BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #595436 przez Kamilka22
Nikka a ten roztwór da się przełknąć:P? jakoś się boję tego hehe żebym tam jutro im się nie zrzygała.. ;p

a ja wizytę mam 22 w piątek teraz. I nie mogę się doczekać już!! :) aż zobaczę moją kruszynkę :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #595444 przez Nikaa
Da się :) jestem tego żywym przykładem :) ja wziełam sobie cytrynę i do tego roztworu trochę dodałam, żeby smak przełamać - mi to pomogło
ja dziś nie miałam na wizycie USG ale za to za tydzień idziemy na USG 4 D :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 1 miesiąc temu #595461 przez dziubasek
Joannanapisz do Qltoorki ona wszystkich dodaje do grupy albo znajdz mnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to wysle ci zaproszenie do grupy ale musisz byc moim znajomym
Ja jutro ide sie umowic do poloznej a usg mam dopiero w 31tc 8maja(o ile dobrze pamietam) ale co tam dam rade :)
My wlasnie z Miss pomalowalysmy sobie paznokietki :) a juz niedlugo bedziemy we trzy sobie malowaly :)

12 lata 1 miesiąc temu #595481 przez Joanna89

12 lata 1 miesiąc temu #595483 przez Lacrijka
Tez chciałam do Was dołaczyc przez dziubaska..ale takich dziubasków na fejsie jest kilka hihi Która to Ty ??

12 lata 1 miesiąc temu #595490 przez dziubasek
Lacra
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
oto my dziubaski ;)

12 lata 1 miesiąc temu #595503 przez karolinkanice16
Ja na 3D poszłabym w Irlandii ale za bardzo się cenią więc się nie opłaca a w Polsce może pójdę na początku bardzo chciałam a teraz jakoś mnie te 3D nie przekonuje, tym bardziej, że w szpitalu nam chwile zrobiła i pokazała co i jak.

12 lata 1 miesiąc temu #595514 przez dziubasek
Karolinka ja bylam w 1szej ciazu na 3D a teraz jak ogladalam plytke to cizko bylo mi rozpoznac co gdzie jest, tylko w niektorych momentach widac buzke wiec teraz to juz nie czuje parcia na 3D... ale pamiatka fajna
Ja niewiem czy inne mamy tez tak maja, ale ja bardziej panikowalam i przezywalam 1sza ciaze, teraz do wszystkiego podchodze zupelnie inaczej... wtedy nakupowalam cala mase niepotrzebnych dupereli(kocyki, ciuszki, buciki itp), ciagle sprawdzalam na necie co sie w danym tyg z dzidzia dzieje...

12 lata 1 miesiąc temu #595516 przez NataliaK
Joanna89 śliczne te buciki :)

karolinkanice16 mni też 3D nie przekonuje nie wybierałam się na to ale dzis się okazało, ze niby mam mieć z połówkowym na fundusz no zobaczymy bo jakoś mi na tym nie zależy.

A tak odnośnie USG to ile razy miałyście już robione w czasie ciąży? bo czytam sobie i opinie są różne odnośnie ilości a ja w sumie kilka już miałam i zastanawia mnie czy to faktycznie jest zupełnie bezpieczne? Tak o tym czytam bo w tym tyg na to wychodzi, że będe miała 2 albo nawet 3.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #595517 przez Kasik88
dziubasku to jak do drugiej ciąży podchodzisz jest normalne, mam podobnie, z synkiem też sprawdzałam non stop co się dzieje w danym tygodniu, kupowałam czasopisma co chwile to nowe, i rzeczy też, a teraz tak jakoś na spokojnie. Co do filmu w 3d to z synkiem nie robiłam i teraz też nie będę, poproszę tylko o kilka fotek buźki w 3d tak jak mam z pierwszej ciąży.
NataliaK ja mam USG na każdej wizycie robione.

12 lata 1 miesiąc temu #595518 przez kasiak
Joanna89 napisał:

zobaczcie jakie cudeńka
allegro.pl/listing/user.php/run?change_v...tate=0&us_id=1744618

Łolaboga jakie malutkie! Chcę takie już, teraz! Śliczności :cheer:

Mam napad słodyczowego głoda! Wsadziłam resztę szejka do zamrażarki i zrobił się sorbet :) też pyszotka, zajadam tez cukieraski i parę mini batoników...koniec żarcia na dziś bo pęknę.

12 lata 1 miesiąc temu #595519 przez dziubasek
kasik a ja juz myslalam ze ze mna cos nie tak :) ciesze sie ze nie tylko ja tak mam :)

12 lata 1 miesiąc temu #595521 przez magdalenagal
Kochane Brzuchatki- dziękuję.
Rodzina pociesza, przyjaciele, Monsz tuli i całuje. Ale wsparcie Dziewczyn które wiedzą o co kaman jest bezcenne.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #595522 przez karolinkanice16
ja mam codziennie napad na pierogi ruskie ze śmietaną i jem :D Mój właśnie poszedł mi zrobić :D. Ja miałam 3 razy prywatnie i 3 razy w szpitalu już.

12 lata 1 miesiąc temu #595530 przez NataliaK
co do pokoików to pokaże Wam jaki styl mi się podoba i w miarę możliwości urządzam moje mieszkanko i też mam plan urządzić pokoik dla dziecka. Jestem blogomaniaczką wnętrzarską a to jeden z moich ulubionych blogów i pokoik małego Antosia a raczej jego kącik w sypialni... www.villanostalgia.pl/blog/2012/03/pokoik-malego-antosia/

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka