BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #639057 przez wunia1984
Plecki po nocy bolą, chyba tak już będzie... Zachcianki mam tylko na soczyste owoce :) kredy nie próbowałam ;) Patka zadzwoń do lekarza i zapytaj o te skurcze. Ewelinka mnie też ciągnie brzunio, dobry znak rośnie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #639059 przez katarzynaxxx89
U nas dzisiaj cieplutko, słoneczko świeci ładnie. Ja nie mam skurczów ale ostetnio to bobas tak szaleje że szok niekiedy nawet widać jak brzusio faluje.
Joanno89 brzusio piękny

11 lata 11 miesiąc temu #639108 przez klauduska89
a u mnie za to pogoda okropna :( nad ranem był nawet przymrozek :angry: U mnie mały tak wczoraj buszował i kopał mnie cały czas w jedno miejsce, a dokładnie w żebra po prawej stronie że aż z czasem kopniaki zaczęły się robić mniej przyjemne niż zawsze.

11 lata 11 miesiąc temu #639117 przez agniesia1604
Hej
W C&A do 1 maja jest wyprzedaż... aż do 70% zniżki!!!

www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Niemowlęta/Kolekcja

A naprawdę można tanio kupic ciuszki i fajne:)

Pozdrawiam

11 lata 11 miesiąc temu #639126 przez wunia1984
Dziewuszki polecam tę stronkę z butkami:
www.czasnabuty.pl/
ostatnio za 100 zł wyrwałam 3 pary :)
A i zapomniałam się pochwalić, wygrałam w typowaniu meczyków:) Moja pierwsza wygrana w bukmacherce, jestem przeszczęśliwa:)

11 lata 11 miesiąc temu #639212 przez EwelinaB87
tak aga tez widzialam promocje, ale te baby to chyba o 24 juz na kompach sa bo sprawdzalam o 9 i juz prawie nic nie bylo tylko duze rozmiary :/

11 lata 11 miesiąc temu #639223 przez wunia1984
W c&a często takie promocje, ale przeważnie same szmatki rzucają, nic ciekawego...

11 lata 11 miesiąc temu #639244 przez Joanna89
Prawda jest taka,że każda mama znosi ciąże inaczej. Ja nie mam żadnych ciągnięć w brzuszku ani w pachwinach, skurczy też nie mam. Jak narazie przechodzę ciążę tak jak moja mama bez objawowo:)
miłego dnia!:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #639268 przez patka1603
witajcie moje drogie ja zaraz muszę się zbierać ponieważ mam dzisiaj umówione spotkanie w urzędzie pracy- obiecałam sobie że jak mnie nie wywołają w ciągu 30 minut od umówionej godziny (co musiało by być u nich cudem) to wchodząc i mówię że jestem w ciąży i nie mam zamiaru spędzić tu pół dnia. Tym bardziej że nawet nie ma wygodnego miejsca żeby usiąść.

Co do skurczy to mimo ze się naczytałam ze to normalne to i tak jestem nie spokojna i dzisiaj sobie postanowiłam że jeśli jutro nadal będą występować to zadzwonię do mojego lekarza, myślałam nawet o tym żeby wcisnąć mu się na wizytę i żeby spojrzał na moją szyjkę- była bym spokojniejsza bo w miniona śr. jej nie zmierzył. No ale po zweryfikowaniu kalendarza okazuje się że w najbliższa środę jest 1 maja więc z wizyty nici.

Zresztą zobaczymy co zaproponuje jak do niego zadzwonię i mu powie o mojej przypadłości

Co do ciuszków byliśmy w nd w pepko i udało mi się wyrwać czapeczkę za 4,99 zł wiem że może nie jest 1 jakości i posiada niedociągnięcia ale mnie urzekła od 1 chwili i nie potrafiłam jej nie kupić rozmiar rzekomo na 9m.

nie wiem dlaczego jedno uszko na zdjęciu wyszło mniejsze w rzeczywistości są takie same
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #639293 przez Joanna89
Patka ładna czapeczka, widziałam ją ,ale takie chłopięce mi się wydawały :)
Powodzenia w urzędzie!

11 lata 11 miesiąc temu #639299 przez klauduska89
śliczna czapeczka :) Przytłacza mnie ta dzisiejsza szara pogoda...Ciśnienie musi być bardzo niskie, bo cały czas przysypiam. oglądałam tv i zasnęłam, aż pies mnie obudził bo ciocia do domu weszła, nawet nie słyszałam jak pukała...

11 lata 11 miesiąc temu #639317 przez wunia1984
Pogoda mnie też dobija, wczoraj głowa mnie przed snem tak bolała, że szok.
W Pepco mają cudne ciuszki a co najważniejsze, że nie drogie:) Więc Patka takich okazji będzie mnóstwo, uwierz mi:)
Dzisiaj myślałam o praniu ciuszków i innych przygotowankach, ale czekam na malowanie i po tym biore sie ostro do robotki :)
OO i zgaga mnie coraz częściej męczy :P

11 lata 11 miesiąc temu #639319 przez olivka
Patka czapeczka śliczna, co do kredy to ja jej jeszcze nie jadłam...po prostu mam na nią wieeelką ochotę, ale to nie tylko kobiety w ciąży tak mają...brzuszek też mnie ciągnie, nie mogę dużo siedzieć i chodzić, no i zaczęły mi puchnąć stópki jak za dużo stoję, chodzę i siedzę...aaa no i mamy już łóżeczko dla dzidzi

11 lata 11 miesiąc temu #639324 przez klauduska89
to pochwal się nam tym łóżeczkiem :)

11 lata 11 miesiąc temu #639332 przez olivka
jak mąż złoży to zrobię fotkę...miał złożyć dzisiaj ale jakoś się mu nie spieszy :dry:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka