BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #566797 przez Kasik88
emi samopoczucie takie se niestety, ale to z powodu bólów krocza, które promieniuje prawie że do kolan, do tego małż pracuje non stop po 24h, a jak nie to idzie na calą noc wraca o 7 rano, śpi i na 14 jedzie znów i tak w kółko, chciałabym już słoneczko bardzo. Generalnie jest lepiej ale to nie ideał.
a u Ciebie jak samopoczucie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #566825 przez emi87
oj bidulo :( niedługo wyjdzie sloneczko to odrazu bedzie lepiej :) no i małż tez w koncu bedzie mial troszke luźniej w pracy :* bedzie coraz lepiej :)
ja sie na razie czuje dobrze tfu tfu (co by sie nic nie przypałętało) :) sennosc mnie ostatnimi czasy łapie ale to pikuś :)

ach i TyszAnka zapomniałam pochwalić twojego :) nonono reprezentacja jak sie patrzy ;)

11 lata 10 miesiąc temu #566856 przez kaska1982
Hej dziewuszki :)

TyszAnka współczucia z powodu wredoty sąsiada. Znam to bo sama mieszkalam w bloku i niestety sąsiedzi potrafią być wrednymi :( ale nic sienie przejmuj i dzwon śmialo do dzielnicowego,ten dziad nie ma prawa wygadywać takich rzeczy...

Dziewczyny już chyba każda chce wiosny :) u nas znowu śniegu nawaliło i jak zwykle sama jestem bo mój ukochany walczy z zasnieżonymi chodnikami cale noce a w ciągu dnia spi :( Kasik88 znam dokladnie tą samotność, ale liczę że zarówno u Ciebie jak i u mnie w koncu sie to skonczy :)

Byle do wiosny :)

A ja dziś wieczorkiem na kilka dni do mamusi jade i juz sie doczekac nie mogę :) zaraz zupkę ugotuje co by w domku mieli co jeśc jak ja pojade i niech sobie radza :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #566866 przez ladymartula89
Witajcie Kochane Mamusie :)

Tak bardzo cieszyłam się na to walentynkowe USG, no ale lekarze odradzali, odradzali i musiałam zaczekać ;/ No nic, ważne, że zrobię w przyszłą środę :D Kochane mam trochę obawy. To 20 tydzień jedno z najważniejszych badań. Polowa ciąży :) Mam nadzieję, że nie odwróci się pupką i zobaczymy kto w tym brzuszku siedzi ! Acha i jedno z najważniejszych pod koniec 17 tygodnia byłam w stanie wyczuć kopniaki maluszka , słabe,ale zawsze coś :P Najbardziej aktywny/a wieczorami :D
Każdej z Was życzę miłego dnia ! :)

11 lata 10 miesiąc temu #566870 przez ladymartula89
Aaa i jeszcze dodam, że najlepszy syrop na przeziębienie ( prócz mieszanki czosnku, imbiru,cytryny) to Prenalen i tabletki do ssania Propolki :)

11 lata 10 miesiąc temu #566873 przez Kasik88
kaska u mnie się nie skończy niestety, bo męża praca na tym polega :/ na dodatek pod koniec tego roku, początkiem przyszłego wylatuje do Chile albo nawet gdzieś do RPA, a na razie projekty w Polsce, także jak gdzieś awaria w elektrowni, którą obsługuje ich firma no to on i jego koledzy są wysyłani, bo jest ich tam kilku na tym stanowisku. Powinnam się już do tego przyzwyczaić, ale nie umiem.

11 lata 10 miesiąc temu #566876 przez dorkiszon
ladymartula89 właśnie ostatnio się zastanawiałam nad toba, ze tak pisałaś jakiś czas i zniknełas :)ale widzę żyjesz :)

11 lata 10 miesiąc temu #566880 przez dorkiszon
Kasik88 nie da się przyzwyczaić do rozłąki jak się kogos kocha chyba, ze się znajdzie taka co tylko z facetem jest dla kasy i ma to gdzies, że go nie ma.
Moja ciotka ma np. męża alkoholika to się z nim nie rozwiedzie, ale tak go nienawidzi, że jak jeździ na delegacje to sie wszyscy cieszą, ze maja spokój hahaha
Powiem ci, ze ja na twoim miejscu nie wiem jak bym długo wytrzymała taka prace męża, bo tez mam problem z tęsknotą i nie potrafiłabym znieść yego na dłuższą metę za słaba jestem.

11 lata 10 miesiąc temu #566884 przez ladymartula89
Proszę mi wybaczyć, ale od śmierci babci ( listopad 2012r.) mój dziadzik z zaawansowaną chorobą Alzheimer mieszka sam w Toruniu. Od zawsze mieszkali w blokach, fakt , że jest tam moja siostra, no ale miała pilny wyjazd. Więc nie mogłam zostawić dziadzika samego bez opieki, to pojechałam do Torunia.Tym bardziej, że siedze w domku , a zjazdy mam raz w miesiącu ( studia magisterskie) Sytuacja byłaby łatwiejsza gdyby mój dziadzik chciał by opiekunka przychodziła do niego, albo by chciał przyjechać do Nas, no ale niestety.

11 lata 10 miesiąc temu #566888 przez kaska1982
Kasik, dobrze ze masz przy sobie synka i malenstwo pod serduchem, bo nie jestes sama :) ale powiem ci szczerze ze podziwiam cie ze potrafisz tak życ, bo ja bym w takim przypadku uschla z tesknoty. Jeszcze wyjazdy w Polsce są do zniesienia, ale Chile czy RPA to juz dla mnie nie do przejscia. Podziwiam Cię kochana :) i wytrwalości zyczę :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #566889 przez kaska1982
dorkiszonku ja niestety tez z tych słabych i tęskniących :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #566891 przez dorkiszon
ladymartula89 wybaczam :) tak tylko sie zastanawiałam co z toba.
Okropna jest ta starość moja mama opiekuje sie babcia po dwóch wylewach całkiem obca osoba.
Z babką jest tragicznie gada wogóle od rzeczy cała rodzina sie angażuje w opieke nad nią plus moja mama. Babka jest nieświadoma co wogóle sie dzieje zachowuje sie jak 2 letnie dziecko.
Ciekawe co sie z nami stanie na starość teraz dzieci radość i wogóle , a potem te dzieci beda nam zmieniac pampersy.

11 lata 10 miesiąc temu #566894 przez ladymartula89
Może to wydać się wam straszne, ale JA chciałabym mieć wybór. Dlatego jestem za eutanazją.

11 lata 10 miesiąc temu #566901 przez dorkiszon
Wcześniej miałam tak, że mój pracował ciągle w Krakowie i wracał na weekendy i czasami taka lipa potrzebujesz tego faceta tu i teraz, bo cos sie wydarzyło, ale go nie ma i koniec kropka i to jest wku....
Wczoraj miałam dziwną sytuacje, bo mój właśnie teraz jest na delagacji do piątku no i czytam sobie w łożku czas mija,a ten ani nie dzwonił pomyślałam, ze śpi i olał mnie .
Nagle dzwoni o 23 "śpisz ? Ja mówie nie, sorry , że teraz dzwonie , ale graliśmy w remika z chłopakami" się z lekka wkur..., bo do niego to nie podobne, że mnie olał i se poprostu grał w karty.
No i co moge zrobić juz z nim jestem 9 lat i nie rozstane się z nim z takiego powodu :) no, ale sie nakręciłam, że zaczyna się olewka dziecko już ma w drodze to po sie starać.

11 lata 10 miesiąc temu #566904 przez dorkiszon
ladymartula89 ja tez jestem za eutanazją, ale kochana w naszym arcykatolickim kraju to nasze niedoczekanie bynajmniej dopóki rządzi kler w naszym rządzie.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka