- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
JEST TO ŁAMANIE 15 PKT. REGULAMINU www.zapytajpolozna.pl/view-usage-rules.html ^^ MODERATOR
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Robie juz murzynka i wróciłam ze sklepu , ale jak edytować ? Nie mozna pisać bez przesady ?
No juz obczaiłam regulamin bez sensu jak dla mnie na innych forach można pisać ile się chce, a nie edytować.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Ahaaaaaaa to lepiej wogóle nie pisać nie bedą musiały nadrabiać.
Już nie bede mykam
Mam nadzieje Dorcia że to hormonki
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dorkiszon ja też chce murzynka, ale staram się walczyć ze słodyczami i w zamian za batonika zjadłam 2 marchewy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś przejrzałam ciuchy po mojej siostrzenicy i trochę wzięłam dla siebie. Fakt nie ma tego za wiele, mimo że niemowlę to niemowlę. Myślałam że nie będzie konieczności dokupowania zbyt wielu rzeczy ale chyba jeszcze będę musiała się zaopatrzyć. Na szczęście w sobotę robię nalot na mój ukochany szmateks i pewnie coś zakupię- już kilka rzeczy mam, ale od przybytku głowa nie boli tym bardziej że jak widzę takie maciupkie fikuśne szmatki to żal nie wziąć.
Z resztą jestem zdania że punkt G u kobiet znajduje się na końcu wyrazu shopping
Jak już wspominałam dziś mam napady złości i focha. Czuję się jak waleń wyrzucony na brzeg. Nie jem dużo, nie podjadam nic nie zdrowego, nawet wieczorem żeby nie cierpieć w nocy nie jem za dużo na kolację (jakiś owoc, jogurt). A dziś tak mnie wybrzuszyło. Wyglądam jak somalijska sierota Na obiad jeden gołąbek i jeden kotlecik mielony (bo od tych jestem uzależniona, jak od kawy.) Grrrrr. Kupię sobie koszulkę z napisem BIG MUMMA!
- magma
- Wylogowany
- gaworzenie
DRUGA CIĄŻA zero rozmyślań aby zdrowe było i aby starsze się odnalazło!
Dziewczyny jak u was z kawą ? pijecie? ja piję codziennie i mam takiego smaka jak nigdny, i jeszcze pepsi żłopię wiem wiem, ale jak się chce....
A zachcianki jakie macie? ja wczoraj słoik grzybków w marynacie na noc.....
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
nasza dorkiszon ewidentnie dzis hormoniasto-humorzasta taki nasz urok - a co to bedzie jak sie wszystkim nam tak niedaj skumuluje hehe
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Wiem, że w ogóle moją odpowiedzią Ci nie pomogłam... Ale może ten ból brzucha nie ma nic wspólnego z badaniem...no chyba, że którejś się tak zdarzyło...
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
My po prenatalnych Qltoorka możesz na rózowo w tabelce zaznaczyc, pewne na 200%, wargi sromowe widac było nic nie dyndało....trzech synów i córa, i na tym koniec ha ha serduszko zdrowe, pęcherz jest , żoladek i nerki tez...wszystkie paluszki i dalej powłoki brzuszne ciągle według OM 20w2d, według USG 19w5d, niewielka różnica waga ok 290g jak się cieszę
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie nic nie boli mi tylko brzuch rośnie dziś mi mama powiedziała, że wyglądam juz jak w 5 miesiącu.
Robie sobie wilgotnego murzynka
Jesli chodzi o cole to na początku miałąm chcice to troszke podpijałam od męża teraz nie mam, a kaw wypiłam moze 5 takich słabiutkich z 1 płaskiej łyżeczki i tez mi tak wchodziła.
Piję jak juz tak bardzo mi się włączy spanie jskis spadek ciśnienia, a tak to nie pije wogóle.
TyszAnka GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
i nie zgodzę się do końca z Dorkiszon że lekarze narzucają, mój lekarz powiedział że ma sobie wybrać takie jakie mi będą odpowiadać także wątpię żeby zależało mu na wycieczce, oczywiście są ludzie i ludziska
ja się trochę boję chodzić na basen, chętnie bym się wybrała ale przez to wcześniejsze zagrożenie dopiero od niedawna zaczęłam chodzić na spacerki, mam nadzieje że to mi wystarczy, bo u nas basen jest chlorowany i wydaje mi się że średnio czysty, w maju jak wróciłam z niego odrazu miałam bakterię i musiałam laktovaginal zaaplikować, no i do tego upławy choć też już się trochę zmniejszyły
Dorkiszon u mnie dziś mirezia też króluje :)Czy też obierasz pomelo do ostatniej skórki czy jesz całe?
Bosacka w ciąży, słyszałam jak bedzie mity łamać - że np w ciąży mozemy serek pleśniowy jeść bo jest z mleka pasteryzowanego itp. zapowiada się fajny program