BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #567001 przez dorkiszon
emi87 nienawidze tego pokroju sztucznych programów wszystkich tych co lecą na tvn szczególnie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #567002 przez dorkiszon
Jak tak patrze za pare dni połowa ciązy nie moge uwierzyć jak to leci.

11 lata 10 miesiąc temu #567006 przez kaska1982
Zobaczysz jak teraz szybko zleci :) ani sie obejrzymy a juz lipiec bedzie :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #567013 przez emi87
a ja lubie te ukryte prawdy, dlaczego ja itp :D nie wiem czemu ale mnie wciaga :D moj maz tez nie lubi ale jak czasami włacze i ogladam i on siadzie obok to zaczyna prezezywac bardziej ode mnie hehe lubie takie "odchamiacze" hehe :P nie trzeba przy tym myslec :P
a tak wogóle to sie musze przejsc do biblioteki jakas fajna ksiazke wypozyczyc bo juz nie mam nic ciekawego na półce hehe myślałam o zakupie czytnika e-booków. widziaąłm u znajomej i fajna sprawa. chociaz nic nie zastapi dotyku i zapachu ksiazki :)

o tak zaraz wszystkie bedziemy po połówce :) leci ten czas :) niedługo nim sie obejrzymy to bedzie akcja "porodówka" :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #567027 przez dorkiszon
emi87 też sie zastanawiałam na e-bookiem, ale ja lubie miec książkę w ręce i uwielbiam je kupować to jak lubisz czytac jak jeszcze nie znasz to polecam ci strone:
www.lubimyczytac.pl

11 lata 10 miesiąc temu #567028 przez jabluszko
emi a czytalas kwiaty na poddaszu?

11 lata 10 miesiąc temu #567032 przez karolinap
Witam!
No ten czas tak szybko leci :) Naprawde! Niewiadomo kiedy ;)

Tak wlasnie mnie wzielo na obrobke zdjec, wiec Wam pokaze synusia mojej kuzynki. Kiedy robilam zdjecie mial zaledwie 10 dni :)
Jeszcze 5 miesiecy i Nasze takie beda :)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #567035 przez patrysia305
ja też to oglądam, matko bez wahania bym zwolnienie rzuciła, co za świnie, ja odkąd jestem w ciąży oglądam też te programy, czasem z tych ich tekstów i sztuczności lubię się pośmiać

dzięki za zabkowe produkty spodobał mi się kocyk ale mega drogi, ten tańszy też jest słodki

zatrzyki biorę ze względu na wcześniejsze poronienie i obecność przeciwciał, teraz jak brzunio rośnie coraz bardziej mnie bolą myślałam że któraś z Was też je ma, bo nie wiem czy robić je w inne miejsca, 25 bede u lekarza to się zapytam.

11 lata 10 miesiąc temu #567038 przez askan2
Cześć dziewczyny... przez jeden dzień nieobecności na forum można mieć duuuuzo zaległości :cheer:
U mnie dziś piękne słoneczko świeci, chciałabym isć na spacer ale sama nie wiem bo jeszcze chora jestem :angry:
Ale już czuję wiosnę, planuje swój pierwszy ogród warzywny... jakie drzewka i krzewy owocowe posadzę..., pozatym szukam iglaków odpowiednich do mojej działki a że mam dużą działkę to mogę poszaleć...normalnie nie mogę się doczekać, ja to taki ogrodnik trochę jestem ;)
Tylko nie wiem czy dam radę z takim brzuchalem... ale już uprzedziłam mamę: ty sadzisz ja nadzoruje ;) he he a że mama barrrdzo chętna, to spoko

Już nie mogę doczekać się połówkowego (mam we wtorek) ale powiem szczerze że bardzo się denerwuje żeby wszystko ok było, tym bardziej że na usg w 12tc lekarz wykrył ze niby jakiś zły przepływ mam w prawej żyle i od tamtego czasu biorę acard (powiedział ze to może swiadczyc że będę miała nadciśnienie w ciąży...) Ja nigdy nie miał jakoś niskiego ciśnienia, ale zawsze w normie (wiadomo w ciąży może wzrosnąć) zobaczymy

11 lata 10 miesiąc temu #567039 przez magdalenagal
Ja uwielbiam te programy TVN i Polsatu- tych cudownie naturalnych aktorów, którzy jak mówią to słychać przecinki w zdaniach ;-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #567043 przez jabluszko
askan ja polowkowe mam za tydzien i tez troche mam stresa bo mam problemy z sercem (nie ma jakiejs traedii ale podejrzewaja czestoskurcz napadowy no i mam tachykardie czyli serce mi zbyt szybko bije) od jakiegos czasu czuje ze mi serce wali troche za szalenie nawet na mnie wiec poniose wszystkie swoje badania serca do gina i niech mysli nad tym wszystkim :/

11 lata 10 miesiąc temu #567050 przez askan2
Mi też serce szybko bije, teraz to praktycznie 100/min mam puls ale nie robiłam żadnych badań ... wiem że w ciąży to normalne ale przed ciążą też miałam szybki puls rzadko poniżej 85 uderzeń

11 lata 10 miesiąc temu #567051 przez jabluszko
ja przy akakach mialam powyzej 300

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #567052 przez emi87
dorkiszon dzieki za linka - zaraz poprzegladam :)
teraz stawiam na wypozyczanie bo kase na wyprawke trzeba zbierac hehe własnie łózeczko wybieram i za tydzień, dwa zamówie. choc lubie nabywać ksiazki mmm

jabłuszko a nie czytałam - polecasz??
trzymam kciuki zeby wsio z serduszkiem było dobrze. teraz wogóle nam szybciej bija troszke bo maja wiecej pracy (do przepompowania ok 1,5l krwi wiecej niz normalnie) :)
ale 300 to na prawde dużo...trzymam kciuki zeby było dobrze :)

karolinap ojejjjjjjju jaki słodziaczek :D och niedługo bedziemy miec takie serdelki do wycałowania achhhh :cheer:

patrysia a to słyszałam ze jak sa przeciwciała to sie robi zastrzyki...współczuje, na pewno to bardzo nieprzyjemne... ale dla tego maleństwa warto wycierpieć :*

askan bardzo mi sie podobaja takie piekne ogrody :) tez mi sie marzy ale zanim uporządkujemy podwórko (najbardziej o glebe chodzi - trzeba wywieźć i nawieźć nową) to sie zejdzie...

11 lata 10 miesiąc temu #567057 przez Kamilka22
Ja też oglądam. tragedia co za baba z tej szefowej

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka