BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #568714 przez MlecznaMama
Witajcie!

Bisbas nie martw się prosze, czasem tak mamy że panikujemy. Istoty które rosną pod naszymi sercami to nasze największe Skarby i zrozumiałe jest że się boimy. Na pewno wwszystko jest w porządku. Mnie też czasem boli dół brzucha. Ja słyszałam,że można spokojnie brać nospe w ciąży.

Tyszanka :) gratuluje dziewczynki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568718 przez TyszAnka
bisbas, dwa dni emu na wizycie lekarz kazał mi brac magnez 3x1 tabl (magneb6) i no-spa 3x2tabl, ale ja biorę 3x 1 tabl z powodu często twardniejącego brzuszka , troszkę mi pomogło, chciałam wypróbować te trzy tabl dziennie i pomogło, po co mam się faszerować sześcioma nospami :) chociaż w szpitalu brałam tez 3x2tabl , weź sobie teraz 2 nospy większa dawka a powinna pomóc

dziękuję za gratulacje :)
oczywiście starszy syn nie wie czy się cieszy z siostry, chciał zawsze miec kolejnego brata, a młodszy ma dzisiaj 11-te urodziny i sie cieszy- mowi, że wspaniały prezent dostał :) a najmłodszy nie wie o co chodzi....troszkę przeszkadzał na USG i musiał mój M z nim wyjść....ale po tatusiu -"związkowcu" taki "hałaśliwy" :) he he

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie

11 lata 10 miesiąc temu #568719 przez MlecznaMama
Ja nareszcie zaczęłam czuć ruchy Mojego Dzidziusia. Na razie jest to cos na zasadzie dziubania :)

11 lata 10 miesiąc temu #568721 przez Qltoorka
TyszAnka napisał:

Qltoorka i Lacrijka jaką Wy płeć obstawiacie u swoich dzieciaczków? Ja miałam mętlik w głowie liczyła po cichutku na córkę, ale się psychicznie nie przygotowywałam he he

Ja jakoś od początku ciąży czułam w sobie chłopca :) Ale ostatnio już stwierdziłam, że taka pewna już nie jestem, że dziewczynka też by mnie nie zdziwiła :P Więc się na żadną z opcji specjalnie nie nastawiam :) Czuję tylko ciśnienie, że chciałabym już wiedzieć :)

11 lata 10 miesiąc temu #568729 przez bisbas
TyszAnka napisał:

bisbas, dwa dni emu na wizycie lekarz kazal mi brac magnez 3x1 tabl (magneb6) i no-spa 3x2tabl, ale ja biore 3x 1 tabl z powodu często twardniejącego brzuszka , troszkę mi pomogło, chciałam wypróbować te trzy tabl dziennie i pomogło, po co mam się faszerować sześcioma nospami :) chociaz w szpitalu brałam tez 3x2tabl , weź sobie teraz 2 nospy większa dawka a powinnna pomóc

dzieki Aniu spróbuje wziac ta nospe jeszcze mi tez twardnieje brzuch to znaczy nie widac tego ale czuje takie nieprzyjemne twardnienie ostatnio mowilam poloznej o tym i o uplawach ale jak juz wiecie dla nich jest wszystko normalne ostatnio tez skonczyl mi sie magnez jakis tydzien temu i nie kupilam jeszcze nowego moze to tez przez to ze przestalam go brac a bralam reguralnie najgorsze jest to ze ja nawet nie wiem gdzie mialabym szukac pomocy gdyby zaczelo sie cos bardziej dziac bo Angloe w dupie to maja pogotowie u mnie w m iescince zamykaja o 17 a potem trzeba do innego miasta jechac eh mam nadzieje ze to tylko moja panika a wszystko ok

11 lata 10 miesiąc temu #568736 przez Kamilka22
Tyszanka gratulacje :D!!!

Ja mam wizytę jutro:D i już nie mogę się doczekać aż zobaczę moją kruszynkę :D
Mam wizytę na 17;20 więc wieczorem dopiero dam znać co i jak:) Będzie to wizyta połówkowa więc szczegółowe badanie będę miała i trochę się stresuję .... ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrze! :)

ktoś jutro też ma wizytę??

11 lata 10 miesiąc temu #568739 przez TyszAnka
pewnie to panika, a magnez sobie kup i bierz to pomaga, ja biore 2 dzien i ok

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie

11 lata 10 miesiąc temu #568742 przez askan2
TyszAnka wielki gratulacje :lol: , bardzo cieszę się Twoim szczęściem :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #568753 przez sloneczko33
hej mamuski ja bylam wczoraj w bielsku ogladalam ubranka dla maluszka dostane za paczke pampersow a oprocz tego dostalam bluzki dla siebie

11 lata 10 miesiąc temu #568765 przez kasiak
TyszAnka gratulacje :laugh: nareszcie dziewczynka! Bedą mieli chłopaki większy wybór na forum :)

Byliśmy na zakupach i długo zeszło...wszędzie widzę dzieci! No i muszę się każdemu przypatrzeć :silly:

Matko Boska jaka zgaga! Bleeee....
Piję herbatkę miętową, oczywiście przeglądam forum, mąż jak zwykle "co ty tam tyle robisz na tym forum?co znowu sie chwalisz ile przytyłaś?' Małpiszon :silly:
Kupiłam sobie tran, zwykły, nie smakowy i już wiem, że będzie masakra :dry: bo mi śmierdzi i będzie się rybą odbijać, bleee ale wszystko żeby Sebek zdrowy był :)

11 lata 10 miesiąc temu #568781 przez Patrizia
Jak ktoras chce to tu mozna zamowic probki dla maluszka ale trzeba wybrac 3sz a podane sa 4
www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #568784 przez agusiaa26
Tyszanka Gratulacje!!!! :woohoo: nie ukrywam że zazdroszcze ;)

11 lata 10 miesiąc temu #568788 przez dorkiszon
Patrizia dzis o tym pisałam, że właśnie dostałam próbki dzisiaj z Johnson.

11 lata 10 miesiąc temu #568791 przez sloneczko33
zamowilam juz sobie wzielam 1 pozycje 3 i 4

11 lata 10 miesiąc temu #568797 przez Patrizia
dorkiszon powiedz przyszly w oryginalnych opakowaniach tzn objetosciowo takie jak w sklepie ?czy w saszetkach ??

Ksawerek(*)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka