BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #595119 przez karolinkanice16
Dziewczyny ja wstałam rano i do tej pory nie chce mi się jeść nawet nie wiem co bym chciała ;/ nie lubię takiego stanu kiedy nie wiem co mam zjeść ... , za to wypiłam dwa cappuccino z bitą śmietaną zrobione przez mojego A. pychotka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #595149 przez karolinap
Staniczek kupiony :) jak tylko go przymierzylam, od razu poczułam ulgę - taki wygodny :) SUPER!
Byłam dzis w sumie przypadkowo u gina bo zadzwonili z urzedu pracy ze potrzebują zaświadczenie ze jestem w ciazy bo mam juz długie chorobowe i to trzeba zaświadczenie przynieść dlaczego.
Położna przy okazji ze nie było kolejki mowi: choć na chwilkę to posłuchamy tetna dzidziusia :) Wiec położyłam się na kozetke a Polcia tak wariowala ze nic nie uslyszalysmy oprócz kopniakow i to takich bardzo glosnych :) Co za szaleńca mam w brzuchu :)
Urządzenie samo odczytalo ze tetno ma 144/min :)

Trzymam kcuki za dzisiejsze mamuśki :*

12 lata 1 miesiąc temu #595162 przez emi87
Kasik ooo to jutro wielki dzień :) trzymam kciuki ;)

magdalenagal to wizytowo dziś widze :) daj znac koniecznie po wizycie co ci lekarz powiedział na te bóle.

Qltoorka też uwielbiam Ikee - za meble i za klopsiki hahahaha :woohoo: :S miłeeeeego shoopingu :*

kasiak intensywnie sie widze wziełas za domek - pytanie czy to świateczny szał sprzatania czy juz sy ndrom wicia gniazda? ;)

bea trzymam kciuki!!!!!!!!!!!

nataliaK wstydzioszek mały hehe :P choc nie taki maly juz! :)

uniuni nawet nie wiesz jak ci współóczuje pod tym względem - na prawde.... ale ty twarda rzopa jestes to dasz rade :kiss:

moja mała dziś zaatakowałą moje żebro :laugh: nie bylo to miłe hehe a drodze do sklepu postanowiła powyzywac sie na jajniku lub czymś innym w jaego okolicy - szłam jak kaleka hahaha :D

12 lata 1 miesiąc temu #595185 przez karolinap
Rozpoczynamy z Polą 6 MIESIĄC ! :lol:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #595196 przez kasiak
Dużo miałam na dziś zaplanowane, część udało mi się skończyć, a tak to się poddałam i po raz kolejny oglądam ciuszki, które już mam nazbierane :laugh: muszę zrobić miejsce w komodzie, kupić dzieciowy proszek i to nic innego jak syndrom wicia gniazda :lol:
Na obiad dziś ziemniaczki, gulasz na ostro i ćwikła...już czuję tą zgagę, ale taka zachcianka :cheer:

Sebek dziś po brzuchu ostro wędruje i pokazuje tatusiowi co potrafi :laugh: brzuch podskakuje co chwilę w innym miejsu :lol: a mąż to widzi pierwszy raz, bo jak wyjeżdżałam, to nie było jeszcze takiego efektu :P '

12 lata 1 miesiąc temu #595203 przez Marta27
A ja dziś wypoczywam po wczorajszym dniu. Objeździliśmy rodzinę z zaproszeniami i cały dzień zleciał a w nocy spałam jak aniołek

Chciałam zrobić zdjęcia ciuszków które ostatnio kupiłam ale ten mój wziął aparat do pracy a wiec nie mam czym.

Ja dziś na obiadek ziemniaczki z boczkiem na to jajko sadzone i mizeria a na deser babka

karolinap śliczny brzuszek

HUBERT

12 lata 1 miesiąc temu #595205 przez Kasik88
emi a no jutro wielki dzień bo jeszcze moi panowie idą ze mną na wizytę :) więc będzie obstawa :D
karolinap piękny brzuszek :)
kasiak mmm gulasz pycha, też bym zjadła, u nas dziś ryż z duszonym porem i kukurydzą, do tego mięsko ala shorma i sos czosnkowy:)
A ja z synkiem dziś "napadłam" na pepco :) i zakupiłam kaftanik, cieniutkie śpioszki i bodziaka z żyrafką dla dzidzi a dla synka 3 koszulki z krótkim rękawem :)

12 lata 1 miesiąc temu #595206 przez karolinkanice16
My z A. zrobiliśmy sobie krokieciki z kapustką i grzybami i zjedliśmy z barszczykiem czerwonym pycha :)

12 lata 1 miesiąc temu #595208 przez karolinap
Wciąż szukamy mieszkania do wynajecia. Wczoraj ogladalismy - jedno ze starymi meblami "w pakiecie" - odpada, kolejne do remontu czyli raczej tez odpada bo nie wiadomo ile czasu by potrwal ten remont i czy koles zrobilby tak zeby Nam sie podobalo.

Ale inspiracji szukam w internecie, bo juz wymyslam jak urzadze pokoik Poli :)
To znalazlam na stylowi.pl ;)
Jak Wam sie podoba?
Oczywiscie bylaby zmiana imienia na scianie i obok bialy przewijaczek :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #595211 przez Kasik88
karolinap świetny ten pokój, śliczny :)
a my czekamy na meble i pokoik będzie gotowy dla synka :) także niedługo zamieszczę zdjęcia :)

12 lata 1 miesiąc temu #595220 przez karolinap
Kasik88, juz sie nie moge doczekac tych zdjec ;)

12 lata 1 miesiąc temu #595234 przez kasiak
Obiadek wsyśnięty, mniam :) naszła mnie jeszcze zachcianka i zrobiłam szejka, miał być koktajl mleczny z malinami, ale wrzuciłam mrożone owoce i wyszła pychotka :laugh: o dziwo blender dał radę, mam taki najtańszy z serii "byle działał", na truskawki w lecie w sam raz.

Pokoik cudny, taki dziewczęcy :) też bym chciała mieć co urządzać, ale tylko wstawimy łóżeczko do naszej sypialni i może cos powiesze na ścianie... :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #595249 przez karolinap
kasiak Ja tez nie jestem pewna czy bdzie co urzadzac, bo byc moze znajdziemy takie mieszkanie ze dla Poli bedzie tylko kacik w Naszej sypialni ale nawet taki kącik mozna fajnie zaaranzowac ;)

12 lata 1 miesiąc temu #595264 przez magdalenagal
Kochane Dziewczyny,

Jestem po wizycie i w zasadzie nie wiem czy płakać czy nie martwić.
Po badaniu podwozia lekarz powiedział że mam skróconą szyjkę macicy ale że jest zamknięta. Kazał mi zwiększyć dawkę fenoterolu do dwóch całych tabletek i do dwóch połówek. Brzuch mam cały czas spięty (no w sumie tak jest, mam taki bębenek twardy ale myślałam że tak to już jest). Właśnie wyczytałam że powinnam dużo odpoczywać (już i tak mam wyrzuty że mało robię a usiedzieć na miejscu też nie mogę), żadnego @ a mnie aż niemal swędzi i myślałam że sobie ulżę w końcu (upławy i zapalenie się skończyły więc...) Mały sobie nic z tego nie robi i skacze a Mosz mówi żeby się nie martwić, że nadrobimy wszystko.

Wiecie, myślałam że jestem okazem ciążowego zdrowia... a tu doopa. Idą Święta chciałam posprzątać a wygląda na to że przyjdzie mi się przymusowo byczyć, bleee...

Przepraszam za narzekactwo, może nadmiar rozczulania się nad sobą ale jest mi po prostu źle :(

12 lata 1 miesiąc temu #595283 przez Kasik88
magdalenagal ehh przykro mi strasznie :( ale jak trzeba odpoczywać to trzeba, ja trzymam kciuki, żeby brzuszek odpuścił. Madzia będzie dobrze, jesteśmy caałym serduchem z Tobą!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka