BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #596557 przez Joanna89
Qltorka jak miałam długie włosy i jasne to każdy mi dawał więcej lat :) a teraz jak obciełam i mam inny kolor to o dowód w sklepie pytaja :D pozatym ciąża zmieniła mi buzię mam zupełnie inne rysy twarzy no i waże więcej hihi ;)

a ja miałam mielone na obiadek :) Wróciłam ze sklepu kupiłam dwa pajacyki :)

Uploaded with ImageShack.us

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #596564 przez Joanna89
judytejsza napisał:

ponoc od 7 miesiaca juz nie polecaja jezdzic samochodem ciezarnym w dluzsze trasy:)

to już zależy od kondycji ciężarnej no i drogi..moja przyjacióła jezdziła z Katowic do Warszawy prawie co 2 dni jeszcze w 9 miesiącu...

12 lata 1 miesiąc temu #596566 przez judytejsza
no to odwazna dziewczyna:) ja bym sie bała chyba juz tak pod sam koniec jezdzic:) ale skoro nic jej nie dolegało i czuła sie dobrze to czemu nie:)

12 lata 1 miesiąc temu #596573 przez judytejsza
Joanna89 : Piekne te pajacyczki kupiłas:) coraz bardziej mnie kusi zeby cos kupic ale moj maz jest przeciwko wczesniejszym zakupom...poniewaz jakas tam jego znajoma kupiła wszystko dla dziecka i zmarło przy porodzie...wiec woli poczekac...ale gdyby kazda tak myslala to by zadna z was nic nie kupiła... nie wiem jak mam mu wytłumaczyc ze dla nas to zupełnie cos innego...tzw. instynkt gniazda:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #596574 przez Joanna89
Każda z Nas jest inna, nie które źle znoszą ciąże inne super:) Samolotem też leciała ale musiała wykupić opiekę położnej. Ja leciałam miesiąc temu i chyba już nie polecę chociaż nie wiem.
Mój mąż sam je wybrał hihi mówi że jego córeczka musi być śliczna :)
My tak raz na jakiś czas coś kupimy żeby sobie humorek poprawić :)

12 lata 1 miesiąc temu #596579 przez judytejsza
nasi kochani mezczyzni zupełnie inaczej mysla:P

12 lata 1 miesiąc temu #596580 przez Joanna89
No tylko mój mąż wszystko w różku kupuję , a mi się róż średnio podoba, hehe, ale jak go widzę z tą miną to nie potrafie odmówić :P

12 lata 1 miesiąc temu #596581 przez judytejsza
Joanna89: widzisz kochanego masz meza:) moj to uparty jest jak osiołek:P moze sie martwi o naszego synusia... w sumie to zrozumiałe przy pierwszym dzidziusiu:)

12 lata 1 miesiąc temu #596582 przez Joanna89
Nasz dzidziuś też pierwszy :) Mąż chciał syna hehe a jest Alicja :) następny będzie synek :)

12 lata 1 miesiąc temu #596583 przez judytejsza
róz jest ok ale sa spioszki w roznych kolorkach:P to w tajemnicy ty kup jakies bezowe, zolte, niebieskie:) dziewusi ładnie w kazdym kolorze:)

12 lata 1 miesiąc temu #596584 przez judytejsza
ja kochana chciałam z mezem coreczke i wyszedł synus...ja z kolei sobie powtarzam ze nastepna bedzie corcia hehe:) a jak sadzisz Twoim zdaniem ...jaka roznica wiekowa jest dobra miedzy dziecmi?

12 lata 1 miesiąc temu #596587 przez kasiak
judytejsza napisał:

Joanna89: widzisz kochanego masz meza:) moj to uparty jest jak osiołek:P moze sie martwi o naszego synusia... w sumie to zrozumiałe przy pierwszym dzidziusiu:)

Dobrze, że się trochę pomartwi. Czemu tylko mama się ma wszystkim przejmować. A jak masz taką zachciankę, to idź na małe zakupki :) kup jakiś drobiazg dla dziecka i jak mąż zobaczy twoja minę to może zmieni zdanie :laugh: a na pewno nie każe ci zwrócić zakupów do sklepu :lol: ja swojego stawiam przed faktem dokonanym, co tylko coś nowego dorwę to mu się chwalę i ma się cieszyć razem ze mna :silly:

Ja mam wszystko szare, niebieskie, ogólnie w stonowanych kolorach. Ale dziewczynki tylko w róż bym nie ubierała, nic mnie tak nie drażni jak dziecko od góry do dołu tylko na różowo ubrane. Ale to kwestia gustu :laugh:

A właśnie jak tam nasze słoneczko? Rzeczywiście foch gigant, już się długo nie pokazuje

12 lata 1 miesiąc temu #596592 przez karolinkanice16
ja wlasnie wyszlam od GP posluchalismy serduszka walilo jak dzwon :) wzielam w razie czego zaswiadczenie ze moge leciec samolotem bo w kwietniu lecimy do Polski.

My z moim A. tez chcielismy coreczke a jest synek :) hehe.

12 lata 1 miesiąc temu #596595 przez judytejsza
ale to chyba tak jest jak chcemy dziewuszke to mamy synka i na odwrot...ale czyz nie najwazniejsze sa zdrowe nasze pociechy:)

12 lata 1 miesiąc temu #596596 przez judytejsza
kasiak: chyba masz racje moze powinnam tez tak zrobic jak Ty...kupic cos i zobaczyc a noz moze sie ucieszy...tylko ze znam mojego łobuza jak własna kieszen i bedzie mi poł dnia marudził ze kupiłam cos bez niego , ze moze on by chciał inny kolor ...no nie dogodzisz facetowi:P

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka