BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #568649 przez Qltoorka
Jejku, ależ ten Twój post TyszAnka bije szczęściem i radością :laugh: Nie sposób nie podzielać Twojego szczęścia kochana :kiss: Uśmiecham się wraz z Tobą od ucha do ucha :lol: Super!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #568650 przez magdalenagal
TyszAnka ściskam Cię serdecznie! I bez zazdrości ;-)
Super przy 3 chłopaczkach dziewczynka to SuperSkarb!

:kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #568651 przez dorkiszon
patrysia305 napisał:

Dorkiszon u mnie dziś mirezia też króluje :)Czy też obierasz pomelo do ostatniej skórki czy jesz całe?

patrysia305 do zera obieram pomelo :)

11 lata 10 miesiąc temu #568655 przez patrysia305
no to tak jak ja - trochę to mozolna robota, ale na szczęście mój D mi obiera :)

Tyszanka GRATULACJE - zwiększyłaś grono kobitek dla naszych chłopców :)

11 lata 10 miesiąc temu #568657 przez TyszAnka
dziękuje kochane, co do kawy to pijam jedną dziennie rozpuszczalną z niepełnej płaskiej łyżeczki i dużo mleka...a cola....no cóż, 2,5 litra z moim M na pół dziennie...i tak we wszystkich ciążach.....
jak po 10:00 wyszliśmy z Feminy po badaniach to wysłałam ok 30-40 smsów z naszą nowiną...., mój M powiedział że trzeba teraz się rozgladac za ubrankami dla dziewczynki......sasiadka która nam Olafa pilnowałam jak pracowałam powiedziała że: "sztuką jest zrobic dziure w dziurze ":)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie

11 lata 10 miesiąc temu #568658 przez Qltoorka
No Lacra, wokół Ciebie się zaróżowiło... ;) Niech to będzie motywacja dla Lacriuszków, by się ujawniły :silly:

TyszAnka, a czy miałaś też w Feminie USG 3D? Czy tylko to standardowe? I za płytkę 30zł?

11 lata 10 miesiąc temu #568659 przez Patrizia
Tyszanka starsznie sie ciesze CÓRECZKA !!!!!!!!!!!!!!! bedzie miala dobrze wsrod starszych braci :) no zaczyna sie kolorowac ta nasza tabelka :)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #568661 przez emi87
TyszAnka aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! gratuluje dziewczynki!! ale super ci sie trafiło na koniec taka niespodzianka hehe no i troszke zmienisz ten nasz monotonny niebieski kolorek tabelki hehe

dorkiszon - ty jestes w 5 miesiacu!! :D

na reszte odpisze jak wróce z pracy - buziaki :*

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568662 przez TyszAnka
miałam standardowe usg plus 30 zł płytka, troszkę mam porównanie z mbadańń w poprzedniej ciązy z Feminy, wtedy na ul.Królowej Jadwigi badanie trwało ok 40 min, a teraz dzisiaj drugie u nich i 15 minut....wybudowali sie to leca chyba na ilośc nie na jakość..a byc moze to moje jakieś widzi-misie.... nie wiem :(

no no Lacrijka, Twoje bąble musza się ujawnic z płcia :) bo są osaczone przez "koleżanki"

11 lata 10 miesiąc temu #568669 przez Qltoorka
No ja niestety porównania nie mam, bo pierwsza ciąża, ale moje pierwsze USG tam też trwało krótko. To już wiem, że w sumie na to samo muszę się nastawiać za te 12 dni ;) Dziękuję za odpowiedź :) Pochwal się potem imieniem jak już się zdecydujecie :)

11 lata 10 miesiąc temu #568676 przez alba77
gratulacje TyszAnka !!!!!!!! :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568678 przez Lacrijka
Obym w te róże nie wpadła na niebiesko :laugh: :laugh: :laugh: W środe sie wyjaśni...tzn mam taka nadzieję :)

Gratuluję dziury w dziurze :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #568691 przez TyszAnka
Qltoorka i Lacrijka jaką Wy płeć obstawiacie u swoich dzieciaczków? Ja miałam mętlik w głowie liczyła po cichutku na córkę, ale się psychicznie nie przygotowywałam he he

11 lata 10 miesiąc temu #568702 przez bisbas
TyszAnkagratulacje wielkie :)

A ja sie dzisiaj strasznie zle czuje brzuch mnie boli pol dnia juz z malymi przerwami i zaczynam strasznie panikować na szczescie słuchalam serduszka i niby wszystko ok 150 u/na minute tak jak zawsze ale juz mam czarne mysli w dodatku jakies zoltawe uplawy mi sie zaczely i zaczynam doszukiwac sie w nich jakis bronzowych plamek shizuje juz :( biegam z detektorem tetna i co 2 godziny sprawdzam czy serduszko bije :( chyba mi odbija juz nawet mojemu nie powiedzialam boje sie go martwic mam nadzieje ze jakies urojenia mam i wszystko w porzadku , dziewczyny powiedzcie mi ile tabletek nospy moge wziac dziennie bo narazie wizelam jedna rano i nie wiem czy bede mogla jeszcze jakas wziac jak zacznie mnie bolec

11 lata 10 miesiąc temu #568705 przez Patrizia
mialam jakis napad glodu i zrobilam .... frytki ale dobre byly tak pojadlam :) a teraz leze i czuje pekajace banki w brzuszku chyba moj synus tez je lubi ;P jakie to fajne uczucie :kiss:

Ksawerek(*)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka