BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #593965 przez emi87
kaska moja niunia też namiętnie kopie i uciska mi podbrzusze :) i czasami leże i nie chce mi sie siku i sie przekrece na bok i bach musze do łazienki hihi :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #593972 przez askan2
Witam kochane, nie mogę się napatrzeć na wasze piękne fotki :cheer:

karolinkanice16 ale masz już towaru ;) Jestem jak najbardziej za :lol: ciuszków dla dzidzi nigdy za dużo (zresztą tak jak dla mamusi ;) )
Ja mam tyle szmat swoich, cały pokój na poddaszu zawalony ze postanowiłam z siostrą jeździć jak będzie cieplej po okolicznych wioskach i na ryneczkach sprzedawać, zobaczymy jak nam to wyjdzie :unsure:

emi87 smakowicie wyglądają te jabłuszka, i super sprawa z takimi przetworami.. potem szybko można szarloteczkę upichcić.. ja jeszcze nigdy nie robiłam takich jabłuszek ale mam parę słoików od babci :)

Piękne słońce dziś za oknem, a ja idę po południu na spektakl ,,Single i Remiksy,, więc dzień zapowiada się fajnie.... miłej niedzieli :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #593978 przez Kamilka22
Hej Dziewczyny:)
Dziekuje dziewczyny za rade co do zgagi. Uniuni dziekuje za linka przeczytam:)

Jamajka sliczne zdjecia! ja tez chce taka sesje zrobic jakos pod koniec maja.
Jutro ide na to badanie z glukoza blee.. wezme cytrynke sobie

12 lata 1 miesiąc temu #593984 przez uniuni
Emi pysznie wyglądają Twoje słoiczki :D

12 lata 1 miesiąc temu #594005 przez karolinap
Emi smacznie wyglądają te Twoje przetwory! :)

12 lata 1 miesiąc temu #594009 przez Qltoorka
Uniuni, to pierwsze Twoje zakupy odzieżowe dla Nilsa? :) Bo coś mi się zdaje, że chyba tak, bo się wcześniej nie chwaliłaś.... ;)

Emi, gratuluję szarlotki.... Ja poszłam na łatwiznę i do dzisiejszego jabłecznika kupiłam gotowe jabłka prażone, bo mi się nie chce męczyć z obieraniem, krojeniem i prażeniem-a też nie wiem czy mi się to uda, bo nigdy nie robiłam.... Aż mi głupio, bo Wy takie spece od tych spraw jesteście.... A ja leń i wygodnicka :P
O zdjęcia to powinnaś chyba zapytać karolinkę, bo ona jedyna chyba tylko dodaje kilka zdjęć w jednym poście... :)

Ja też dziś wcześnie wstałam, bo mąż już z samego rana pojechał remontować mieszkanko :) Więc trzeba było, niczym przykładna żona, poranne śniadanie zrobić...
Ale cieszy mnie, że w końcu się zaangażował i robota wre... Bo kłótnie były między nami o to straszne, a ja ciągle sfrustrowana przez to chodziłam.... Za dwa tygodnie - ŻEGNAJCIE KATOWICE :) :) :) JUHUUUU :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #594015 przez emi87
dzieki dziewczyny :) smaczne sa tylko najbardziej boję sie o te pasteryzacje..... no miejmy nadzieje ze sie nie zepsuja...

Qltoorka to dla ciebie super rok - przeprowadzka,dzidzia - tak trzymac! ciesze sie razem z Toba po pamietam jak na poczatku pisałas ile nerwów z tym mieszkankiem :)

a ja miałam isc spac ale sie wziełam za murzynka :D haha a potem do teściów na obiad (przynajmniej nie musze sama robic :P ).

12 lata 1 miesiąc temu #594019 przez uniuni
Qltoorka i tak i nie ;) Kupiłam w lutym kilka zwykłych białych bodziaków, skarpeteczki, czapeczkę i niedrapki, body z owczej wełny zachwalane tutaj pod niebiosa i kilka pajacyków i śpioszków. Podstawy wyprawki :) Teraz rozglądam się za ubrankami typu - mały kawaler :) Żeby mój mały rudy przystojniak się ładnie prezentował :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #594052 przez NataliaK
Piękna sesja ciążowa! też się na taką czaję ale jeszcze czekam aż brzuszek podrośnie :)
Widzę, że od rana już ciasta się piką, mężowie remontują mieszkania :D czyżby faktycznie wiosna miała nadejść, ze we wszystkich tyle energii :D

Ja też wcześnie się obudziłam ale poleżałam trochę po śniadanku, za oknem piękne słońce i nakłaniam mężula na spacer ale on za bardzo spacerów nie lubi więc zobaczymy co z tego będzie.
Zamówiliśmy dziś proszki na gruponie, które proponowała jedna z Was bo faktycznie sprawdziliśmy ceny i się opłacało je zakupić, więc jak przyjadą i zrobi się trochę cieplej zabieram się za pranie i prasowanie ciuszków , żeby potem w ciepłe dni i dużym brzuchem nie sterczeć nad żelazkiem :)

Pozdrawiam wszystkie i życzę miłej niedzieli :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #594103 przez Joanna89
Witajcie mamy :) U mnie piękne słoneczko, wczoraj znajomi posiedzili do 2 więc miałam z rana trochę mycia i sprzątania.. ale teraz już sobie siadłam i piję kawkę z mlekiem:)
Pogoda cudna , popołudniu idziemy z rodzicami na spacerek :)
jamajka zdjęcia cudne też w maju jadę sobie zrobić :) piękna pamiątka :)
Przetwory również pięknie się prezentują :) moja mama też dziś piekła szarlotkę i ma mi przynieść blachę :)mąż robi obiadek w kuchni a ja się relaxuje...:)
miłego popołudnia mamusie:)

Ja ciuszki chcę przygotować w czerwcu , jeśli sama dam radę oczywiście !
Chcę uprać i powieśić na balkonie wtedy tak pięknie pachną latem...
Rano tak leżałam z mężem i malutka kopała i tak mi się zamarzyło żeby był już lipiec żeby Ala mogła być już z nami :) aż się łezka kręci nie mogę się doczekać tej chwili !:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #594106 przez agniesia
24 tydzień rozpoczęty:) Oto mój brzusio:)

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #594108 przez Joanna89
Polecam Wam tą Panią, robi cudne zdjęcia :) Właśnie do niej mam zamiar się wybrać :)

www.agawphotography.com/galeria/brzuszek/album/index.html

12 lata 1 miesiąc temu #594110 przez Joanna89
Agniesia słodki :) ja rozpoczęłam 21 tydzień :)

Uploaded with ImageShack.us

12 lata 1 miesiąc temu #594124 przez Patrizia
Czesc mamusie :)

dzisiaj pierwszy raz obudzil mnie moj synek tak szalal w brzuchu ze o 8 mialam pobudke ale za to z jakim bananem na buzi :)

sesja to super sprawa jamajka bardzo mi sie podobaja Twoje zdjecia :)

ale ladnie te przetwory wygladaja az mi slinka poleciala ;)

o i jakie ladne brzuszki :)

u mnie piekna pogoda wiec obiadek zjemy i pewnie trzeba bedzie gdzies wyruszyc :) milej niedzieli :)

Ksawerek(*)

12 lata 1 miesiąc temu #594147 przez carmelove
heja !

ale dziś u nas wiosenna pogoda :) :cheer:

Jamajka, extra te fotki, w ogóle zachwycona jestem Twoją Lenką, mała strojnisia :)

Ania - nasza dziewczynka !

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka