- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
- Otrzymane podziękowania: 0
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
uniuni tez mysle o tym bio-oli - kosztuje niecałe 40 zł i jest dostepny np w aptekach i w drogeri hebe tak sie zastanawiam czy sie nie wybrac po niego. on tez rozjasnia blizny itp wiec nawet na juz istaniejące rozstepy moze sie sprawdzic. nie kosztuje 400 zł hihi wiec mozna spróbowac
Qltoorka na 20.30 ale nie jutro tylko w środe
popieram zdanie uniuni - jak wrócą to sie wpisze
dorkiszon my wszystkie za wszystkimi tesknimy i pamietamy
Joanna alez ty masz piłeczke hehe jakby ktoś balonika pod bluzke wsadził - słodkie
kasik88 tak myslałam co u Ciebie....oj niedobrze,że boli - przechodzi troche?? ale to od kręgosłupa? bez skurczy itp?
kasiak ach te zakupy cooo?
tez dostałam dzis próbki z Johnsona (4szt)
w imieniu swoim, brzucha i lokatora dziękuje za komplementy
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Donoszę co następuje:
- Michałowy sisior nie odpadł i wiele wskazuje na to że się z nim urodzi
- od 14 lutego zdążył się obrócić o 180 st. Ostatnio był główką w dół dziś jest nóżkami w dół
- 13 marca mamy randkę w 3D
- Mały musiał sporo podrosnąć bo zawsze z USG wynikało że jesteśmy tydzień młodsi niż wyliczenia z okresu a dziś już wyraźne 22 tyg. czyli tyle ile być powinno
- od początku przytyłam 4,5 kg.
Ze mną ok, poprosiłam o coś na ten świąd @ bo już dziś myślałam że się pochlastam!
Ogólnie wszystko jest w porządku.
Mam nadzieję że nic niedobrego na połówkowym nie wyjdzie.
Dzięki za dobre słowa Dziewczyny
Tym które w ciągu najbliższych dni będą widziały się ze swoimi Dzidziorkami- Wszystko jest OK, pamiętajcie o pozytywnym myśleniu.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Już po wizycie
Donoszę co następuje:
- Michałowy sisior nie odpadł i wiele wskazuje na to że się z nim urodzi
- od 14 lutego zdążył się obrócić o 180 st. Ostatnio był główką w dół dziś jest nóżkami w dół
- 13 marca mamy randkę w 3D
- Mały musiał sporo podrosnąć bo zawsze z USG wynikało że jesteśmy tydzień młodsi niż wyliczenia z okresu
- od początku przytyłam 4,5 kg.
Ze mną ok, poprosiłam o coś na ten świąd @ bo już dziś myślałam że się pochlastam!
Ogólnie wszystko jest w porządku.
Mam nadzieję że nic niedobrego na połówkowym nie wyjdzie.
Dzięki za dobre słowa Dziewczyny
Tym które w ciągu najbliższych dni będą widziały się ze swoimi Dzidziorkami- Wszystko jest OK, pamiętajcie o pozytywnym myśleniu.
Haha czytam o michałowym sisiorze, a mój mąż też Michał mam nadzieję, że mu nic nie odpadnie jak mnie nie ma dobrze, że z małym wszystko w porzadku. Połówkowe też na pewno będzie ok
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Ćwiczenia przed i w trakcie ciąży wcale nie gwarantują łatwiejszego porodu. Dużo zależy od szczęścia
Zanim zaszłam w tą ciążę biegałam tygodniowo 40km, plus 3x3h na siłowni w tygodniu. Od momentu gdy tylko zaczęłam podejrzewać, że jestem w ciąży odstawiłam wszystko na bok. Od listopada nie byłam na siłowni, a jeśli dostanę zielone światło od lekarza, to pójdę ale na rowerek lub pochodzić na bieżni
Kaśka gofry!! Ty cholero - uduszę! Chodziło coś za mną caaały dzień, zrobiłam prze-kwaśną prze-pyszną ogórkową.. ale te gofryyyy! a zrobię zaraz, a co mi tam
Magdalenagal no widzisz słonko? Dobrze jest! Musi być Misiu rośnie zdrowo, a ja przytyłam dokładnie tyle samo co Ty
Emi uwielbiam biooil od pierwszego użycia Konsystencja oliwki, ale wchłania się w skórę zamiast zostawać na niej i ma piękny cynamonowy zapach Kupiłam sobie 3 buteleczki, tylko nie zwróciłam uwagi, że to te małe -60ml
Kasik88 biedaku, przytulam Oby przeszło, albo choć nie męczył Cię ten ból tak strasznie
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
najlepszy był mój znajomi, który jako pierwszy wmawiał nam, że to bedzie dziewczynka, bo dziewczynka odbiera urode... miły, co nie
poza tym - nie moge juz słuchac o tych dzieciach biednych i ich rodzicach, którym pogotowie odmówiło pomocy
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
moja bratowa jak była na połowkowym to okazało sie za mały jest nóżkami w dół i do konca ciązy juz niestet sie nie odwrócił i konieczna była cesarka, bo teraz niby nie pozwalaja rodzić pierwszego dziecka siłami natury jak jest nóżkami w dół... lekarz do ostatniego dnia przed porodem liczyl ze jeszcze cos sie zmieni, ale maly ani myslal o innym ulozeniu, jemu bylo wygodniej...
Tak więc kochana całego serca życze zeby twój Chłopiec jeszcze zmienil zdanie u ulozenie
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja w czwartek wybieram sie do gina i na usg też już czekam, chce zobaczyc Malutką, bo sie steskniłam
całkiem zapomniałam o tym programie K.Bosackiej... ale dobrze, że to TVN Style, pewnie powtórzą jeszcze z 10 razy
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Nie moge uwierzyć jak wiele postów byłyscie w stanie do polowy ciązy juz tu uskutecznic, dlatego chcialam poniekad wziac udzial w tym historycznym zdarzeniu,
Z tego co czytam wiekszosc z was juz wie co mieszka w waszych brzuszkach, ja niestety mam jeszcze 3 tygodnie wtedy mam połówkowe badanie...
Jak tam ruchy dzidziusiów już was mocno kopią?
Chyba u was też przewaga chłopców chociaz nie zobaczylam wszystkich postów bo to niemozliwe,
Co do brzuszków to chyba ja chwale sie dosc sporawym bo te kilka tygodni pozniej u was jest podobnie.
Ja narazie cierpie na przewlekle ciagnienie sciegien macicy i boli kregosłupa...
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do brzuszka to moj jest nieco mniejszy niz w poprzedniej ciazy, a kopniaki z kazdym dniem sa coraz mocniejsze...Ja bede miec DZIEWCZYNKE i jestem mega szczesliwa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas chlopaki rzadzily na poczatku ale teraz piekne damy juz ich doganiaja jest bardzo mala roznica chyba 17:15 jesli chodzi o ruchy to ja juz zaczynam czuc codzienne pekajace wodne bąble, a czasem nawet spory kopniak sie pojawi