- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
dorkiszon gniewac na ciebie?? no co ty jestes pod tym wzgledem urocza i chyba za to cie lubimy
sie obżarłam...niby 3 kanapeczki i sok marchewkowy i jabłuszko ale zaraz pekne. nasz szkrabik tez dzis rozrabia zwąłszcza jak tata gada ale brzuch mi nie lata jeszczeeee
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra ide sobie poczytać gazetki o dzieciach , a jutro bede się wymądrzać, że wszystko wiem o dzieciach hahaha
Dobranocka
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Moja Siostra powiedziała mi dziś żebym się nie jarała że będzie Syn, bo jeśli lekarz nie widział worka i powiedział że to chłopak nie na 100% to równie dobrze mogła się Dzieciakowi zaplątać pępowina między nóżkami... to się nazywa robienie wody z mózgu!!
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
LAcrijka pieękny awatarek
Dorkiszon dziś nagrandziła na forum, aż musiał ktoś ją na dupci posadzić ale spoko, jutro jest nowy dzień, nie Dorkiszon?
Qltoorka nie wiem dlaczego, ale ja obstawiam u Ciebie dziewczynkę Jakoś tak mi po głowie chodzi, że będzie dziurka Kiedy masz wizytę?
Kamilka powodzenia jutro Nie denerwuj się, na pewno wszystko dobrze
Ja opędzlowałam mojego arbuza do końca, mężowi odkroiłam plasterek, żeby smak poczuł i mi oczu nie wydłubał
Bosacka w ciąży!? A to nowina Ja lubię jej programy i nie czuję się osaczona przez jej osobę No może odchudzanie się na oczach TVNu było przegięciem, ale programy ma fajne.. na pewno będę oglądać, tym bardziej, że ona lubi drążyć temat i wszystko od A do Z przedstawić
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
ale nam też zleci i będziemy miały przy sobie swoje dzieciątka:)
Jamajka dziekuje bardzo:) ale na pewno jak będę już siedziała w kolejce to stresik będzie... nie da się tego powstrzymać...
faktycznie Dorkiszon dzisiaj zaszalała:) hehe ma charakterek kobitka jak to ktoś powiedział prawdziwa szefowa;p tak jak powie tak ma być ;p i nikt jej nie przekona do czegoś innego hehe;)
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
MlecznaMama super,ja tylko czuje bulgotanie
Patrizia zamówiłam sobie te próbki ja kiedyś dostałam z bebiko mleko w proszku 1,2 i 3 ale teraz nie wiem jak to znalesc
nie pamietam która wrzuciła linka z leginsami ale stwierdzam że są gfajne,mam psa i mam wreszcie spokój z ściąganiem sierści,zamówiłam też spódnicę ale nie miałam jeszcze okazji założyć
mój remont miał się zakończyć wg umowy w poniedziałek a już jutro piątek a jeszcze nie koniec na dodatek jak na razie widzę same niedociągnięcia-masakra!!!
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
TyszAnka gratulację dziewczynki :* ja na początku smuciłam się , że chłopiec bo bardzo chciałam babeczkę ale teraz synka kocham równie mocno a być może i następna będzie dziewczynka
My dziś byliśmy na zakupach obkupiłam się ja jak i obkupiliśmy synka
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Tyszanka gratulacje!!!
Życzę Wam dziewczyny udanego piątku:)
A ja lecę do roboty domowej:) sprzątanie, szpachlowanie pokoju, no i malowanie:)
Miłego raz jeszcze
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie bylo mnie 2 dni a tu 17 stron do nadrobienia
Korzystam ze sposobu Emi87 przy odp
Patrizia, Bibas tez mam USG 8 marca
Jamaica Dzieki na linki o wielorazowych pieluchach
Qlatoorka Dzieki na stronke promobaby.pl
dorkiszon zawsze sa obawy, kazda z nas je ma czy sobie poradzimy :* Pola to bedzie moje pierwsze dziecko Dzieki wsparciu meza na pewno sobie poradzimy:) Dzidzia tez pewnie bedzie z nami wspolpracowac i bedzie ok Tez tak czuje ze bede nadopiekuncza matka i boje sie ze nie bede chciala nikogo do niej dopuscic, tylko sama wszystko robic ;D
Co do basenu to tez jestem ZA! nie wiem czy to dzieki plywaniu ale chyba tak - przestalo mnie uciskac w lewym boku i moge sobie wygodnie spac
Emi Piekny brzusio! A i tez bym chetnie juz zjadla nasze polskie truskaweczki i czeresnie
TyszAnka Gratuluje dziewczynki!! :* Cieszymy sie razem z Toba! :* Wkoncu kolejna dzieczynka
Patrizia dzieki za link z johnson'a, zamowie ta mala probke Jakis czas temu zapisalam sie tez do bebilonu i przyszedl mis od nich Pierwszy pluszak dla Polci
U mnie wszystko w porzadku, bez zmian Moze troszke mi brzuszek zmalal, ale wiem dlaczego. Jestem tego swiadoma ze mniej jem To znaczy nie gloduje, tylko jak juz jestem najedzona to probuje sie opamietac i nie jesc "bo oczy chcą"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milego dnia zycze, ide na sniadanko
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
ale w dzień kobiet bedzie usg - 4 szt hehe sie bedzie działo na forum hihi
karolinap ja tez zdecydowanie lepiej przechodze ten II trymestr
ja dzis do pracki za godzinke wyruszam zjadałm takie dobre sniadanko (prawie wiosne poczułam) - ciemny chlebek z ziarenkami z sałata,wędlinka,serkiem zółtym i papryką czerwona mmmm
tez zaraz zamowie sobie te próbeczki - juz zamowiłam i zaznaczylam wszystkie 4 próbki i 4 mi weszły zobaczymy cóz to warte
ach!! i zaczełam dziś 20 tydz!! z czego baaaardzo sie ciesze
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10