BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #569225 przez sloneczko33
nie wiem czy z usg zobacze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #569228 przez sloneczko33
wlasnie mam luteine i magne b6 i nie dobra jest

11 lata 10 miesiąc temu #569231 przez emi87
Lacrusia ja sobie liczę skończone tyg tak jak mój lekarz i u nas w szpitalu :) i 21 tydz będę miał za tydzień :P tak czy siak połowa za mna hihi :P
i chyba mi hormonki wala - to ze sie złoszczę szybko to jedno...ale teraz sie ogarniałam przed lustrem i sie mało ze szczęścia nie popłakałam ze mamy Bąbelka w brzusiu i w ogóle i ze zaraz sie zacznie szykowanie tego wszystkiego achhhh :cheer: :blush:
lece do pracy :) miłego dnia brzuchatki :* odezwe sie popołudniu :)

słoneczko od połowy ciazy moze bolec brzuszek podobno :) jak ci jedna nospa nie pomaga to wez 2 naraz (mozna w sumie w ciagu dnia 6 szt) bo na mnie tez na poczatku jedna nie działała,a dwie tak :) trzymam kciuki i sie przede wszystkim nie denerwuj :*

11 lata 10 miesiąc temu #569251 przez magdalenagal
Dzieńdoberek!!

Kochane, wczoraj jeszcze przeglądałam wózki, i wpadł mi w oko taki:

allegro.pl/espiro-vector-4w1-parasolka-f...ilm-i3002025955.html

co o nim myślicie?

11 lata 10 miesiąc temu #569259 przez siwa342
magdalenagal pooglądałam se ten wózek i z wyglądu jest fajny,wagowo chyba też nie tak źle ale na żywo go nie widziałam

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #569267 przez patrysia305
mgdalena mi się bardziej podoba vector pro bo ma większe koła z przodu tak ale też jeszcze nie widziałam go na żywo mi się w nich podoba spacerówka jest taka zgrabna i mała

narazie widzieliśmy i podobał nam się tako laret allegro.pl/wozek-4w1-tako-laret-16-kolor...0zl-i3045014372.html teraz patrzę i 100 zł jest droższy niż ostatnio !!!

11 lata 10 miesiąc temu #569275 przez magdalenagal
Siwusia, ja też go na żywo nie oglądałam- ja tylko przez allegro oglądam pojazdy :-)

Patrysia- dzięki za wskazówkę, dodaję do ulubionych- pokażę Menżowi, zobaczę co powie (choć ostateczna decyzja należy do mnie. Jedyny warunek- ma być nowy. A ja chciałam Graco Symbio- nawet używkę ale Monsz się nie zgadza...)

11 lata 10 miesiąc temu #569280 przez siwa342
magdalenagal to widze że ci się podoba też graco symbio,ja już na niego mam oko od dawna(oglądałam wózek dla koleżanki jak była w ciąży i tak mi się spodobał że wiedziałam że chce ten) i mój mąż wie że nie ma wyboru bo to ja będę nim jeżdzić :) graco symbio jak na razie nr 1 nie znalazłam nic lepszego dla siebie-każdy lubi co innego,ale ja chce kolor biscuit :):) ale trudno go znaleść nowego a co dopiero używany i ten wózek widziałam na żywo bo w smyku są

wiem że cena zabija no ale nie jest jeszcze najdroższy

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #569282 przez patrysia305
wiecie co własnie weszłam na mamusie z lutego i jedna opisywała poród poryczałam się i tyle o takie to piękne już nie mogę się doczekać kiedy my zaczniemy

11 lata 10 miesiąc temu #569284 przez magdalenagal
Siwusia, ja nawet dałabym te trzy koła za wózek, ale czeka mnie tyle wydatków że boję się że finansowo nie podołamy. Co więcej mamy budowę w toku więc wolałabym później zainwestować w pokoik Dziecka. Wiem też że są droższe ale nie na moją kieszeń ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #569297 przez siwa342
magdalenagal ja tez mam remont ale taki mniejszy choć mnie juz 10 tys jeden pokój wyszedł-musiałm zmienić wszystkie meble aby pomieścić ciuszki dziecka (ja mam swoich na 4 m ściany na wieszakach i już dziecka by się nie zmieściły)i dorobić zabudowy,nie mamy miejsca na pokoik dla dziecka więc zmieści mi sie tylko łóżeczko dlatego tu mi odpadają wydatki

patrysia305 ja wczoraj chyba 30 stron przeczytałam i powiem że raczej się jeszcze bardziej przeraziłam jak opowiadały o swoich porodach(chociaż w osatnich 2 lat wykluło się moich 6 bardzo dobrych koleżanek i słyszałam już dużo)byle by szybko poszło!!!

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #569301 przez dorkiszon
magdalenagal espiro vector juz polecałam jest w smyku za ta sama cene dokładnie.
Jest bardzo leciutki i byc moze tez , go kupie tyle, że ja go dostane z fotelikiem za 800 zł ze zniżką.
Jeśli chodzi o TAKO to jak na polskiego producenta to bardzo drogi.
Widziałam TAKO za 1300 zajebiste amortyzatory 3w1 full wypas tylko juz nie pamietam nazwy, ale napewno jest to wydanie z 2013, bo gościu w slepie prezentował.
Espiro nie ma takicha amortyzatorów, ale zaletą jest wielkość i lekkość jest naprawde fajny.

11 lata 10 miesiąc temu #569315 przez patrysia305
dorkiszon to espiro ma dużą gondolę, a wiesz moze czy spacerówka skłąda się ze stelażem ?? pewnie jest bardziej sztywny ze względu na te amory, a nie wydają Ci się małe koła z przodu - może tak to tylko wygląda ale mi się wydają takie niestabilne

siwa ja przeczytałam tylko jedną opowieść, wczoraj chciałam obejrzeć porodówkę ale cos słyszałam o komplikacjach to już nie na moje nerwy było i wyłączyłam

11 lata 10 miesiąc temu #569335 przez magdalenagal
Dorkiszonku,a powiedz mi Złociutka- on tam jest ten wózek z wszystkimi częściami (gondola, spacerówka i fotelik z adapterem?) I Kochana masz znajomości że masz zniżkę czy masz kartę zniżkową? I rozumiem że chodzi Ci o Smyka w Sferze? Jestem z Pszczyny więc jak mnie przyciśnie to tam podskoczę :-)

Wczoraj oglądałam Porodówkę, pierwszy raz. Na szczęście nie płakałam ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #569339 przez dorkiszon
patrysia305 napisał:

dorkiszon to espiro ma dużą gondolę, a wiesz moze czy spacerówka skłąda się ze stelażem ?? pewnie jest bardziej sztywny ze względu na te amory, a nie wydają Ci się małe koła z przodu - może tak to tylko wygląda ale mi się wydają takie niestabilne

siwa ja przeczytałam tylko jedną opowieść, wczoraj chciałam obejrzeć porodówkę ale cos słyszałam o komplikacjach to już nie na moje nerwy było i wyłączyłam

Spacerówke się zakłada na stelaż podobnie jak fotelik samochodowy.
Małe ma kółka. ale prowadzi się go tak wspaniale, że na miejskie ulice rewelacja.
Jesli ktoś mieszka np. na wsi i ma takie kiepskie drogi wyboiste to wtedy poleca się inne wózki z kołami jak czołg, ale te z dużymi kołami znowu mają dużo wieksza wage i nie nadają sie do np. bloków żeby to nosic ze schodów jak ktos nie ma windy.
Jak potrzymasz ten wózek na chwile to odrazu się w nim zakochasz :) takie jest moje zdanie na temat espiro.
Aha cena tego wózka na allegro jak i również w smyku jest podana bez fotelika, bo fotelik kosztuje 299 zł do tego wózka.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka