BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #580188 przez Patrizia
Joanna89 Ty szczuplaku wygladasz super a brzuch jakby pilka wsadzona pod bluzke taki okraglutki :) chyba musze sie za te cwiczenia wziasc :P

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #580194 przez Joanna89
Patrizia napisał:

Joanna89 Ty szczuplaku wygladasz super a brzuch jakby pilka wsadzona pod bluzke taki okraglutki :) chyba musze sie za te cwiczenia wziasc :P

hehe dziękuję miło mi :) Polecam ćwiczonka,są naprawdę fajne. Ja ćwiczę jak nie idę na basen:) A brzuszek to indywidualna sprawa każda z Nas ma inny ćwiczenia na to nie wpłyną hihi :)

11 lata 9 miesiąc temu #580196 przez Kasik88
Cześć dziewczyny!
Witam nowe mamusie.
Gratuluję poznania płci dzieciaczków!
Niestety ostatnio nie czułam się zbyt dobrze, stąd też moja nieobecność, ból brzucha i krocza z promieniowaniem do kolan, co powodowało, i nadal powoduje że ledwo chodzę :( Więc mimo pięknej pogody i słoneczka za oknem mój nastrój jest straszny, i nie chciałam Wam tu smęcić :(
Mąż musiał wziąć urlop, bo ciężko mi z synkiem, no i jutro ma zamiar pokój skończyć, i pozostanie czekać na meble.
Wizytę mam dopiero 19 marca, w sumie zostały tylko dwa tygodnie, doczekać się nie mogę.
Liczę na to, że niedługo moja sytuacja się poprawi i będę mogła w pełni cieszyć się ciążą i zajmować synkiem.

11 lata 9 miesiąc temu #580198 przez Qltoorka
Joanna, my też miałyśmy nie raz problem z bezpośrednim wrzucaniem zdjęć na forum. Musi być max do ileś tam kb, generalnie nie duże i najlepiej zanim klikniesz "dalej" to kliknij "podgląd" to wtedy będziesz wiedzieć czy się w ogóle zdjęcie dodało....

11 lata 9 miesiąc temu #580199 przez Joanna89
Qltoorka może jakieś przeciążenie jest czy coś... ale teraz już wiem jak to zrobić :) udało mi się hehe

11 lata 9 miesiąc temu #580203 przez Qltoorka
Joanna, podziwiam za wytrwałość w ćwiczeniach, robieniu tak często zdjęć i strojenia się codziennego :P Fajnie, że Ci się chce :) Bo ja to jak straszydło przez większość czasu wyglądam jak nie muszę nigdzie wyjść :P

11 lata 9 miesiąc temu #580204 przez MlecznaMama
Kasiu życzę Ci powrotu do zdrowia. Dobrze,że masz wsparcie Męża
Joanna89 bardzo ładnie Ci w tej ciąży :)
Dziewczęta ja już znikam życzę Wam miłego wieczoru

11 lata 9 miesiąc temu #580205 przez dorkiszon
MlecznaMama spoko wiem o co chodzi :)nawet bez przecinków. Mnie strasznie bierze na batona twix. No to ciekawe co tam budują ogólnie teraz wszędzie coś robią Bielsko się nawet tak dosyć rozwija jest teraz gdzie spacerować.
Lasatowicz ci już mówił co będziesz miała ? Robiłaś może już tą glukoze tez ?

11 lata 9 miesiąc temu #580207 przez dziubasek
Qltoorka moja corcia bedzie Julia(dodaj do tabelki ;) ), a co do cwiczen to jak bylam na pierwszej wizycie u poloznej to pytalam o cwiczenia(bo ja z tych aktywnych)-chcialam zapisac sie na joge dla ciezarnych albo cos w tym rodzaju... no i ona powiedziala ze po moim poronieniu to ona odradza jakikolwiek wysilek fizyczny, dzwigac tez mi zabronila-powiedziala ze jedynie basen w moim przypadku.
Uniunisuper ze gin sie odezwala, czekamy na wiesci :)
Karolinapja mam rozstepy po ostatnbiej ciazy, teraz jak na razie nowych brak(ale wtedy wyszly mi dopiero po ciazy jak skora zaczela sie kurczyc- teraz pewnie tez tak bedzie)
Dorkiszonja tez tesknilam ;)
Emirosniesz kochana, slicznie :)
JoannaSliczna pileczka :)
Ehhhh a moja Julcia kopie jak najeta, chcialam jutro z Miss wybrac sie na basen ale moja mala Pinda przeziebila sie i ma katarek :angry: , chyba pojde sama ale bez niej to juz nie jest tak fajnie :(

11 lata 9 miesiąc temu #580209 przez Joanna89
Strojenia?! hehe ja tak chodze po domku:) nie mam nawet makijażu :P
ale dziękuję, przed ciążą też dużo ćwiczyłam, dlatego teraz robie to tak samo, tylko nie tak długo :) Nie potrafię odzwyczaić się od basenu czy ćwiczeń mam nadzieję że długo tak będzie, chcę być w dobrej formie :)

11 lata 9 miesiąc temu #580211 przez Patrizia
kasik szybkiego powrotu do zdrowka :)a moze sie przedzwigalas? tez zazdroszcze takiej motywacji do cwiczen ja taki zapal slomiany mam ale pare razy pocwicze zapewne, o brzuch mi nie chodzi bo nawet mnie cieszy ze coraz wiekszy :) ale moze moja kondycja sie poprawi i moje cholerne biodro przestanie dokuczac :) i tak szczerze to tez wygladam jak sierota w domu to caly czas w dresach smigam juz nie pamietam kiedy sie pomalowalam masakra jakas ze mna

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #580212 przez dorkiszon
Kasik88 spoko dasz radę ja tez zdycham na te wiązadła teraz znowu mnie atakuje na wieczór na dodatek coś mi przeskakuje w kości ogonowej jest to taki dyskomfort dla mnie, bo czuję jakbym miała tam coś złamane i bezlitośnie kopie mnie non stop dziecko od piątku całymi dniami i nocami wczoraj nawet zaczełam się tak huśtać :) żeby , go uspać hahaha

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #580215 przez Joanna89
To wszystko przez tą długą zimę ! hehe
Ja lubie ładnie wyglądać nawet jak jestem w domku :) nie maluję się jakoś konkretnie, ale puder czy róż, jak najbardziej hehe:)
Zdjecia robie co tydzień tak na pamiątkę :)

11 lata 9 miesiąc temu #580222 przez Patrizia
mi zostal tylko tusz do rzes cienie odpadaja jak je tylko naloze to zaraz oczy popuchniete jak Rocki :) jakies uczulenie mam odkad w ciazy jestem a pudru nigdy nie uzywalam :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #580226 przez dorkiszon
Joanna89 dobre podejście będziesz miała dobrą kondycje przy porodzie ja tez staram się chodzić na basen i ćwiczyć, ale w domu nie lubie ja wole na jakiś przyrządach.
dziubasek to miłe dziękuję fajnie, że masz córeczkę drugą, ale trzeci będzie syn :P

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka