BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #638079 przez MamaBąbelka
Niesiu, niech to będzie dla Was wyjątkowy dzień i niech będzie dopiero wstępem do wielu pięknych dni Waszego wspólnego życia :).

Ewelina, nie pół roku, trzy tygodnie ;), no czasem ciężko się o niektóre rzeczy doprosić, ale jeśli chodzi o rzeczy naprawdę ważne, to zawsze się spisuje, więc się nie czepiam, każdy ma jakieś wady :).

Kataleja, ale fajna fotka :).

Kasiagruszka, no to rzeczywiście nieźle Cię wzięło, no ale najważniejsze, że od razu pojechałaś do lekarza i dostałaś leki, myślę, że możesz być spokojna, skoro obydwaj lekarze potwierdzają, że antybiotyk nie zaszkodzi dziecku.

My na weekend u teściów, dziś się umalowałam i założyłam fajnie podkreślającą brzuszek tunikę, a o zdjęciach mogę pomarzyć, słońca było chwilę rano, teraz ciemno, wietrznie i pada co jakiś czas :/. Zostajemy na noc, kosmetyków nie wzięłam, także jak jutro będzie słoneczko, to na zdjęciach będę wyglądać jak sierotka :). No trudno, to zdjęć ze studniówki nie będzie, pewnie coś sensownego uda się zrobić dopiero na majówkę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #638094 przez wunia1984
ufff 25 tygodni za nami, dziękuję Bogu za to :) już blizej niz dalej. Niesiu szczęścia i miłości. Kochane uważajcie na siebie, bo ta pogoda zdradliwa jest! Na obiad były tortille, na deser ciacho a teraz leżakowanie... udanej soboty laseczki

11 lata 11 miesiąc temu #638096 przez Gro-szek
No pogoda rzeczywiście fatalna.. byłam na zakupach i nie mam zamiaru już dziś wysawiac nosa na zwenątrz...

wunia teraz to z górki... mi jakoś ten czas starsznie zapiernicza... nie wiem kiedy... a tu za 3 miesięce nasze maleńswo będzie z nami :)

11 lata 11 miesiąc temu #638169 przez wunia1984
Groszku super, że czas tak szybko leci, mi pierwsze 12 tygodni ciągło się niemiłosiernie...

11 lata 11 miesiąc temu #638236 przez klauduska89
ale tu cisza... :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #638261 przez katarzynaxxx89
NESTIU Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, szczęścia.

11 lata 11 miesiąc temu #638387 przez cukierecek27
Ja również dołączam się do życzeń na Nowej Drodze życia :))))
Niesiu
żeby wszystko układało się po Waszej myśli, byście zawsze trwali jako MY -nie każde z osobna i nowa droga osłodzona była samymi pozytywnymi myślami oraz wydarzeniami :*

Słoneczko jest dzisiaj :D:D:D ja po pracy do teściowej jak dobrze pojdzie jade...

11 lata 11 miesiąc temu #638389 przez wunia1984
Cukierecku do którego tygodnia masz zamiar pracować?

11 lata 11 miesiąc temu #638391 przez cukierecek27
mam zamiar do konca lipca ;) pracuje w biurze wiec nie jest zle ;) no i nie codziennie to tylko 12 dni w miesiacu. Ale jak bedzie sie okaze jak bede sie czula tak jak teraz to do konca lipca .

11 lata 11 miesiąc temu #638448 przez EwelinaB87
W mnie wczoraj pogoda dziwna ale cieplo, czasami wrecz upalnie po 17 lunelo ale noc byla cieplutka, na weleslu tesciowej nawet potanczylam ale dokuczaly mi puchnace nogi i bol dupy bo od siedzenia wrecz mi dretwiala, z utesknieniem czekam na zdjecia bo strasznie podobala mi sie poja kreacja za 6dych ^^

Mam nadzieje ze u Niesi wszystko w porządku!
mnie tak zebra bolaly od stanika z fiszbina ze myslalam ze dwa zlalam , moj biust jest stanowczo do tego za ciezki...

Widzę że Niesia juz wstala (po cholere)
Wiec:

Niesiu! W tym najważniejszy dla Was dniu wszystkiego co najlepsze, braku trosk i samych szczesliwych wydarzeń na nowej drodze zycia, szczesliwego rozwiazania w terminie, lekkiego porodu i zeby wasze serca sie wzajemnie wspieraly, milowaly i byly nierozerwalne jak ogniwa w dozywotnim lańcuszku :blush:

11 lata 11 miesiąc temu #638452 przez klauduska89
u nas dziś okropna pogoda, szaro i pada deszcz :( Jadę dziś do mamy na obiad bo ma urodzinki :)

11 lata 11 miesiąc temu #638456 przez wunia1984
Cukierecku jak w biurze i ne codziennie to spoczko :)
Ja miałam kijowa pracę a do tego szef do dupy i od 8 tygodnia leżę bębenkiem do góry ;)
Ewelinko też jestem ciekawa tej Twojej seksi kreacji :)
Niesiaa pewnie poszalała a jej bejbi nie wiedziało co się działo :) ;)
Ja już ciacho wszamałam i czekam na reakcję córuni:)
U nas pogoda też do bani :(

11 lata 11 miesiąc temu #638482 przez dzidostwo
Witam Was serdecznie mamusie :) nie długo będziecie miały największy cud świata przy sobie :** Zazdroszcze moje dziecko jest z czerwca 2012 a kolejna dzidzia w listopadzie 2013 :)

Chcę sprzedać wózeczek po mojej córeczce, bo z racji wyjazdu za granicę nie będzie mi on potrzebny, jeżeli jakaś mama byłaby zainteresowana,proszę pisać na priv ogłoszenie na tablica.pl (mogę wystawić również na allegro)

a tu link tablica.pl/oferta/pilnie-sprzedam-wozek-3w1-ID2JNej.html Goraco polecam :) bo jest mi go szkoda, bo na prawdę fajny wózeczek.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

11 lata 11 miesiąc temu #638484 przez cukierecek27
No ja chętnie te kreacje tez bym obejrzała...
no wunia niby spoczko ale czasami mam dosyć.... hehehe no ale coz kasa potrzebna teraz studia się same nie opłacą ....a wraz z lipcem koniec mojej kariery tutaj;/

no i umnie się pogoda jakos troszke spsuła ;/ dziwnie się zrobiło... a ze sobie zalozylam siateczkowe rajstopkiw kiatki to powiem wam ze troche mi po nogach ciągnie grrrr

11 lata 11 miesiąc temu #638492 przez katarzynaxxx89
U nas dziś też pochmurno, i chłodno. A ja nie wyspana bo tak coś mnie w brzuszku kłuje i teraz też odpoczywam bo nadal mi nie przechodzi( też tak macie

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka