- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Kasik88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
omg 4h ??? jak tak można... ja mam np. na 11 to wchodzę punktualnie nigdy nie czekam, jestem 15 min prze wiziytą bo mnie ważą i takie tam,myslę że w prywatnych klikniakach nie mogą sobie pozwolić na takie sytuacje no ja bym np zrezygnowała jakby mi 4h kazali czekać.
Joanna89 niekoniecznie jest tak jak mówisz. Ja chodzę prywatnie do Pana profesora, który sporą kwotę kasuje za wizytę a czekam czasami nawet 2h. Po prostu umawia dużo ludzi, nikogo nie odprawia z kwitkiem, ale przez to długo czasem się czeka. On jest wybitnym specjalistą i nikt nawet nie waży się marudzić, czy wyjść. Każdy grzecznie czeka na swoją kolej. Więc jak widzisz prywatnie też czasem trzeba poczekać

- patrysia305
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
u mnie po nospie jest lepiej, ale nadal coś tam dokucza - mały pewnie powiększa sobie mieszkanko

My wszystko przetrzymamy byle nasze dzieciątka urodziły się zdrowe,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolinkanice16 cała masa ciuszków - super !!
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Noc była ciężka. Po wczorajszych nerwach bolala mnie glowa i mialam napięty, bolesny brzuch

- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Witam wszystkie mamuski
Noc była ciężka. Po wczorajszych nerwach bolala mnie glowa i mialam napięty, bolesny brzuchpolozylam się spać po 20,ale zasnelam dopiero po jakiejś godzinie
w nocy się dużo razy budzilam i w sumie nie spie juz od 5! Porażka normalnie. Ale serducho mi się uspokoilo, brzuch nie boli, glowa troszkę ciężka, wiec może wypije slaba kawke. Pogoda się poprawila i się pocieszam, ze podróż powinna być znosna.
Kochana nie denerwuj się tak. To na pewno nie służy ani Tobie ani dzieciątku. Nic takiego się nie stało. Teraz zaczyna nam się taki okres roztargnienia. Ja też co chwilę o czymś zapominam i jestem zakręcona. Dobrze, że do pracy nie chodzę bo mogłabym nieźle narozrabiać

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja wiem, że w sumie to nic się nie stało, ale pokrzyżowałam plany kilku osobom, straciłam niepotrzebnie pieniądze i w ogóle cała sytuacja wyszła tragicznie dla mnie. Od zawsze jestem nerwowa i w takich momentach to wychodzi. Teraz mam stresa czy na pewno zarezerwowalam dobrze nowy bilet, juz kilka razy sprawdzałam...
Ale po nocy już jest lepiej, Sebek kopie bo głodny, więc coś trzeba zjeść

- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kasiak nie martw się - jak będziesz na miejscu,to z pewnością już się uspokoisz, wyciszysz i będziesz cieszyła się wyjazdem. A za kilka lat będziesz to wspomniać ze śmiechem

Ja miałam przyjemną noc, spokojną. I pogoda śliczna, właśnie układam ubranka dla maleństwa(zrobiłam miejsce w jednym ze słupków). Olcia czmychnęła do babci i wyłudziła bajkę. Oj to jest urwis. Wzięłabym ją na podwórko,ale taki mruz,a ją ciągle kaszel męczy :-/ Lepiej niech posiedzi w domu. Dzisiaj będziemy z Olcią lepić z masy solnej :-D
A tak poza tym,to piszecie o takim pysznym jedzeniu,że sama głupieję i nie wiem co zrobić na obiad. Najchętniej zjadłabym wszystkiego po trochu :-D
Od dzisiaj biorę magnez,może coś pomoże.
A tak w ogóle,to życzę udanego weekednu :-D
PS: ja też jestem rozkojarzona,najczęściej wchodzę do sklepu i zastanawiam się,po co do niego weszłam :-P Uroki ciąży :-D
- kaska1982
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.

Dziewczyny często wstajecie w nocy na siku? Ja niemal co godzine i powiem Wam, że coraz ciężej mi wstawac, przekręcać sie na bok. Po każdym wstaniu mam potem problem z zaśnięciem i wychodzi w sumie na to że spie po kilka godzin w ciągu całej nocy

Na szczęście pogoda sie poprawiła i dzięki słoneczku ładuję baterie

Kurczę denerwuje sie tym kredytem bo nadal nic nie wiadomo

Miłego dnia Mamusie

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

karolinanice16 wooow jak duzo ubranek ale musialo byc przyjemnie je przegladac naprawde wygladaja na zadbane i bardzo ladne

osobka mam dokladnie to samo pierwsze wyniki z krwi wyszlo ze hemoglobina za nisko dostalam zelazo na recepte i na ostatniej wizycie ponowne badanie krwii i co poprawy nie ma jeszcze nizej niz bylo ;/ i dalej zazywam.
kasiak nie przejmuj sie tylko sie denerwujesz niepotrzebnie za tydzien lub dwa bedziesz sie z tego smiac

gold_butterfly witaj w klubie ja to czasem wyjde do sklepu po drodze sie zamysle i jak wchodze to wogole zastanawiam sie po co ja wogole przyszlam masakra

u mnie piekne sloneczko dzisiaj

- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Hejka
Dziewczyny często wstajecie w nocy na siku? Ja niemal co godzine i powiem Wam, że coraz ciężej mi wstawac, przekręcać sie na bok. Po każdym wstaniu mam potem problem z zaśnięciem i wychodzi w sumie na to że spie po kilka godzin w ciągu całej nocy
Na szczęście pogoda sie poprawiła i dzięki słoneczku ładuję bateriePrzyznam sie też ze leże jeszcze w łózku i przeglądam allegro (niby niczego dzis nie zamierzam kupić, ale to już chyba przyzwyczajenie), na szczescie nie musze dzis rbić obiadu bo idziemy do teściowej
chociaż jeden dzień w tygodniu będzie wolny
Kurczę denerwuje sie tym kredytem bo nadal nic nie wiadomociekawe kiedy banki dadzą odpowiedź :/
Miłego dnia Mamusie
kaska1982 lepiej zbadaj sobie mocz, tzn. nie takie ogólne badanie tylko posiew moczu. Ja tak miałam od 4 miesiąca i mnie to niepokoiło, więc zrobiłam ten posiew i wyszły mi 2 wredne bakteryjki. Lekarz kazał mi brać Urosept i Żurawit i mimo, że nadal troszkę tych bakterii zostało (podobno niegroźna ilość), to nadal biorę Żurawit. I teraz chodzę już tylko 1 raz w nocy na siku

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Hejka
Na szczęście pogoda sie poprawiła i dzięki słoneczku ładuję bateriePrzyznam sie też ze leże jeszcze w łózku i przeglądam allegro (niby niczego dzis nie zamierzam kupić, ale to już chyba przyzwyczajenie), na szczescie nie musze dzis rbić obiadu bo idziemy do teściowej
chociaż jeden dzień w tygodniu będzie wolny
Kurczę denerwuje sie tym kredytem bo nadal nic nie wiadomociekawe kiedy banki dadzą odpowiedź :/
Miłego dnia Mamusie
Szczerze to ja sikam dość rzadko, w sensie,ze w normie aw nocy nie wstaje w ogóle. Korzystam przed pójściem spać i zaraz po wstaniu z lóżka, na razie jest ok. Może to faktycznie jakieś bakteryje się przyplataly?
- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Qltoorka też jestem za tym abyś została modelatorem
Jeśli chodzi o kosmetyki z kolekcji Perfekta mama to mam krem na rozstępy i żel do higieny intymnej i jestem zadowolona
Ja u mojej pani doktor zawsze wchodzę na dana godzinę a jak chodziłam do innego lekarza to zawsze było opóźnienie.
Czy też mogłabym poprosić którąś o zaproszenie do tajnej grupy na fb?
- carmelove
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

patrysia305 na wzdecia i kłopoty z wypróżnieniem polecam syrop Duphalac, można dostac go bez recepty, polecił mi go mój gin, koleżanki też piły i każdej z nas pomógł
- carmelove
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-