- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Cukiereczku, trzymam kciuki, żeby Ci się udało wyjść w miarę szybko, jeśli oczywiście tylko z malutką będzie wszystko ok .
Aniołeczku, kurczę to szybciutko urodziłaś, bałabym się trochę takiego ekspresowego drugiego porodu . Z jednej strony niby nie przeraża mnie wizja urodzenia dziecka w domu, ale jak wiem, że nie jest zbyt mała, to wolałabym jednak zdążyć do szpitala .
My na szczęście nie musieliśmy bladym świtem zrywać się i jechać do Wawy na wizytę, pani doktor wpisała w kartę, że jestem teraz pod opieką lekarza. A zaraz przyjedzie siostra i zabierze mnie na kontrolne ktg.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- yuki
- Wylogowany
- gaworzenie
Kącik też mi się podoba, szkoda, że my nie mamy nawet miejsca na dodatkową komodę w sypialni i Mała dzieli jedną z nami.
Ja się dzisiaj kiepsko czuję, pogoda koszmarna, najchętniej zaległabym w łóżku na cały dzień. Córa chyba uwiesiła mi się lewego żebra i trochę boli, nie mogę się usadowić wygodnie. Do tego strasznie napiera na pęcherz, jak siedzę to jest ok ale jak wstanę to od razu do łazienki bo mam uczucie jakbym się miała zsikać tam gdzie stoję, a w łazience oczywiście parę kropel.
- anioleczek1987
- Wylogowany
- gaworzenie
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
Ja dziś trochę niewyspana coś mie troszkę łupało w nocy w krzyżach
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- Muszka
- Wylogowany
- gaworzenie
Rozpakowuję się dopiero w listopadzie. No i mam fazę na czytanie i oglądanie wszystkiego co jest związane z małymi bobasami.
Dodatkowo jestem fotografem (całkiem dobrym w swojej dziedzinie ) i stwierdziłam, że fotografia dzieciaków to jest to co mnie teraz interesuje (trzeba się przygotować na przyjście młodej).
Dlatego (mam nadzieję, że moderator mnie nie zje, ale nie jest to komercyjna oferta) proponuje sesje TFP u siebie w studiu dla Waszych maleństw (studio niedaleko rynku we Wrocławiu). Bez żadnych opłat - ja ćwiczę, razem spędzamy czas na babskich pogawędkach, a małe otrzymuje po kilku dniach od sesji ładne profesjonalne zdjęcia (które też bym oczywiście chciała mieć w swoim portfolio ;D).
Co o tym myślicie?
Jakby co, to piszcie do mnie na prywatnego maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
bardzo czasochlonny filmik, ale jaka pamiatka, szczegolnie po latach jak sie patrzy na maluszka, ja planuje robic Milci zdjecia tez codziennie zeby bylo widac te najwieksze zmiany zobaczymy jak to wyjdzie
sliczny duzy brzuszek kasiu
szkoda ze masz studio we wroclawiu bo nie po drodze, ale moze samej uda mi sie cos zrobic, mam nadzieje ze nadrobie szydelkowe rzeczy dla Milci bo wstyd ze mam ich tak niewiele.
anioleczek ja te chcialabym urodzic szybko ale zebym mogla sie przygotowac, ja tez bede rodzic z mezem i wiem ze zaden mezczyzna nie chcial by widziec wyjscia dziecka, moj nawet nie przepada za widokiem noworodkow, nazywa je wymemlanymi paskudkami,
ale co innego cudze a co innego swoje, modle sie tylko zebym mocno nie krwawila bo mi jeszcze tam zemdleje haha, ja sie tylko boje skurczow partych przy nie pelnym rozwarciu bo boje sie ze nie bede mogla ich powstrzymac,
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- Muszka
- Wylogowany
- gaworzenie
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
Może sie załapiemy na ślub teściowej, babci Niki :)dobrze że przyjęcie robią w domku zawsze możnabyłoby się pojsc polozyc itp itd;) ahhh może sie wszystko ułoży jak powinno.
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...