BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #534201 przez Qltoorka
Dziubasek.....Ty tu nie ściemniaj, że Ty taka aseksualna jesteś, bo co poniektóre tu to wiedzą jak wygladzasz dzięki FB, więc to tylko jakieś głupie wymówki...humory baby w ciąży chyba :silly: A poza tym to Ty nam już przed świętami obiecywałaś zdjęcia, pewnie z tym, że mąż już aparat spakował do torby przed wyjazdem to też ściema była, bo Ty się coś tu migasz pomimo obietnic :P O!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #534204 przez Qltoorka
nikita, ale miałaś fajną piłeczkę ;) ale z tym, że teraz masz podobny to nie uwierzę... :silly:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534205 przez nikita
ups

11 lata 11 miesiąc temu #534208 przez nikita
a zobaczysz jutro jak dam rade to ubiorę sie tak samo i zrobię fotkę a po tej piłeczce zostało 7 kg :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 11 miesiąc temu #534210 przez dorkiszon
Qltoorka co do tych bóli brzucha to właśnie bolą mnie tak jajniki, jakbym miała pęknąć dziwne rozpierające uczucie, a pozatym czasem mnie coś zakuje ogólnie ciągle czuje się jak nadmuchana :)

11 lata 11 miesiąc temu #534233 przez dziubasek
Tak bo u was wszystkich waga stoi a ja wypasiona jak swiniak przed swietami :( , 5,5 kg na plusie. Czuje sie okropnie, jak slonica. Brzuch mam calkiem spory a do tego dupsko jak szafa, uda jak niewiem co. Do tego wszystkiego cala buzia w syfach. Jedyne co mnie cieszy to cycki.
A Wy tak sliczne, az chce sie na was patrzec :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #534250 przez karolinkanice16
A ja dzisiaj chodzę i wydaję mi się że wyglądam z tymi większymi cyckami jak dziwak ;p bo jestem drobna nie mogę się przyzwyczaić jeszcze stanik taki wielki ;p.

Poza tym w poniedziałek być może jak się uda idziemy oglądać mieszkanko dwupokojowe z dwiema łazienkami salonem kuchnią i balkonem oczywiście bardzo słoneczne :). Jeśli nam się spodoba i będzie dostępne to bierzemy :) po zdjęciach widzę że ładne bo ogólnie w lutym i tak wyprowadzamy się na swoje sami :) :laugh: :laugh: :laugh: i nie dość że będę urządzać mieszkanko to i pokój dla maleństwa. Nawet nie wiecie jak się cieszę z dala od teściowej uhhh bo teraz mieszkamy w dużym domku jednorodzinnym dwupiętrowym ja z moim A. jego siostra w ciąży jego brat z dziewczyną i jego mama. W końcu doczekałam się tego lutego gdzie będziemy mieszkać sami. :laugh: :lol: :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #534253 przez kaska1982
Witam wszystkie nowe Mamusie :)

Dziewczyny super brzuszki :) ślicznie wyglądacie :)

Ja tez robię zdjęcia, a raczej chodzę na zdjęcia do siostry (jej facet to fotograf) i robimy zdjęcia co 4 tygodnie, niestety żadnego nie mam, bo dostanę na koniec w albumie. Ale kiedy w czwartek oglądałam juz trzecie z kolei i porównywałysmy z sis z ostatnimi to juz widać znaczną różnicę :)
Piersi też znacznie większe. Miesiąc temu kupiłam nowe większe staniki i już są ciasne :( ale co tam, choć trochę pocieszę się większym rozmiarem :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 11 miesiąc temu #534269 przez kaska1982
I kolejna noc w samotności :( czuję się jak słomiana wdowa :( Mój S. pracuje w firmie drogowej i kiedy zimą nie mozna ich budować zajmuja sie odsnieżaniem, no i kolejną noc spędzi poza domem pilnując ekipę od odśnieżania. To sie nazywa praca po studiach dla ludzi z wyższym wykształceniem. Latem zero urlopu bo terminy i budowy i wszedzie trzeba być a zimą niestety tez zero urlopu bo "akcja zima" :( jeszcze do niedawna bardzo lubiłam tą porę roku a teraz juz nie mogę doczekac sie wiosny :(

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 11 miesiąc temu #534289 przez bisbas
dziubasek napisał:

Tak bo u was wszystkich waga stoi a ja wypasiona jak swiniak przed swietami :( , 5,5 kg na plusie. Czuje sie okropnie, jak slonica. Brzuch mam calkiem spory a do tego dupsko jak szafa, uda jak niewiem co. Do tego wszystkiego cala buzia w syfach. Jedyne co mnie cieszy to cycki.

DZIUBASKU ja mam 6kg na plusie więc nie jesteś sama :) :) :)

11 lata 11 miesiąc temu #534304 przez dziubasek
bisbas napisał:

dziubasek napisał:

DZIUBASKU ja mam 6kg na plusie więc nie jesteś sama :) :) :)

Bisbas my chyba na brytyjskim jedzonku tak sie tuczymy ;)

11 lata 11 miesiąc temu #534306 przez dziubasek
Milego dzionka babeczki :laugh: , ja znowu 10 godz w pracy :(

11 lata 11 miesiąc temu #534442 przez emi87
byliśmy wczoraj u dziadka na imieninach :) była cała rodzinka i przekazalismy nowine :D okazało sie ze moja bratowa (cioteczna ale dla mnie sa jak rodzone rodzenstwo) też jest w ciąży i tez ma termin na koniec lipca!! ale fajnie :) były tez dwie siostry z 4 nmiesiacznymi szkrabami (tez kilka dni róznicy hehe) :) fajnie tak rodzinnie i dzieciowo było hehe
a sie objadłam mmmmm pieczarki w panierce,sałatka z kurczaka,ryżu,migdałów i ananasa mmmm oj i serniczek cioci no rewelacja!! myslałam ze pękne hehe
a dzis narazie leże i gnije podle w wyrku :P

Qltoorka tak czuje takie kłucia, jakby ktos szpilke wbijał albo za jakies ścięgienko ciągną :) rośniemy kochana rosniemy :D

dziubase sexi mówisz no mmmmr :D zrób zdjecie i sie pochwal-na pewno nie jest tak źle ;) my jestesmy wobec siebei baaardzo krytyczne a potem sie okazuje ze nie potrzebnie :D
a własnie FB.....cos przegapiłam i was nie mam.... jak cos znajdziecie mnie pod Emilia Brzostek :)

karolinka to super!! bedziemy czekac jak z mieszkankiem no i fotecki fotecki offcorse :D

po staniki musze sie wybrac w tym tyg bo mnie szlag trafi....

kaska juz niedługo zima sobie pójdzie :* a jak sie urodzi dzidzi to juz nigdy sie nie bedziesz czuła samotna :)

11 lata 11 miesiąc temu #534451 przez MadMar
Ja mam rozmiar DD, lub E 70 (zależnie od formy bielizny) i biust urósł mi nie wiele- na szczęście.
Na początku był bardzo pełny, ciężki, a teraz albo się przyzwyczaiłam albo już nie jest taki ciężki :)

My dziś idziemy do dziadków na obiad, a moja mama już marzy o przyszłorocznym dniu babci i dziadka :) to miłe :)

Życzę Wam udanego dnia :) i dużo uśmiechów:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534468 przez Jamajka
Ale się dzieje Kobietki! Dziki szał na forum :)

Witam Wszystkie Nowe Mamuśki :) :kiss:

Co do jedzenia, to mnie na słodkie w ogóle nie ciągnie.. na żadne galaretki ani lody. Ale za to na pierogi ruskie, krokiety i gulasz z kaszą gryczaną.. Niezłe mam smaki :P w pierwszej ciąży za to zabiłabym za sorbet malinowy i gofry! (Nawet w związku z tą zachcianką zakupiliśmy z M. gofrownice i mikser :D płakałam cały weekend, że chce gofry gofry gofry!!) A teraz pierogi lepiłam już 2 razy, część zamroziłam na czarną godzinę :P

Laseczki Piękne macie brzusie, już widać, że ciążowe :) Ja też wkleiłabym jakąś swoją fotkę, ale miałam kilka nieudanych prób i jakoś się zniechęciłam. Nie wiem, pewnie z rozmiarem zdjęć jest co nie tak ;/

Miłej niedzieli Kochane :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka