocze ale smieszne uczucie.

Witaj osobka85 :blink:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka