BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #595660 przez dorkiszon
Ja mam już 94 cm w pasie lekko dojade do setki haha ciężko się buty ubiera i golenie nóg też lipa reszta ujdzie nigdy nie byłam taka gruba jak teraz ciężko przywyknąć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #595673 przez Joanna89
A ja się nie mierzyłam jeszcze, przed ciąża miałam talię 58 cm ,ale talia już zanika powoli...
Na szczęście nogi chodzę golić do kosmetyczki :D
ja też nigdy nie ważyłam 46 kg jak kolwiek to brzmi haha

12 lata 1 miesiąc temu #595678 przez Joanna89
obiadam się marchewką :D

12 lata 1 miesiąc temu #595685 przez Nikaa
Joanna ja najwięcej ważyłam 49 kg więc teraz 54 kg to tak dziwnie jakoś ... :P
mykam na serial elementary ;)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 1 miesiąc temu #595686 przez Joanna89
no ja cały czas 42..ale nie jest zle:)

12 lata 1 miesiąc temu #595696 przez karolinap
A gdzie Nasza Qltoorka? Chyba napawde przysnela w tej Ikei :lol:
Tak jak planowała :)

12 lata 1 miesiąc temu #595703 przez Jamajka
Heloo,

u mnie na kolacyjkę była sałatkę z pora i zagryziona jabłkiem ;-) mniam :D

Magdalenagal rozumiem Cię. U mnie przymusowe byczenie nie wchodzi w rachubę bo mam Lenkę, ale ostatnio dostałam jakiegoś napadu sprzątania. I jak tylko wstanę to muszę posprzątać wszystko na błysk, choćby mi nogi do d.. miały wejść. I dopiero wtedy mogę zjeść śniadanie i rozpocząć dzień :dry: Nie wiem skąd to.. ja tak nigdy nie miałam.. raczej należę do osób, które żyją w 'artystycznym nieładzie' ;-)
Najważniejsze, żebyś odpoczywała i nabierała sił, resztę nadgonisz jak już będziesz się dobrze czuła :D hugs :kiss:

Bea cieszę się, że wszystko dobrze :D A 2 tygodnie minie expresowo, bo to zaraz po świętach będzie, więc zleci :D Życzę Dziewczyneczki, skoro wymarzona :D a co do glukozy to u mnie nie trzeba nic przynosić, wszytko mają na miejscu.. ale w niektórych przychodniach trzeba mieć glukozę ze sobą.

Joanna słodki rampersik :D Też kiedyś myślałam o tych literkach, bo mi się bardzo podobają, ale ostatecznie Lenka ma napis na drzwiach swojego pokoju, więc na ścianie już nie montowałam :D ale niewątpliwie super są :)

NataliaK i Karolinap te pokoiki są boskie ;-) Tylko worek $ i można urządzać :D

Boziuu.. Babki... ale z Was chudziny!! Ja nie znam nikogo kto by ważył 42 kg :P

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #595715 przez Joanna89
jamajka ale ja jestem niska:)
U mnie to rodzinne moja mama teraz waży 43kg..
Ale nie jestem chuda żeby mi każda kość wystawała hehe poprostu jestem drobna i wszystko mam małe np stopę mam 35.

Ah w IKEA sa cuda ja ostatnio byłam dwa razy... cały salon od nowa urządzałam bo zachciało mi się bieli i szarości z fioletem :D
to ja w sierpnium jeszcze miałam inne włoski :)

12 lata 1 miesiąc temu #595742 przez karolinkanice16
ja ważyłam 45kg. I jak dla mnie byłam za chuda wyleciałam do Irlandii i akurat troszkę przytyłam :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #595765 przez emi87
dorkiszon to dobrze,że po tylu latach dalej czujesz sie jak na poczatku - tak powinno być! :)

NataliaK śliczny pokoik :)

oj ja też sie lubuje w słodkościach - ale to od zawsze :P tez musze przystopowac bo sie roztyje jak prosiaczek i jakies cukrzycy w końcu nabawie....choć przez pierwszy trymestr na słodkie patrzeć nie mogłam a czekolada był fuj...a teraz :blush: czekoladoholiczka :P

Joanna ale laska z Ciebie!!!!!
42 kg?! :ohmy:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mam coś ostatnio problemy ze snem, wstaje wczesnie rano 5-6 (wczesneij dla mnie wcześnie to była 8) i w nocy sie budze i usnąć nie mogę echhh dzis na popołudnie do pracki a jutro rano wycieczka do zusu :dry: uwielbiammmm hehe

12 lata 1 miesiąc temu #595766 przez magdalenagal
Dzień dobry :-)

Tabletki pomagają :-) brzuchol nie jest napięty Michasio skacze. Moje Słoneczko daje mi sygnały że z nim wszystko ok i mam się nie troskać :-)

Okna umyje Monsz, posprzątamy wspólnie (ja dyrygent, Monsz generalny wykonawca). Wyprasuję tylko firanki, obrusiki i moją kolekcję filiżanek, kieliszków... Z moim ADHD ciężko będzie usiedzieć na d...

Całujemy i jedziemy do dentysty.

12 lata 1 miesiąc temu #595773 przez kaska1982
Kurczę, ja też ostatnio spac nie mogę, a zawsze to spałam jak tylko długo było można, no przynajmniej do 9 :) a teraz góra o jestemna nogach, tyle tylko, że nic z tego wstawania nie wychodzi bo i tak mi sie nic nie chce :( ale cóż, poleżeć zawsze można :)

Ja znowu samotna :( mój S znowu na nocki do pracy i już mam dosyc tej wstrętnej zimy a tu sypie i sypie... :(

A to My z wczorajszego zdjęcia. Zdjęcie miało byc robione w sobotę dlatego jeszcze napis 24 tydzień bo dziś to już zaczeliśmy 25 :)

Kocham Cię syneczku!!!
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #595778 przez judytejsza
witam:) jakie szczuplutkie tu dziewczyny mamy:) ja w tej chwili waze 68 kg :P 5 kg przytylam od poczatku ciazy i sie w sumie ciesze bo tylko w brzuszek mi idzie:) Synek rosnie zdrowo i z tego sie najbardziej ciesze:) Widze ze coraz wiecej z was kupuje jakies ubranka dla swoich pociech...ja sie jeszcze powstrzymuje ....5 kwietnia zaczyna moj mąz urlop i remont pokoju:) pozniej dopiero zaczne szalec i kupowac ubranka i wszystkie potrzebne rzeczy:) mam czas:)chociaz jak widze na wystawach piekne ubranka to az chce sie wejsc i kupic wszystko:P

12 lata 1 miesiąc temu #595780 przez judytejsza
kaska 1982: Witaj Kasiu ...superr wygladasz:) widac ze synus zdrowo rosnie:)
hmmm ...zima ja tez jej juz mam dosc dzisiaj miałam sie wybrac gdzies ze znajomymi i chyba lipa bo nie mam ochoty nawet z domu wychodzic....gdzie ta piekna wiosna???

12 lata 1 miesiąc temu #595788 przez kaska1982
wydaje mi sie, że wiosna o nas w tym roku zapomniała :( jestem z tych raczej "ciepłolubnych" i ten ciągły snieg nie nastraja mnie jakos optymistycznie :angry:
kocham słońce i ciepło i juz nie mogę doczekać sie wiosny i lata :)

Judytejsza ja ważę podobnie :) przedciązą 60 kg, a teraz mam 6 kg w plusie :) nie przeszkadza mi wogóle to że tyję :) chyba pierwszy raz w życiu :) Jak stoję do kogoś tyłem to nie widać że jestem w ciązy :) jak na razie wszystko idzie w brzuszek i piersi :)

Kocham Cię syneczku!!!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka