BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #593586 przez NataliaK
Acha no to super, fajne te zainteresowania. Ja z kolei myślałam o fizjoterapi ale jakoś tak mnie odwiedli od tego kierunku i później już wybierałam między położnictwiem a kosmetologią i generalnie jestem zadowolona ale czasem żałuje, że nie wybrałam położnictwa a kosmetologii tylko jako dodatkowe zajęcie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #593588 przez Joanna89
Natalia zawsze jeszcze możesz iść ! hehe u mnie na roku był facet 53 lata:D
Grunt to być zadowolonym z siebie:) Mi podobało się w szpitalu na rechabilitacji pourazowej, ale niestety zarobek 1000zł chociaż 7h pracy, no ale to było za mało i dojeżdzałam 25 km trochę szło na paliwo..potem znalazłam prace w SPA robiłam masaże i zabiegi na ciało i opiekowałam sie ogólnie SPA czyli sauny, jacuzzi itp miałam do pracy 3 minutki :) potem znów przeniosłam się do mnie do szpitala ta RTG ale długo nie porobiłam bo postanowiliśmy mieć dzidziusia a były za duże szkodliwe czynniki..także w maju się zwolniłam:) a w pazdzirnkiu podjeliśmy decyzję o dzidzi:)

czuję się spełniona ale od dziecka marzyłam o ratowniku górskim... tak czy siak jestem zadowolona z moich dotychczasowych osiągnięć hehe:)

12 lata 1 miesiąc temu #593590 przez agusiaa26
Czesc mamusie:) dopiero wróciliśmy z miasta i widze że dużo mam do nadrobienia;)
Kochane kupiłam wanienke zielona i gabke pod dzidzie:) byliśmy w ciucholandzie i obkupilismy się sami bo dziś dostawa ale wiecie ile cudeniek było dla dzieci?? Tyle newbornow ale nic nie wielam bo to takie malusie:)
Jaki rozmiar mam brać, 56?? Będę wiedzieć na drugi raz i kupię wszystko na co wpadne;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #593592 przez Joanna89
Agusia ja mam kilka 56, dziewczynki rodzą się raczej mniejsze więc kupiłam:)tym bardziej,że ja jestem mała to liczę ,że niebędzie większa niż 56:)ale za dużo tego nie mam 3 body, 3 spioszki taki komplecik

www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#...s%20&%20Co./103550/1

zamawiałam właśnie na C&A

www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#...0%C5%9Bpioszk%C3%B3w
gatunek super:)

12 lata 1 miesiąc temu #593598 przez NataliaK
Joanna89 no ja też jestem zadowolona a to najważniejsze! żeby iśc do pracy i lubić to co się robi- ja sobie to bardzo cenię.

agusiaa26 ja też mam kilka zupełnie malutkich a resztę już wieksze, czasem zdarza się tak, ze tym najmniejszych nie założysz w ogóle więc nie ma co szaleć a poza tym dzieciątku też jest wygodniej jak nie są ciuszki takie bardzo obcisłe. Kup około 3-4 takich malutkich z resztą zawsze można dokupić :)

12 lata 1 miesiąc temu #593600 przez Joanna89
Dokładnie mozna dokupić:) w 38 tygodniu mam ostatnia wizytę wiec lekarz mi powie ile dzidzia mniej więcej ma:) mąż do kupi jakby "coś" :)

12 lata 1 miesiąc temu #593603 przez Joanna89
Ja zamówiłam też ostatnio taki kosz na różne drobiazgi dla malutkiej :) jest słodki :)

allegro.pl/m-dla-dzieci-kosz-wiklinowy-p...ina-i3085148811.html

12 lata 1 miesiąc temu #593605 przez Patrizia
ja tez mam pare ciuszkow rozm 56 ale raczej poluje na 62 bo nie mam pewnosci ze moj chlopak wogole wejdzie w 56 :) jaki sliczny koszyczek :)

Ksawerek(*)

12 lata 1 miesiąc temu #593607 przez Joanna89
Jakbym miałam chłopca to chyba 56 bym wcale nie kupiła hehe chociaż zdarzają się malutcy chłopcy :)
no koszyk wpadł mi zaraz w oko :) słodki jest:)

12 lata 1 miesiąc temu #593608 przez agusiaa26
Ok dziekuje wam bardzo, napewno kupię może juz w srode po badaniach:):)
Bea jaki ty masz malusi brzuch:)
Patrizia też laska niezla;)
No i witam nowa mamusie, też jestem z poznania:)

Co do rozstepow to ja jestem ich szczęśliwa posiadaczka;), ostatnio trochę schudlam i mam je na posladkach i piersiach, nie sa wielkie i już sie do nich przyzwyczailam. Najbardziej zalezy mi żeby teraz na brzuchu mi nie wyskoczyly, stosuje krem pharmaceris i narazie jest ok;)
A jeśli chodzi o wizyty u lekarza to chodzę na nfz ale nie czekam długo, może z 15min i lekarz też bardzo zaangażowany takze nie moge narzekac.

12 lata 1 miesiąc temu #593610 przez magdalenagal
Cześć Satynka :-)

Używam tego samego specyfiku na brzuszek co Ty, z tym że ja wybrałam oliwkę a to chyba jest mleczko. Jestem bardzo zadowolona i super pachnie.

Joanna89 bańkę chińską można w ciąży? W ogóle słyszałam że w ciąży lepiej nie korzystać z masaży.

Patrizia ślicznie wyglądasz, mam podobny brzuszek ale u Ciebie wygląda zgrabnie i maleńko... a mój taki bębenek ;-)

Ja kupuję ciuszki takie 56-68 (max) bo tak polecała mi Siostra i znajome Mamy. Z resztą u mnie w rodzinie takie niewielkie Dzieciaczki się rodzą bez względu na płeć.

12 lata 1 miesiąc temu #593612 przez Joanna89
Ja ogólnie w szmatexie niekupuję ciuszków dla dziecka, teraz nie są one zbyt drogie a u mnie w szmatexie body kosztuję np 7zł..wolę dołożyć i kupić w sklepie :) Jakoś mnie to nie przekonuję... siebie bym nie ubrała a co dopiero dziecko takie maleńkie:)Ale to moje zdanie :)
U mnie jest fajny sklep gdzie ciuszki nie są drogie ale większość mam zamówione z C&A i H&M po prostu mi się podobają :)Mam znajomą która coś tam kupiła i dzidziuś dostał ropnego zapalenia skóry, chociaż ubranka były prane...nie wiem nie wnikam ale nie kupuję :)

12 lata 1 miesiąc temu #593613 przez Joanna89

12 lata 1 miesiąc temu #593614 przez Nikaa
Dziewczyny znalazłam coś takiego na gruponie
shopping.groupon.pl/d-19072375-Proszki-j...io-proszek-do-prania
czy nazwa tej firmy coś Wam mówi ? :unsure: jakieś opinie poproszę

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 1 miesiąc temu #593615 przez Satynka
magdalenagal napisał:

Cześć Satynka :-)

Używam tego samego specyfiku na brzuszek co Ty, z tym że ja wybrałam oliwkę a to chyba jest mleczko. Jestem bardzo zadowolona i super pachnie.

Joanna89 bańkę chińską można w ciąży? W ogóle słyszałam że w ciąży lepiej nie korzystać z masaży.

Patrizia ślicznie wyglądasz, mam podobny brzuszek ale u Ciebie wygląda zgrabnie i maleńko... a mój taki bębenek ;-)

Ja kupuję ciuszki takie 56-68 (max) bo tak polecała mi Siostra i znajome Mamy. Z resztą u mnie w rodzinie takie niewielkie Dzieciaczki się rodzą bez względu na płeć.

ja uzywam olejku , nie mleczzka, możliwe ze to foto jest mleczka, znalazlam takie , by pokazać mniej wiecej jak wyglada ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka