BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #567230 przez !sylwia!
u niektórych z Was słoneczko a u mnie zima jak 150 pięknie ośnieżone drzewa, ja tak lubię zimę do puki dupska na chodniku nie umocze.
Nika nie przejmuj się ważne że Wy się cieszycie i będziecie mieć ślicznego synka, a ta koleżanka niech sobie myśli co chce to Wy jesteście najważniejsi.
dziś mam stracha bo mam wizytę u nowego lekarza, bo jak wcześniej trafiłam na IP to mi zasugerowali że skoro chce rodzic w ich szpitalu to i do ich poradni powinnam chodzić skoro mam jeszcze wskazania do cięcia to łatwiej przyjmują swoje pacjentki, no więc się stracham co on mi powie. lipa będzie jak się okaże że to jakiś dupek skończony, szukałam w necie inf na jego temat i nic bo pracuje tak ok kilku miesięcy, może jeszcze żadnej się nie naraził skoro nic nie napisały. już sama nie wiem, panika przed nieznanym mi się włączyła.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #567241 przez agusiaa26
cześć mamuski, ale mam dziś lenia :( ide chyba poczytam książke bo jak sie nudze to tylko jeść bym chciała;)

Nikaa nie przejmuj się, też mam takie tzn miałam takie koleżanki, nie ma co się męczyć i kończe takie znajomości:/

11 lata 10 miesiąc temu #567243 przez kaska1982
sylwia a czemu masz wskazania do cięcia?

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #567246 przez agusiaa26
dziewczyny z Poznania w marcu jest akcja w Auchan Swadzim www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/2013/02/...dlowe-auchan-poznan/

ja będę - mogą zrobić mi darmowe usg jeśli się załapie i widziałam na youtube że dają jakieś książki i inne pierdołki więc jedziemy z emusiem, dajcie znac czy bedziecie;)

11 lata 10 miesiąc temu #567285 przez karolinap
Szkoda, ze mam niestety daleko do Poznania. Moze do lipca zorganizują coś bliżej ;)

11 lata 10 miesiąc temu #567299 przez Nikaa
agusiaa26 super dzięki za informację :laugh: od razu podpowiem czytałam o takiej akcji zorganizowanej gdzieś w Polsce - to o godzinie o której zaczeła się akcja wszystkie miejsca na USG były zajęte ! kobitki przyszły 2 h wcześniej :laugh: tak więc wiecie trzeba przyjechać wcześniej jak są takie akcje :blink: ale nawet jak się nie uda na USG to można skorzystać z bezpłatnych konsultacji :blink:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 10 miesiąc temu #567319 przez kasiak
No dziewczynki idziemy z Sebkiem(nie mogę się przyzwyczaić, że Bąbel ma imię :blush: ) na spacerek :-) ja na obiad dzisiaj mam ziemniaczki z kefirkiem, mniam. Dla męża mięsko z rosołu zamiast kefiru :laugh:
No i sprzątanie w kuchni, znowu! Wczoraj był błysk ale po robieniu galarety jest bałagan...a co to będzie jak się mały urodzi?utoniemy w śmieciach chyba... :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu #567328 przez karolinkanice16
u mnie słońce też + 10 stopni a wczoraj + 12 i okno w pokoju mam od rana do wieczora otwarte :)

11 lata 10 miesiąc temu #567332 przez Marta27
agusiaa26 dzięki za info jak będę w Poznaniu to zapewne się wybierzemy. My często wyjeżdżamy w weekendy na wieś mój jest na stażu łowieckim i jeździ wtedy do lasu.

Zaraz biorę się za obiadek wczoraj narobiliście mi apetytu na makaron z brokułami :)

HUBERT

11 lata 10 miesiąc temu #567346 przez dorkiszon
Ja dziś na obiad mam kaszanke hahahahah

11 lata 10 miesiąc temu #567349 przez !sylwia!
kaska1982 u mnie cięcie to jedyne wyjącie dla dzidzi bo 6 lat temu miałam wypadek i połamałam sobie kręgosłup dość paskudnie bo w odcinku piersiowym w kilku miejscach no i od tego czasu stan się niestety pogarsza bo przepukliny mi powychodziły, w dodatku ta cesarka to w pełnej narkozie bo żaden anestezjolog nie nie zrobi mi zzo

11 lata 10 miesiąc temu #567353 przez emi87
Nika i do tego wózka jeszcze takie bodziaki w moro, dwie czarne krechy na polikach i mozna ruszac w las :D

karolinka no super wieści :) i fajnie ze mogłas popatrzec na szkrabika :)
a w tylek chcesz? ty mnie nie drzażnij :P bo u mnie śnieg :dry:

podobno takich pieluszek spokojnie starcza 10 szt - można sobie jeszcze ze 3-5 flanelowych dokupic :) wiecej nie potrzeba ;)
usg 4D z filmem u mnie tez 200 zł :) raptem 100 wiecej a jaka pamiatka!!

sylwia moze nie bedzie taki zły? zawsze mozna zmienic kochana wiec sie nie przejmuj :*
uuu to faktycznie cesarwczka jak nic - nie wazne jak wazne zeby miec dzidziulke w ramionach :)

kasiak ooo tak ziemniaczki z kefirem-tego mi trzeba!!!!!!
a teraz chlipie kakao z cynamonem (tradycyjne nie z torebki mniam)

11 lata 10 miesiąc temu #567364 przez askan2
Dziewczyny nie ma co się przejmować pseudo koleżankami, baa nie ma co czasu tracić na takie znajomości...

Lepiej mieć jedną prawdziwą przyjaciółkę niż setkę koleżanek... ja mam to szczęście mam przyjaciółkę taką prawdziwą od serca już 15 lat się znamy... i mimo tego że od 10lat dzieli nas odległość 300km... jest mi najbliższą osobą, wie o mnie najwięcej, bardzo ją kocham...

A dziś dostałam od nie sms:
,,Przyjaciel to ktoś, kto cię zna i kocha za to, czym byłeś, i kim jesteś, i który podziela twoje nadzieje, co do tego, kim będziesz.i kim jestes :):),,

I Wszystkim Wam życzę takich przyjaźni :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #567368 przez dorkiszon
W sumie tak się zastanawiam ja chyba nie kupie flanelowych chyba, że ktos mnie przekona, ze sa niezbedne :)

11 lata 10 miesiąc temu #567369 przez Nikaa
askan2 pięknie napisane :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka