BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #566921 przez jabluszko
tyszanka ja bym takiemu fagasowi to leb ukrecila za takie numery. ale menda
nikaa GRATULUJE!!!!! :) NO I MAM NADZIEJE ZE MOJE MIEJSCE W TABELI ZA TYDZIEN TEZ BEDZIE SIUSIAKOWACIE NIEBIESKIE

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #566923 przez magdalenagal
Kochane, przepraszam Was ale nie lubię narzekania na kościół. Ja tam chodzę dla siebie, żeby sobie ponarzekać co mnie boli, podziękować w duchu za wszystko. Fakt bywam leniwa i zdarzało mi się odpuszczać ale nie cierpię łączenia Kościoła (tego przez duże K- z ludzi prawdziwie wierzących z tym kościołem tylko z nazwy, budowli ze złota i marmuru, przepychu itp.) Sądzę że decyzja o eutanazji, aborcji i o tym jakie życie się prowadzi należy do jednostki. Wierzę głęboko że Bóg się nie obraża za nasze decyzje ;-) W takiego Boga w małym, skromnym Kościółku wierzę.

11 lata 10 miesiąc temu #566924 przez emi87
kaska szybko bedzie wiosna,juz blizej niz dalej :) u mamy nie bedziesz myslec i czuc sie samotna :)

ladymartula troche cie nie było :D badania juz lada moment - ciekawe czy kolejny siusiak bedzie hihi kopniaczki jeszcze słabe ale juz niedługo :P
brałam prenalen i mi nie pomógł - skonczyło sie na antybiotyku. a w syropie sa naturalne rzeczy wiec spokojnie mozna samemu sobie skompletowac w domciu :) sok z malin, cytryna i czosnuś :)
co do dziadzia - wielku szacunek dla Ciebie. teraz ciezko o dobra rodzina która sie zajmie starsza osoba :) pozdrowienia dla dziadzia ;)

ech kasik no cóz taka praca...mozemy cie jedynie wspierac i zajmowac twój czas czytaniem tych setek stron które skrobiemy hehe tule :kiss: ja to bym sie zateskniła i wyschła na wiór (chociaz nie - w moim przypadku to bym zaczeła zajadac i bym sie w drzwi nie zmieściła :D ). Zaraz przyjdzie drugi szkrab, jeszcze ze dwie szt i nie bedziesz miała czasu na tesknoty :P (żarcik) :) trzymaj sie kochana, trza spiac poślady i twardym byc :*

dorkiszon dobrze,że w remika a nie jakies słoneczko hihihi :D no sie chłopak wciągnął w gre a my teraz hormoniasto-humorzaste :* wiec i delikutasne i wrazliwiaste na wszystko :) głowa do góry, na pewno cie nie olewa :)

mój tata sie wziął za wstawianie drzwi :D wreszcie zaczyna sie dziać :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #566942 przez dorkiszon
magdalenagal nie musisz przepraszać masz prawo wierzyć w co tylko chcesz twoja prywatna sprawa.
Tak sobie tylko wyrażamy swoje zdanie. Ja nikogo nie przekonuje do niewiary :)

11 lata 10 miesiąc temu #566945 przez dorkiszon
Tak sobie patrze na pogode długoterminową i wiosne widać 7 marca :) o ile się nie zmieni może wcześniej bedzie :)

11 lata 10 miesiąc temu #566950 przez magdalenagal
Dorka, ja tak czasem muszę kogoś przeprosić... :D tak mam ;-)
W pracy nawet jak kogoś opieprzałam to zazwyczaj (nieumyślnie) zaczynałam od "Przepraszam Cię bardzo..." ;-)

I tak jak powiedziałaś, wiara to sprawa indywidualna.

11 lata 10 miesiąc temu #566955 przez jabluszko
ja co do kosciola i wiary to mam takie zdanie ze sie w ksiezy nie wierzy tylko w Boga :) dla mnie ksiadz to zaden wzor do nasladowania a wprost przeciwnie. ja chodze do kosciola bo mam taka potrzebe poprostu

11 lata 10 miesiąc temu #566960 przez kaska1982
Każdy ma prawo wierzyć w to co chce i super że tu jest taka wolność przekonania :) nikt nikogo nie krytykuje, tylko wyraza wlasne zdanie :)

Powiem wam ze ja prawie codziennie slysze zarzut że bede panna z dzieckiem a moje malenstwo bedzie nieslubnym dzieckiem. Tylko jakos mi to nie przeszkadza a jak ktos ma z tym problem to sobie po prostu wiecznie gada. Nie mówię, bo wezmiemy slub, napewno cywilny bo mój S nie bardzo z kosciolem, a ja jestem wierząca ale nie nalegam na slub koscielny, mi jest to w tym momencie wszystko jedno, byle bysmy razem byli. A czy z papierkiem czy bez to juz bez roznicy.
mielismy brac slub w ubieglym roku w sierpniu, potem w grudniu, ale zawsze wydarzylo sie cos co spowodowalo ze trzeba bylo przesunąc termin. Dlatego teraz bez zadnego planowania, jak wszystko sie juz pouklada to pojdziemy do urzedu zaklepac termin i bez zbednych ceregieli wezmiemy slub :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #566963 przez Kasik88
Małż wstał i od razu do pracy do komputera, ale skorzystam, że jest i do sklepu po zakupki skoczę hmm... może jakieś lody :) a może co innego. Mam ochotę na to ciacho www.mojewypieki.com/przepis/kruche-ciast...kka-budyniowa-pianka już je kilkakrotnie robiłam a że maliny w zamrażalce to chyba się skuszę :)

11 lata 10 miesiąc temu #566970 przez patrysia305
emi tą żabkę już wczoraj wylukałam :)

podziwiam Was za wytrzymałość w rozłąkach z mężem, ja jestem zazdrośnicą nie wiem ile bym dała radę.

dziewczyny czy któraś z Was robi sobie w ciązy zastrzyki z clexane ? Czy tylko ja?

11 lata 10 miesiąc temu #566980 przez emi87
przestańcie o tym jedzeniu noooooooo :D bedziecie mi potem zabiegi wyszczuplające fundowac haha

patrysia a co to za zastrzyki??
allegro.pl/maskotka-poduszka-kocyk-zabka...3w1-i3040972140.html
allegro.pl/koc-kocyk-niemowlecy-exclusiv...bka-i3018810060.html
allegro.pl/listing.php/search?string=%C5%BCabka&category=11763
i tu masz duzo żabkowych rzeczy :D allegro.pl/listing.php/search?string=%C5%BCabka&category=11763
jak znajde cos żabkowego wartego uwagi dam linka :D

coś sie mój szkrab uaktywnia :D

11 lata 10 miesiąc temu #566987 przez kaska1982
Moje Malenstwo też własnie rozrabia :) slodkie uczucie :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #566991 przez dorkiszon
Nie znam takich zastrzyków.
Mój czasem kopnie, ale narazie spokojnie :)spi maluszek kochany, ale zawsze jak sie obudze i cos powiem to mnie kopnie jakby tez wtedy się obudził, bo słyszy mój głos.

11 lata 10 miesiąc temu #566996 przez jabluszko
tez nie znam takich zastrzykow :/

11 lata 10 miesiąc temu #566997 przez emi87
ogladam ukryta prawde na tvnie - jest o lasce w ciazy i jej szefowej...zaj****am bym taka s**e wrrrrrrrrrrrrrr ale tez głupia laska- w takiej sytuacji poszłabym na zwolnienie i w pupencji miala.
ja mam najlepsza szefowa pod słońcem hehe chociaz nie-nie dostaje paczek na świeta hehe :lol:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka