- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
Cukierecek to się obłowiłaś Polecam lacibios femina, ja biorę profilaktycznie gdyż na początku ciąży nękały mnie drobne infekcję, od kiedy biorę te tabsiki zapomniałam o infekcjach zupełnie.
Aga 1040 mąka ziemiaczana to faktycznie sprawdzony patencik:) moja mama też jej używała jak byłyśmy małe i nigdy problemów nie było.
Katalejo ja obstaję przy tym pierwszym wózeczku:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Oliwka zdecydowanie tradycyjna bambino.
Żadnych balsamów, kremów nawilżających itd. I nie mieliśmy ani uczuleń ani podrażnień ani jakichkolwiek problemów ze skórką.
6. Niedrapki zdecydowanie polecam. Mój Kubeczek od początku nie chcaiał za bardzo obcinać paznokci. Płakał przy tym wiec musiałam obcinać mu na raty. Przez sen też nie dało rady bo sie wybudzał. Wiec aby się nie podrasował zakładałam mu niedrapki. Bo na początku miał ostre pazurki a co za tym szło jak sie drasnął to też dosyć ostro. No i u takich maluszków pazurki odrastają w tempie błyskawicznym. Co dwa dni to już trzeba konieczne obcinać.
Ale jeżeli maleństwo nie bedzie miało nic przeciwko obcinaniu i odrazu da se obciąć wszystkie pazurki to mysle że można się obyć bez tych rękawiczek.
W szpitalu nie pozwalali zakładać nie drapek. Ja zakładałam a jak szli na obchud to ściągałam.
Podobno chodzą takie opinie że jak dziecko ma niedrapki to trzeba uważać żeby nie nakryło rączkami buźki bo może się udusiś od tych rękawiczek. Ale nie wiem czy to zabobon czy ktoś bujde taką puścił. Fakt Kubeczek czesto rączki kład na buzię podczas snu i nosek sobie zastawiał więc pilnowałam. Ale ile wtym prawdy to nie mam pojęcia.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
EwelinaB87 ja wybrałabym navingtona. Jest śliczny. U nas jak kupowalismy wózek to w grę wchodził właśnie ten navington i x-lander.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
ja wciaz zostaje przy lupo bo waga laczna nie jest dla mnie tak wazna jak to zeby pchanie wozka z dosc duzym dzieckiem bylo latwe, bo nosic bede go tylko 2sekundy do auta, pewnie i tak bedzie robil to maz
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ja chcę kupić kocyk do otulenia ... zasypiania i lekkiego przykrycia:)
1 kocyk myślę że mi starczy Zobaczymy
W sumie od dziś 5 dni mnie praktycznie nie będzie
Wiec życze udanego weekendu:) ... i do zobaczenia koło wtorku
papapa
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
Jaki mam dziś okropny humor od rana to szok. Idę sobie rano do łazienki na siusiu a tam siwo i śmierdzi niemiłosiernie od fajek, teść przez długi czas palił e-papierosa i był spokój a teraz znów coś mu się z głowie pojebało i do fajek wrócił...mąż wróci z pracy to musi z tym zrobić porządek. Szwagier swojego psa do pilnowania znów podrzucił, nie dość ze 3 dni pies u nas siedział to znów dziś rano podrzucił. Wszystko było by ok żeby pies w domu nie szczał i nie srał, no a kto to musi sprzątać? oczywiście ja...Miałam robić na obiad barszczyk czarowny z kopytkami to oczywiście nie było komu buraków kupić na mieście, a u nas na zasrajewie oczywiście takich rarytasów w sklepie nie ma ! No co za paskudny dzień! wszystko mnie drażni
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
Ale palenia w domu też nie uznaję, chłopaki na dworze palą, a w kibelku to wogóle przegięcie. Za sprzątaczkę i kucharkę też robię co mi normalnie nie przeszkadza ale czasem jak mnie zołzowatość najdzie to mam ochotę wszystko przez okno wyje..ć
Kochana gdzie Ty bidulko mieszkasz?!
A propo kocyków to 2 mam pewnie się przydadzą. Wszystko wyjdzie w praniu:)
Agniesia miłego weekendowania!
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Owoce, ciasta, alkohole i napoje także dostarczone. Teraz musimy się cieszyć ostatnim dniem wolności
Torta robił mój wujek, więc jest dopieszczony i nikt na pewno nie napluł Gruszkowy omniomniom (zdjęcie z telefonu, więc może być niewyraźne).
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
cukiereczek sporo dostałaś tych fantów szkoda że ja się nie załapałam na te warsztaty jak były w poznaniu
duży wybór pieluszek wielorazowych jest na allegro, i ceny są nawet zróżnicowane więc jest w czym wybierać no i wzory ładne
odebrałam wyniki glukozy przed podaniem wyszła mi 85 a po 2h 112 więc jest w normie.
Właśnie któraś z was miała podobny wynik czyli 111 i się zamartwiała ale lekarz powiedział jej że jest ok. z tego co mam napisane to norma jest do 140 więc nie ma czym się martwic!!!!!!
dla tych co jeszcze się nie załapały nasza grupa na Facebooku www.facebook.com/groups/549884215030159/