BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #596662 przez Kamilka22
Heej:)

Ja byłam dzisiaj na tej glukozie i nie byłabym sobą jak bym czegoś nie zapomniała! :blink:
Oczywiście zapomniałam o CYTRYNIE ;/ no ale dobra jakoś dałam radę bez niej.. ale masakra do przyjemności to nie należy... obrzydliwe to było... jedna kobitka prawie zemdlała i ją mdliło strasznie od tej glukozy i źle się czuła, każdy inaczej to przechodzi. Na szczęście aż tak źle u mnie nie było. Do tego 3 kłucia, przed wypiciem potem po godzinie i potem znowu po godzinie.

dobrze że mam to za sobą już;p choć to na pewno pikuś w porównaniu do porodu;p heheh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #596664 przez judytejsza
ja chba postaram sie na poczatku nie podawac smoczka...no chyba ze bedzie to ostateczny sposob np. na płacz...raczej jestem za tym zeby sprobowac bez na pierwszy raz:)

12 lata 1 miesiąc temu #596665 przez magdalenagal
Joanna89 napisał:

Judytejszyn na szczęście szpile mam wsuwane ale zima nie chce sobie pójść :/

Magdalenagel hmm to dziwne bo ja moje prałam i jest ok :)

Kochana, jedno nie zabija koca ;-) po kilku ręcznych i bez wirowania. Ale tak jak mówisz cena nie zabija więc w razie czego można odżałować ;-)

I absolutnie żadnego smoka! Mam koleżankę której udało się troje dzieci bez smoczka uchować ;-)

12 lata 1 miesiąc temu #596666 przez Kamilka22
ja kupiłam, zobaczymy czy mała będzie chciała w ogóle smoczka. Ale czasami to zbawienie aby uspokoić dzidzię chociaż na chwilkę;p

12 lata 1 miesiąc temu #596668 przez judytejsza
kamilka22: do porodu to napewno pikus:) sie okaze wszystko:) ja sie boje porodu bo kto by sie nie bał czegos niezanego??

12 lata 1 miesiąc temu #596669 przez Joanna89
Ah jaka cena taki produkt :) spierze się kupie nowy cóż za problem :D
No ja właśnie chce smoczka dla małej :) ja też miałam ale do 3 m-c i tylko jak płakałam:)

12 lata 1 miesiąc temu #596671 przez NataliaK
magdalenagal czy Ty nie miałaś wypoczywać a nie zasłonki prasować? ale nie dziwie się też nie mogę na miejscu usiedzieć jak mam wypocząć

co do kocyków to ja polecam tez sama chcę go kupić przewiewny na lato allegro.pl/kocyk-bawelniany-motherhood-c...daz-i3104057292.html

a co do skmoka to na pewno jakiś kupię ostatnio nawet w jakimś programie jakie kupić zeby dziecku ciężko się samo to samo się zniechęci. Właśnie dziś oglądałam butelki też i nie wiem czy kupić od razu czy jak się okarze, że nie mogę karmic??

12 lata 1 miesiąc temu #596672 przez Joanna89
Judtytko i widzisz tu też jest różnie bo ja np nie boję się porodu. Nie przeraża mnie ból , nie myślę tylko o mnie ,że mnie będzie bolało ,ale przede wszystkim o Ali bo dla niej to też ciężka chwila!
Ja sobie poradzę, przeżyję, oh gdyby miałam myśleć o tym w takich kategoriach to chyba bym zwariowała. Jak zobaczysz swoje maleństwo to zapomnisz o bólu :):)
Ja podchodzę do tego pozytywnie:)

12 lata 1 miesiąc temu #596675 przez judytejsza
ostatnio moj tato przyszły dziadek zgadnijcie co wyciagnał z szawki....moj kocyk z wozeczka....i powiedział : moze to nie jest ostatni krzyk mody ale powiesz synkowi jak dorosnie ze to Twoj kocyk na ktorym Ty sie wychowałas:P myslałam ze sie rozbecze:)

12 lata 1 miesiąc temu #596676 przez Joanna89
NataliaK ja zamówiłam zestaw startowy z AVENTU, nie raz trzeba wyjść i mleczko odessać , a mąż czy babcia mogą podać w butelce:)

12 lata 1 miesiąc temu #596677 przez judytejsza
joanna89: wiesz kochana, moze i masz racje...lęk jest jakis zawsze, ale z tego co mowisz dziecko wynagradza Ci wszystko:) damy rade:)

12 lata 1 miesiąc temu #596679 przez NataliaK
Joanna89 no w sumie tak, gdzie ja mam głowę :D kupowałaś w internecie czy w sklepie?

12 lata 1 miesiąc temu #596680 przez judytejsza
teraz to takie butelki robia ze smokami przeciw kolkowymi...cuda na kiju normalnie...ja chyba tez kupie jakies buteleczki:) zawsze w pozniejszym okresie jakby cos sie wykorzysta np. na soczki itp:P

12 lata 1 miesiąc temu #596681 przez kasiak
judytejsza napisał:

kasiak: chyba masz racje moze powinnam tez tak zrobic jak Ty...kupic cos i zobaczyc a noz moze sie ucieszy...tylko ze znam mojego łobuza jak własna kieszen i bedzie mi poł dnia marudził ze kupiłam cos bez niego , ze moze on by chciał inny kolor ...no nie dogodzisz facetowi:P

Jak ci zacznie marudzić to mu powiesz, że mógł iść z tobą, ale że nie chciał to niech spada :lol: i żeby na następne zakupki poszedł z Tobą to kupi co będzie chciał :blink:

Ja teraz sypiam o troszkę innych porach, tzn zasypiam ok. 22-23, wcześniej to 3-4 zasypiałam, a śpię ile wyjdzie :)

A ze smoczkiem to zobaczymy :) koleżanka z próbkami dostała kilka, wiec też się tego spodziewam. A czy się przyda to się okaże.

Czuję się źle :dry: zawroty głowy mam, z kanapy się nie ruszam, w sklepie nie byłam. Mam mdłości do tego :( do męża dzwoniłam, nie wiadomo kiedy wróci...a za godz ma jego kolega przyjechać i mam go zaprowadzić do właściciela mieszkania, jakaś fuchę mają obgadać...czarno to widzę

12 lata 1 miesiąc temu #596682 przez Kamilka22
allegro.pl/kocyk-niemowlecy-dla-twojego-...hit-i3063811290.html podobne kocyki do tych co dała link któraś z Was ale te tańsze:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka