- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Bea111
- Wylogowany
- gaworzenie
Do urzędu dotarliśmy wczoraj z postanowieniem nadania imion: Mia, Wiktoria.
Urzędnikiem okazał się jednak Pan z misją i po półtoragodzinnym wykładzie przekonał tatusia do zmiany na Maje Zgodziłam się tylko dlatego, że do pół roku bez podania jakiejkolwiek przyczyny można dokonać zmiany, za opłatą 11 zł
No i orzech do zgryzienia czy Mia czy Maja pozostał
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ewelino, ja obcinam pazurki co 3-4 dni w trakcie karmienia. Jak już będziesz mogła siadac to spróbuj w trakcie karmienia obcinać ... dzieciątko się delektuje mlekiem i nawet nei wie ze mu obcinasz pazurki bo myśli że Cię trzyma za rączkę
Staś w dzień dał mi popalić ... i w sumie może od 5 rana zmrużył oko na 4 godziny a resztę przegadał i przepłakał bo była KUPAAAAAAAAA:P
Mam wielki problem otóż ... borykamy się z odparzoną pupą ...i nie potrafię nic na to poradzić ... sudocrem nie działa, mąka ziemniaczana nie działa, linomag nie działa ... pupa jak była tak jest czerwona... pewnie tez dlatego płacze ech .... macie jakieś pomysły?
pupka odparzona w okolicach odbytu w wielkości śliwki węgierki:( i nie wiem co robić - pomocy!!!
To musi go boleć
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
pytałam położną o mąke i powiedziała żeby przy odparzeniu nie stosować że to raczej przy jakiś uczuleniach/wysypkach żeby wysuszyć a odparzenie trzeba nawilżać
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Ja uzywam teraz dady, bo mam ja w biedronce a teraz swieta wiec nie mialam jak kupic.
Są calkiem niezle tylko trzeba pamietac o sprawdzeniu falbanek czy sa dobrze zalozone, inaczej nic dziwnego ze sie wyleje, ale chlona wolniej od pampersów, jedynki wychodza w podobnej cenie do pampersów wiec jak bedzie okazja to maz kupi, pupe przy kupie przemywam przegotowana woda nie chusteczkami, chusteczkami tylko przy siku,
najgorsze jest to ze Milcia robi zawsze albo prawie zawsze na powietrzu, czyli jak sprawdzam pieluche, co mnie dobija bo nie wiem czy to juz czy nie i czasem przewijam dwa razy, nie mam pojecia kiedy ja przewijac bo czasem zrobi kupe ja happy ze to juz po czym obsikuje mnie raz nawet obsikala tate przy kapieli, ubawilam sie po pachy.
dzisiaj obiad u tesciowej a jutro lekarz, znacie jakies sposoby na potówki na buzi?
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
U nas termin zbliża się wielkimi krokami a dzidzia jak była w brzuszku, tak dalej tam jest. Mąż wczoraj powiedział: "To będzie typowa baba, umawia się na konkretny termin a i tak się pewnie spóźni, bo jeszcze włosy będzie musiała uczesać lub pomalować pazurki" ... oczywiście zaraz dopowiedział, że jestem taka sama i to po mnie.
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie też nic się nie rusza - wczoraj na KTG brak skurczów, zapis serduszka prawidłowy. Pan doktor tylko się uśmiechnął jak zobaczył kartkę i stwierdził: 'Uparciuszek z niego'. Nie pomógł spacer do ZOO, nie pomógł seks... Chyba będzie indukcja (objawów mam po prostu zero). Mam się zgłosić w niedzielę i zobaczymy.
A na pociechę - w środę jest pełnia. Podobno wtedy więcej dzieci się rodzi, więc może i u nas coś się ruszy
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
K powiedział, że od soboty (zaczyna urlop) zaczynamy akcję... będziemy się kochać pół dnia, później pójdziemy na długi spacer, następnie znów seks, mycie podłogi, spacer, seks i tak do osiągnięcia celu... :O nie wiem czy mam na to siły ale on sam już nie może się doczekać.
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- MZS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
My dzisiaj jesteśmy 1 dzień po terminie i jak narazie cisza ,ale mam nadzieje że w przeciągu tygodnia się coś rozwinie.
Jutro jedziemy na ktg bo mamy zalecone co 2 dzień. A tak poza tym to po drodze jedziemy do jednego ze szpitali bo postanowiliśmy zmienić na inny po wczorajszych ekscesach z położna- aktualnie mamy dylemat pomiędzy 2 szpitalami zobaczymy jakie jutro zrobią wrażenie.
Mzs czekamy na nowiny- powodząka!!!!
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Sliczne zdjęcia malutkiej, Moja Milcia też ma takie zalotne rzeski,
tylko ze patrzy na tate może od kilku dni bo tak to raczej patrzy gdzie badz bez wielkiego zaangazowania
Czy wasze maluszki tez nie lubia porannych karmien?
no żywcem jak ojciec pomlaska 3razy i w kime,
niesamowite ze przez noc ssie nawet po 30minut a rano 3
wciaz martwie sie o ta wysypke wciaz nie zeszla ma takie plameczki na całym ciele ale kupka co karmienie jak byla tak jest żółta musztardowa
wciaz mamy kilkucik, trzyma sie ledwo co czekam az odpadnie sam bo polozna go ostatnio strasznie zmasakrowala nie chce tego przyspieszac,
wvzoraj bylismy u tesciowej na obiedzie, dziury mam w chodniku nie z tej ziemi ale mimo telepania Milcia nie narzekała gorzej ze schodami na klatke myslalam ze mi dziecko sie zsunie bo oczywiscie nie ma szyn... :/
u nas klatka jest plaska z winda wiec luz, ale wozeczek chodzi leciutko jedna reka
musze kupic badz zrobic czerwona wstążeczkę zeby mi dziecka nie zauroczyly stare baby
milcia:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.