- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
czy ten sklep happymum ma jakis oddział stacjonarny?
Juz z doswiadczenia wiem ze wymiary a rozmiary to dwie rozne sprawy, ale sa sliczne i niezbyt drogie (jak na sukienke) niestety na bluzeczki to mnie juz nie stac nie dam 140zl za bluzke ktora ubiore moze 3razy, sukienka co innego bo slubow jest niewiele.
Normalnie mam straszny problem z sukienkami
ta jest sliczna chociaz wolalabym inny kolor
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak tak oczywiscie nasze maluszki urodza sie gladko szybko bezbolesnie z 10punktowa ocena i swietnie sie beda chowaciwonta_kg napisał:
Daj najpierw jedno urodzić hehe a tak poważnie to ja planuje jeszcze jedno gdzieś za 3 lata.
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nadrabiać wszystkie posty przez dwa dni to lekka przesada
Niestety nie odniosę się do wszystkiego o czym pisałyście
Monix - muszę przyznać, ze jak jedna z koleżanek, ja też Tobie bardzo kibicuje... Waszym bliźniakom, może dlatego, ze byłam przekonana, ze u nas też będą w związku z wysokim prawdopodobieństwem... zatem czekamy na info z badań
Ewelina - super zakupy! Muszę tez sobie sprawić taki stanik. Koniecznie
Co do pasa maskującego to jakoś do końca nie jestem przekonana, może dlatego, że ostatnio kupiłam w H&M spodnie ciążowe. Są mega wygodne, nic nie uciska , nic nie ściska jestem w nich bardzo zadowolona :)Pomimo ze brzuszek mam jeszcze niewielki to nie spadają. Bardzo polecam
Mamo Bąbelka - piękne są te ciuszki z Happy Mum
Witaj katarzynaxxx89
Co do dalszego potomstwa, to nawet z mężem ostatnio rozmawialiśmy o tym... jednogłośnie stwierdziliśmy, że pomyślimy na poważnie o tym zdecydowanie później... fajnie aby Groszek miał rodzeństwo, ale dajmy mu się najpierw urodzić a potem będziemy planować towarzystwo
- kaska30
- Wylogowany
- gaworzenie
a stanik to chyba pozazdroszczę i zamówię
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Co do kolejnych dzieci... ja nawet tej ciąży nie planowałam. Ona miała się stać ale za jakieś 2 lata!!! Nie wiem jak będzie z kolejnymi dziećmi, nie wiem jak to będzie być rodzicem i czy się jeszcze zdecyduję. To jeszcze odległa przyszłość.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szczerze powiedziawszy jakbym wtedy nie zaszla w ciaże musialabym sie leczyc psychiatrycznie, pod tym wzgledem mam bardzo slaba psychike nawet nie wiedzialam ze z nia jest tak zle.
Na szczescie sie udalo i dzieki Bogu, ale bardzo długo bałam się że jajeczko się nie przyjmie, ze to ciąża poza maciczna, że poronie blablabla...
Zresztą brałam bardzo długo tabletki a różne są na ten temat opinie, ale wiedziałam że jak je biore nie ma wrecz szans na to żebym zaczła w ciąże właśnie wtedy.
Co do dzieci, z meżem juz dawno o tym rozmawialismy i jest to dla nas pewne, jesli Bóg pozwoli bedziemy miec dwie ciążę (nie mówie dwoje dzieci bo może będą blizniaki? heh)
Nawet jak był teleturniej na weselu jednomyslnie podnieslismy dwa palce (pytanie o dzieci)
Staniczki polecam kochane, w ogole nie uwiera, tylko oczywiscie to nie push up wiec piersi są potrzymywane ale nie tak porzadnie jak przy fizbinie, najwazniejsze ze sa wygodne i nie znieksztalcaja mi piersi!
Co do elancylu POLECAM Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ, powiem szczerze że jestem zadowolona tak jak z Olay'u to podobne konsystencjalnie kosmetyki, co do zapachu to nie wiem ale ma cukierkowy zapach mi odpowiada, bardzo dobrze sie wciera i momentalnie wchłania, skóra jest swieża i nawilżona, przy dwóch razach stosowania w ciągu dnia, skóra nie swędzi i nie czuję zeby sie ciagła, jeżeli chodzi o rozstepy to obserwuje tylko brzuch i piersi, bo na udach i plecach mam je od dzieciństwa wiec nie wiem czy są nowe.
też byłam na krócitkim spacerze, nawet włożyłam wiosenny płaszczyk (musiałam przeszyć wszystkie guziki bo zaden nie pasował) i tak wygladając juz jak rasowa ciezarówka poszłam na zakupy
Dziwna troszke pogoda bo słonecznie i ciepło az za ciepło czasem powieje i mozna sie przeziebic wiec uwazajcie.
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do dzieci, to mój M. stwierdził, że dopadnie mnie na jesieni to akurat będzie dobrze czasowo No zobaczymy... Też chciałabym mieć dwójkę dzieci minimum (sama jestem jedynaczką i całe życie marzyłam o rodzeństwie), więc kiedyś trzeba się zdecydować... wolę teraz, kiedy wiekowo nie jest jeszcze tak źle. Wszystko oczywiście zależy od tego, czy będzie nas stać. Ale mam nadzieję, że tak. I tego się trzymam
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Na stronie głównej na dole są wypisane galerie w różnych miastach, gdzie je można kupić, w Warszawie na pewno w Wola Parku, a w Krakowie w Bonarce.
Ja odstawiłam tabletki z końcem czerwca, udało się zaskoczyć w 5 cyklu, pierwszym w którym zastosowaliśmy testy owulacyjne, bo miałam wrażenie, że owulacja w ogóle się nie pojawia. Ale i tak by się nam udało, bo w tym miesiącu owulacja objawiła mi się na wszelkie sposoby , więc nie miałam wątpliwości, kiedy dokładnie jest. O następne na pewno nie chciałabym się starać dopóki starsze nie będzie już w miarę samodzielne, czyli na pewno jak skończy rok.
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Podczytuję Was od kilku dni i trudno mi nadrobić zaległości. Poruszyłyście tyle tematów, że sama nie wiem, o czym pisać.
Wiele się działo podczas mojej nieobecności. Byłam na kolejnej wizycie, lekarz raz jeszcze potwierdził dziewczynkę, a więc czekamy na naszą Ślicznotkę 1 marca chyba poczułam pierwsze ruchy. Takie delikatne łaskotanie, z prawej strony, pod pępkiem. Dzisiaj znowu coś czułam, więc chyba rzeczywiście Malutka daje mi o sobie znać
Ostatnio strasznie dokucza mi ból pleców i kłucie w dole brzucha. Szczególnie, kiedy robię coś przez dłuższy czas. Sporą część dnia spędziłam dzisiaj na zakupach i zdecydowanie muszę teraz odpocząć. Brzuszek pewnie zaraz przejdzie, jak zwykle, gorzej z plecami
Coraz bardziej się zaokrąglam, już 2 kilo na plusie Jak dorwę chwilę, trzeba będzie zrobić zdjęcie, wtedy Wam się pokażę
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- kaska30
- Wylogowany
- gaworzenie
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Patrzyłam dzisiaj na wózki Jedo. Powiem Wam, że spodobały mi się, kto wie, może właśnie na któryś z nich się zdecydujemy.
Pochłaniam właśnie bagietkę z masełkiem czosnkowym, ale mam dzisiaj apetyt
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś na obiad robiłam spagetti ale z wielką chęcią zjadłam bym zapiekaną bagietkę z masełkiem czosnkowym
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ostatnio z koleżankami wróżyłyśmy sobie z obrączki, znacie tę wróżbę? Obrączka też pokazała pierwszą córeczkę Dziwne, ale to sprawdza się chyba wszystkim... Przynajmniej tym, których znam i z kim o tym rozmawiałam...
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa