- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Hehe, niestety nie było takiej możliwości, bo była masa ludzi- i w restauracji i na zakupachA gdzie Nasza Qltoorka? Chyba napawde przysnela w tej Ikei
Tak jak planowała

Joanna, haha, jakoś bardzo poważnie wygladasz na tym zdjęciu ostatnim... Zupełnie inaczej... Przez chwilę, myślałam, że to Twoja mama o której pisałaś

kaska1982, no w końcu pokazałaś Wasz dwójeczkę

kasiak, a to ten chłop nie zauważył, że Tyś błogosławiona...?
dorkiszon, makaron z brokułami i sosem...A gdzie mięcho dla M.?

P.S. pięknie....w radiu leci właśnie piosnka "I wanna candy"... no tak... I wanna, ale mąż wszystkie łakocie wyżarł...

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nikaa, a ty robisz sos serowy ?
- askan2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem

oto przepis:
www.ewa-wachowicz.pl/gulasz-zapiekany-po...rancuskim-id416.html
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Mam auto pod domem, więc moglabym do sklepu jechać, ale ostatnio stwierdziłam, że to dość ryzykowne. Czasem w trakcie jazdy się orientuję, że mam jakby zaniki pamięci, jadę na pamięć i w trakcie drogi się okazuje, że dojechałam dalej niż pamiętam

W sumie w zamrażarce mam kawał szczupaka, własnoręcznie złowiony przez mojego tatę, więc może sobie ugrilluje i fryteczki do tego?
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja dziś od rana w biegu jestem, byłam kilka godzin w pracy potem szybko obiad bo maz z tesciem pokój robią teraz po zakupy poleciałam i dopiero mam chwile wytchnienia. A kręgosłup to mi dzis chyba pęknie, mężul mi wczoraj rozmasował i było lepiej ale dzis znowu masakra ałł

- judytejsza
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- judytejsza
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- !sylwia!
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Magda super że leki działają, możesz być troszkę spokojniejsza tylko z tym sprzątaniem przed świętami to się nie wyrywaj za mocno.
Kasia z tymi wynikami to się nie przejmuj dr zobaczy to oceni, ja też jak zobaczę tu strzałka w górę tu w dół to panikę sieje i dzwonie do mamy (pielęgniarki) a ona mnie spina do kupy bo większość norm w lab jest dla tych zwykłych ludzi a u ciężarnych zarkesy referencyjne są inne.
i tak już grupowo super brzuszki (ja mam dalej wstydziocha ze zdjęciem bo wieloryb jestem i w ogóle wielka baba), pokoiki też super (zazdrość się włącza bo my w kawalerce nie poszalejemy z urządzaniem)
a u mnie byłam na powtórnym usg w piątek serducho super sprawne tylko trafiłam do innej dr na USG która okazała się straszną suczą, badanie trwało w sumie z 5 min sprawdziła tylko serce i przejechała sondą po brzuchu 2 razy w opisie napisała cuda że czaszka i wszystko inne super i w ogóle choć nawet nie spojrzała chciałam o coś ją zapytać to mnie uciszyła dała opis w rękę i tyle ją widziałam i mam nadzieję że to było ostatnie nasze spotkanie. dziś zaliczyłam krew ale na szczęście bez glukozy to mnie czeka za 2 tyg i powiem szczerze że przed tym mam strach bo jak tylko o tym przesłodkim ulepku myślę to paw bezdyskusyjny. co do pogody choć jestem fanką zimy to już mam dość jak się dziś rano przez śnieżyce przedzierałam do tramwaju to pierdziele taką robotę też chce już wiosnę.
co do tego moderatora to popieram Qlatorkę w całej rozciągłości, a Słoneczko to zdrowego focha zarzuciła bo od tamtej pory na forum się nie pokazuję.
jutro wizyta u gin mam nadzieje że mi się łożysko podniosło bo jak nie to szpital a tego nie chce.
no koniec tego mojego narzekania, dziś na obiad u mnie taka mocna, gęsta, czosnkowa pomidorowa, a na 2 wiosenna surówka i dla M kotleciaki schabowe, ja się muszę zmobilizować i zero słodkości i smażeniny bo ze stóp to mi tylko paznokcie zostały bynajmniej tyle widzę.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-