BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #594158 przez Kasik88
Hejo!
Jamajka piękna sesja, przecudna prosto mówiąc.
U nas również piękna pogoda, zaraz zjemy obiadek a później na spacerek wyruszymy :) a po powrocie czekać na nas będzie biszkopt z pianką i brzoskwiniami ;)
Kamilka na zgagę też dobrze jest ssać np. landrynka, mnie pomaga i mojej cioci też pomagało jak w ciąży była.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #594188 przez agniesia

12 lata 1 miesiąc temu #594194 przez gold_butterfly
Jamajka,widziałam sporo sesji ciążowych - ale ta jest tak cudowna... Możesz mi podać stronę kolegi? Gdyby to było gdzieś w okolicy,bardzo chętnie zrobiłabym taką odpłatnie :-)

Tak w ogóle to witam Was wszystkie :-) Muszę poczytać co pisałyście,bo znowu mam zaległości. Rozchorowałam się strasznie. Boli mnie gardło i męczy kaszel. Za to Olcia niemal powróciła do zdrowia,nadal na katerek,ale kaszel ustąpił.

U nas świeci słoneczko,ale wietrzysko mało głowy nie urwie :-) Do wiosennej pogody jeszcze daleko. Spędzam sympatyczny dzień z rodzinką. Kolega jedzie do Niemiec,muszę przygotować dużą listę słodyczy :-D

12 lata 1 miesiąc temu #594225 przez kasiak
Witajcie dziubaski w niedzielne popoludnie :laugh: ja już jestem w domu, podróż puscmy w niepamięć, bo większość przespalam :P jestem po drzemce i kąpieli, zrobilam sobie herbatke i zabieram się za rozpakowywanie :lol:
Ze wpisami jestem na bieżąco, ale szczerze to mi się nie chce odpisywac :blush: mam nadzieje, ze z torbami pójdzie szybciej ;)
Do zalogowania! :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #594305 przez Lacrijka
Hej hej..ale naskrobalyscie :laugh: :laugh: :laugh: ..Zaraz nadrobie. Brzuszki macie przepiekne, ja to przy Was jak czołg :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #594312 przez karolinkanice16
Hej kochane wróciliśmy do domu z parady. Padam z nóg w dodatku rano jak się obudziłam sypał śnieg i to bardzo potem deszcz, gdy się trochę uspokoiło postanowiliśmy pojechać i dobrze bo w centrum nie padało :), dopiero jak wracaliśmy do domu to zaczęło :). Mam dla Was zdjęcie z centrum i zrobione w domku z brzuszkiem :).

Zielono mi :)

Z Parady :)

I my w domku :)

Zaraz idę się legnąć do łóżka. i pogram na ps3. Ksawery mnie tak dzisiaj kopie że masakra jak jechałam tramwajem to kopnął mnie z zaskoczenia, że aż faceta kopnęłam :D Haha :D.

12 lata 1 miesiąc temu #594315 przez magdalenagal
Dzień Dobry Wieczór,

u mnie skończyła się impreza i dobrze, bo naziarłam się jak dzika świnka.
Normalny śląski obiad (rosół, rolada, kluchy i kapusta) potem kawa i ciastko oczywiście z bitą śmietaną i zimna płyta... Aż mi niedobrze ale o dziwo nie pali mnie zgaga.

Był mój Dziadek a ma strasznie donośny głos, Młodzieniec dopiero pod koniec imprezy odważył się poruszyć ;-) i Siostrzenica (nie co ponad półtora roku !) zapytana gdzie jest Dzidzi odpowiedziała "U cioci" :-) I dostaliśmy od Dziadka prezent papierkowy ;-) na wyprawkę.

Ale jutro już tyle nie mogę zjeść bo teraz aż mi niedobrze ;-)

Miłego wieczorku :-)

12 lata 1 miesiąc temu #594349 przez Patrizia
Śliczne brzuchatki z Was :)

magdalena a na zdrowie :) ja wlsnie zrobilam kopytka i na kolacyje opendzlowałam :) dziedek wie jaki prezent dac :)

Ksawerek(*)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #594378 przez emi87
agniesia coraz wiekszy ten twoj brzusio :) pieknie rosnie :)

widze ze wszystkie nasze maluiszki sie rozkrecają :) Milcia tez dziś caly dzień szaleje :P tate też skopała hihi

goldi ech ty to masz ciagle pod górke - zdrowiej kochana!!

Lacrusia slicznie wyglądasz :) pod koniec to dopiero bedzie rozmiar domku bliźniaczek hehe

karolinkanice zieloniuchna jaka!! a jakie stylowe gatki :P no brzunio prezentuje sie rewelacyjnie :)

magdalenagal to podjadłaś :D ja tez po obiadku u teściów :D pyszne było - specjalnie dla mnie piers z kurczaka i buraczki mmmm rozpieszczaja mnie :P

a to my dzisiaj w 23 tyg :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #594384 przez askan2
Dziewczyny muszę się czymś pochwalić ;)

Nie było mnie 3 godz w domu jak wróciłam mąż do mnie: ,,Wiesz co tak myślałem o imieniu dla małego i jak ty od zawsze chciałaś Ksawery to jednak może być już mi się nawet podoba'', he he a ja gały :cheer: :cheer: :cheer:

Przecież mówił nigdy zapomnij he he :lol:

Cieszę się bo ja od dawna chciałam mieć Ksawka jak siostra rodziła 3 lata temu to ja do niej nazywaj jak chcesz tylko nie Ksawery bo zarezerwowane :lol:

Z tego co widzę to już trzeci Ksawery na forum, he he czy to taki zbieg okoliczności cz takie popularne teraz imię :unsure: :unsure:

Qltoorka poprawisz tabeleczkę :laugh: :unsure:

12 lata 1 miesiąc temu #594401 przez emi87
askan to gratulacje hehe mąż sie oswoił z imieniem :) to mamy kolejnego Ksawcia :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #594408 przez patrysia305
emi u Ciebie już też nie da się ukryć ciążowego brzusia - slicznie

ja po chrzcinach - maluch grzeczny był bardzo obudził się na polewanie i uśmiechał - tak i z niego słodki śmieszek kochany, och nie moge sie doczekać Tymoteusza :):)

dziś aktywnie 2 razy spacerek i maluszek dziś aktywny

12 lata 1 miesiąc temu #594422 przez karolinkanice16
kolejny Ksawery :) super :*

12 lata 1 miesiąc temu #594426 przez bea2a
agusiaa26 napisał:

Tak samo ktoś mogły powiedzieć po co brać od koleżanki siostry ciuszki po ich dzieciach bo przeciez były używane mietoszone itp ale dzieki Bogu mnie to nie odraza i nie przeszkadza i uważam że to super pomysł pomagac sobie nawzajem :)

agusiaa26 a gdzie w Poznaniu jest dobry szmatex bo się w ogóle nie orientuje a chętnie zobaczę, co ciekawego mają :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka