BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #568922 przez emi87
bisbas najlepiej wziac 2 naraz - dziennie mozesz 6 szt :) dwie naraz lepiej pomoga - ja tak miałam na poczatku,ze jedna nie działała. podobno od 20 tyg moze bolec podbrzusze. a moze faktycznie to przez brak magnezu?

dorkiszon gniewac na ciebie?? no co ty :P jestes pod tym wzgledem urocza i chyba za to cie lubimy ;)

sie obżarłam...niby 3 kanapeczki i sok marchewkowy i jabłuszko ale zaraz pekne. nasz szkrabik tez dzis rozrabia zwąłszcza jak tata gada :D ale brzuch mi nie lata :D jeszczeeee :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #568924 przez patrysia305
nie przepadam teraz za słodkościami za to bezustannie jadłabym kluski ziemniaczane z kapustą kiszoną i skwarkami :)

11 lata 10 miesiąc temu #568933 przez dorkiszon
Ja jutro robie właśnie kluski sląskie na obiadek, a ciasto mam murzynka juz połowe nie ma.
Dobra ide sobie poczytać gazetki o dzieciach , a jutro bede się wymądrzać, że wszystko wiem o dzieciach hahaha
Dobranocka :P

11 lata 10 miesiąc temu #568935 przez patrysia305
to studiuj jutro dasz nam wykład :):) ja też uciekam dojuterka

11 lata 10 miesiąc temu #568937 przez magdalenagal
Patrysia, ja mogłam jeść non stop żurek :-) i jest Chłopak ;-)

Moja Siostra powiedziała mi dziś żebym się nie jarała że będzie Syn, bo jeśli lekarz nie widział worka i powiedział że to chłopak nie na 100% to równie dobrze mogła się Dzieciakowi zaplątać pępowina między nóżkami... to się nazywa robienie wody z mózgu!!

11 lata 10 miesiąc temu #568985 przez Jamajka
Tyszanka GRATULACJE :D :D :D Taki rodzyneczek na sam koniec produkcji to naprawdę wielkie szczęście i nowe wyzwanie ;-) Cieszę się bardzo razem z Wami ;-)

LAcrijka pieękny awatarek :-)

Dorkiszon dziś nagrandziła na forum, aż musiał ktoś ją na dupci posadzić :D ale spoko, jutro jest nowy dzień, nie Dorkiszon? :blink:

Qltoorka nie wiem dlaczego, ale ja obstawiam u Ciebie dziewczynkę ;-) Jakoś tak mi po głowie chodzi, że będzie dziurka ;-) Kiedy masz wizytę?

Kamilka powodzenia jutro ;-) Nie denerwuj się, na pewno wszystko dobrze ;-)

Ja opędzlowałam mojego arbuza do końca, mężowi odkroiłam plasterek, żeby smak poczuł i mi oczu nie wydłubał :P
Bosacka w ciąży!? A to nowina :D Ja lubię jej programy i nie czuję się osaczona przez jej osobę ;-) No może odchudzanie się na oczach TVNu było przegięciem, ale programy ma fajne.. na pewno będę oglądać, tym bardziej, że ona lubi drążyć temat i wszystko od A do Z przedstawić :)

11 lata 10 miesiąc temu #568998 przez Kamilka22
właśnie zerknęłam na MAMUSIE z Lutego i już większość ma swoje kruszynki przy sobie;) zazdroszczę im chyba:p wklejają zdjęcia swoich kruszynek takie słodkie są:)

ale nam też zleci i będziemy miały przy sobie swoje dzieciątka:)

Jamajka dziekuje bardzo:) ale na pewno jak będę już siedziała w kolejce to stresik będzie... nie da się tego powstrzymać...:)

faktycznie Dorkiszon dzisiaj zaszalała:) hehe ma charakterek kobitka :D jak to ktoś powiedział prawdziwa szefowa;p tak jak powie tak ma być ;p i nikt jej nie przekona do czegoś innego hehe;)

11 lata 10 miesiąc temu #569125 przez siwa342
TyszAnka Gratulacje ale ci zazdroszczę,ja nawet nie marze że pierwsza będzie dziewczynka bo czuję że to chłopak-byle by zdrowe

MlecznaMama super,ja tylko czuje bulgotanie

Patrizia zamówiłam sobie te próbki :) ja kiedyś dostałam z bebiko mleko w proszku 1,2 i 3 ale teraz nie wiem jak to znalesc

nie pamietam która wrzuciła linka z leginsami ale stwierdzam że są gfajne,mam psa i mam wreszcie spokój z ściąganiem sierści,zamówiłam też spódnicę ale nie miałam jeszcze okazji założyć

mój remont miał się zakończyć wg umowy w poniedziałek a już jutro piątek a jeszcze nie koniec :( na dodatek jak na razie widzę same niedociągnięcia-masakra!!!

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #569143 przez karolinkanice16
hej kochane :*

TyszAnka gratulację dziewczynki :* ja na początku smuciłam się , że chłopiec bo bardzo chciałam babeczkę ale teraz synka kocham równie mocno :) a być może i następna będzie dziewczynka :D

My dziś byliśmy na zakupach obkupiłam się ja jak i obkupiliśmy synka :) :D

11 lata 10 miesiąc temu #569161 przez Kasik88
Witam się piątkowo:)
Tyszanka gratulacje!!!
Życzę Wam dziewczyny udanego piątku:)
A ja lecę do roboty domowej:) sprzątanie, szpachlowanie pokoju, no i malowanie:)
Miłego raz jeszcze :)

11 lata 10 miesiąc temu #569166 przez sloneczko33
witam dorkiszon a tego misia zamawialas z bebilonu czy jak ?? mnie cos brzuch boli 2 noc niebardzo przespana

11 lata 10 miesiąc temu #569185 przez karolinap
Witam!
Nie bylo mnie 2 dni a tu 17 stron do nadrobienia :)
Korzystam ze sposobu Emi87 przy odp :)
Patrizia, Bibas tez mam USG 8 marca :)
Jamaica Dzieki na linki o wielorazowych pieluchach :)
Qlatoorka Dzieki na stronke promobaby.pl
dorkiszon zawsze sa obawy, kazda z nas je ma czy sobie poradzimy :* Pola to bedzie moje pierwsze dziecko :) Dzieki wsparciu meza na pewno sobie poradzimy:) Dzidzia tez pewnie bedzie z nami wspolpracowac i bedzie ok ;) Tez tak czuje ze bede nadopiekuncza matka i boje sie ze nie bede chciala nikogo do niej dopuscic, tylko sama wszystko robic ;D
Co do basenu to tez jestem ZA! :) nie wiem czy to dzieki plywaniu ale chyba tak - przestalo mnie uciskac w lewym boku i moge sobie wygodnie spac :)
Emi Piekny brzusio! :) A i tez bym chetnie juz zjadla nasze polskie truskaweczki i czeresnie :)
TyszAnka Gratuluje dziewczynki!! :* Cieszymy sie razem z Toba! :* Wkoncu kolejna dzieczynka :)
Patrizia dzieki za link z johnson'a, zamowie ta mala probke :) Jakis czas temu zapisalam sie tez do bebilonu i przyszedl mis od nich :) Pierwszy pluszak dla Polci :)

U mnie wszystko w porzadku, bez zmian :) Moze troszke mi brzuszek zmalal, ale wiem dlaczego. Jestem tego swiadoma ze mniej jem :) To znaczy nie gloduje, tylko jak juz jestem najedzona to probuje sie opamietac i nie jesc "bo oczy chcą" :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Milego dnia zycze, ide na sniadanko :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #569197 przez sloneczko33
a ja 8 marca mam wizyte u gin

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569204 przez emi87
słoneczko z usg?? jak 8 marca to moze dziewczynka bedzie hehe :P
ale w dzień kobiet bedzie usg - 4 szt hehe sie bedzie działo na forum hihi

karolinap ja tez zdecydowanie lepiej przechodze ten II trymestr :)

ja dzis do pracki za godzinke wyruszam :) zjadałm takie dobre sniadanko (prawie wiosne poczułam) - ciemny chlebek z ziarenkami z sałata,wędlinka,serkiem zółtym i papryką czerwona mmmm :S
tez zaraz zamowie sobie te próbeczki :) - juz zamowiłam i zaznaczylam wszystkie 4 próbki i 4 mi weszły :) zobaczymy cóz to warte ;)
ach!! i zaczełam dziś 20 tydz!! :D :D :D z czego baaaardzo sie ciesze :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #569224 przez Lacrijka
Emi słoneczko nasze, Ty skończyłas 20 tydzień..Jutro wejdziesz w 21 :laugh: :laugh: :laugh:

I dzień dobry wszystkim :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka