BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #694723 przez Iga26
pyzaura napisał:

hej laseczki :D

Ale sie rospisalyscie az nie mam sily narazie tego czytac u nas brzydko zimno i od wczoraj tak glowa mnie boli ze nie idzie wytrzymac w nocy musialam wstac wzxiasc tabletke czy macie moze jakies inne sposoby??? trzy razy lepeij sie czuje jak sa upaly niz taka pogoda :(

Iwonka no Ty szczesciaro :P tez bym chciala znalesc 20zl :D:D:D

hej:) Czy mogę prosić o link ??:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #694724 przez pyzaura
Iga wyslalam ci wiadomosc na priv sprawdz :laugh: jak co wysle jeszcze raz :)

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #694725 przez izula
Natalia ślicznie wyglądałaś. Głupiutka jesteś jeśli myślisz, że wyglądałaś grubo. A sukienka bardzo mi się podoba, sama mam podobną tylko, że różową hehe :) i kupioną w zeszłym roku na wesele. Niestety przez biust w ciąży nie mogę jej wykorzystać.

Dziewczyny co myślicie o kosmetykach johnsona i hippa?

Dostałam takie małe próbki z johnsona i tak teraz otworzyłam pudełko a te kosmetyki mimo iż zamknięte to pachną przez pudełko.

www.johnsonsbaby.com.pl/products,spis,7.html

hipp.pl/pielegnacja/

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #694727 przez Monika23083
izula sroka bardzo fajnie i rzeczowo przeanalizowała składy kosmetyków dla dzieci i proszków do prania: www.srokao.pl/p/moje-analizy.html

11 lata 9 miesiąc temu #694728 przez izula
dzięki Monia :)

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #694730 przez Monika23083
agamo zapytałam jeszcze srokę o te składy i oto odpowiedź:

Balsamy eko wiec nie ma się do czego przyczepiać poza długością składu :)
Płyn do kąpieli delikty tez nie ma o co się czepiać.

11 lata 9 miesiąc temu #694732 przez iwonta_kg
izula napisał:

Dostałam takie małe próbki z johnsona i tak teraz otworzyłam pudełko a te kosmetyki mimo iż zamknięte to pachną przez pudełko.

www.johnsonsbaby.com.pl/products,spis,7.html

Też dostałam te kosmetyki. Ale jednak zostaje przy NIVEI.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #694733 przez kocham_cie
Co za sucz z tej mojej teściowej, teściów ... ja pier***e aż się we mnie gotuje!

Kilka dni temu popsuły się nam oba smaochody. Mój mąż powiedział mi że to jakieś tam pierdoły i szybko się z tym upora...wczoraj wziął auto i pojechał... myslałam że na garaż go naprawiać... wrócił w okropnym nastroju... smutny, zły... sama nie wiem... w końcu dziś udało mi się od niego wyciągnąć o co chodzi... okazało się że usterki są na tyle poważne że na ich naprawy potrzebujemy ok 500zł, i on wiedział o tym od początku ale nie chciał mnie martwić, a wczoraj nie pojechał na garaż tylko do swoich rodziców pożyczyć kase na naprawę. Wiedział że są po wypłacie a poza tym dopiero co dostali jakieś tak odszkodowanie więc nie powinno być problemu... a wiecie co oni na to... że ma sobie sam poradzić, i w końcu kupiłby jakieś porządne auto ( wspomnę tylko o tym że oba auta dostaliśmy od moich rodziców, tak jak i mieszkanie i pieniądze na remont)... ja pierdziele jak tak można... tak okropnie mi go szkoda, własni rodzice się na niego wypieli a dobrze wiedzą że u nas bez auta to jak bez ręki...
Oczywiście znowu poproszę moich rodziców i wiem że pomogą... a teściów nie chcę widzieć na oczy!!! kij im w oko... nie chcę od nich kasy na nic... łóżeczko dla młodego też kupię sobie sama!

Ja pierdziele jaka jestem wku*****a, a tym bardziej że mój D. to zawsze na ich zawołanie! ufff zaraz mnie rozniesie!

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #694736 przez izula
Kocham cię współczuję teściów. Ja też mogę liczyć tylko na swoich rodziców i nawet nie będę się rozpisywać na ten temat. Nie denerwuj się bo szkoda stresu na teściów.

Co do Nivei to jej nie ufam bo dostałam w ciąży uczulenia na balsam dla dzieci. :)) Dlatego szukam czegoś innego.

Przeczytałam co pisze sroka i jeśli dobrze zrozumiałam to w każdym produkcie jest jakiś składnik, który może uczulać lub podrażniać.

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #694739 przez Alivva
Dziewczyny....
Po jakim czasie ZUS wypłaca chorobowe??
Jestem na L4 od 01.06 wypłatę zawsze miałam ostatniego dnia miesiąca i tak sie teraz zastanawiam,czy będe miała wypłacane jak zawsze??

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #694741 przez kalina
hejo:)
mi na szczescie glowa w miare przeszla i nawet pieka mi sie babeczki bo mnie naszlo:)

pyzaura mi na bol glowy czasem pomaga zjedzenie czegos czekoladowego. wczoraj prawie wieczorem wylam z bolu i ciut pomoglo. tak to zostaja zimne oklady jak juz typowa migrena zlapie i cierpienie w lozku bo usnac ciezko a oklady raz pomoga raz nie:/ a apap jak lykne to zacze dzialac po jakiejs godzinie i to zlagodzi a nie pzejdzie. dzis na szczescie udalo sie duzo przespac i chodze teraz troche otepiala ale przynajmniej nie boli.

natalia fajnie wygladalas co ty gadasz

magda nie dziwie sie ze sie wkurzasz, szczegolnie jak wiesz ze sciemniaja. ale nic nerwy nie dadza. w niektorych przypadkach sprawdza sie niestety powiedzenie: Umiesz liczyc licz na siebie.. (no dobrze ze mozesz na swoja rodzine liczyc). a nerwy tez bardziej twojego pewnie stresuja skoro to jego rodzina.

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #694742 przez kocham_cie
Natka wyglądałaś bosko...sukienka naprawdę świetna aż sama się zastanawiam nad jej zakupem :lol:
Kochana czy ty przypadkiem nie wstawiałaś kiedyś foty czarnego wozka na białym stelażu??? bo dziś widziałam na ulicy takie zostawienie i strasznie mi się podobało... co to był za wózek???

Iwonka ty szczęściaro!

A mnie złapało jakieś przeziębienie i mam okropny katar, leje mi się z nosa jak z kranu... a jutro do pracy :huh: mam nadzieję że przez noc przyjdzie bo inaczej czeka mnie wycieczka do lekarza po zwolnienie :S

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #694745 przez Monika23083
izula napisał:

Kocham cię współczuję teściów. Ja też mogę liczyć tylko na swoich rodziców i nawet nie będę się rozpisywać na ten temat. Nie denerwuj się bo szkoda stresu na teściów.

Co do Nivei to jej nie ufam bo dostałam w ciąży uczulenia na balsam dla dzieci. :)) Dlatego szukam czegoś innego.

Przeczytałam co pisze sroka i jeśli dobrze zrozumiałam to w każdym produkcie jest jakiś składnik, który może uczulać lub podrażniać.

nie w każdym chyba, bardzo dobrze oceniła te rossmanowskie produkty, Put& Rub i jeszcze jakieś tam :) ale fakt, że analizuje bardzo dokładnie. Uczulac może wiele wyciągów roślinnych w bardzo dobrych składowo produktach - to już kwestia indywidualna:)

Najważniejsze, żeby nie było parabenów, PEGów i silnych detergentów czy konserwantów, które jak widać w niektórych kosmetykach się pojawiają niestety i niszczą skórę dziecka już od narodzin:)

11 lata 9 miesiąc temu #694746 przez Monika23083
Alivva napisał:

Dziewczyny....
Po jakim czasie ZUS wypłaca chorobowe??
Jestem na L4 od 01.06 wypłatę zawsze miałam ostatniego dnia miesiąca i tak sie teraz zastanawiam,czy będe miała wypłacane jak zawsze??

ja mam tak jak zawsze, pod koniec miesiąca.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #694755 przez agamo
Iwona no to dwie dyszki na wykorzystanie dla siebie czy Kacperka? Szczzesciara ja nigdy kasy nie znalazlam wogole nie mam szczescia jesli chodzi o takie rzeczy!

Madzik nie denerwuj sie bo wiesz starych ludzi juz nie zmienisz! a jak ktos jest swinia to i swinia pozostanie! dobrze ze chociarz macie twoich rodzicow ktorzy wam chca pomagac!i wiesz napewno gorzej twojemu mezowi to przezyc ze jego rodzice sa tacy a twoi dla was wszystko by dali Wiadomo rodziny sie nie wybiera! zamiast sie denerwowac idz meza pocieszyc bo on pewnie dlatego ci nie mowil bo sam sie wkurzyl!i gorzej to przezywa niz ty!

Monia kochana jestes! wielkie dzieki to juz wiem mniej wiecej co kupic i chyba sie zdecyduje na te balsamy do codziennego smarowania czy masazow no i musze jeszcze jakis krem do pupci bez cynku wynalezc chociarz nie wiem czy tutaj znajde poki co nie wynalazlam! ale jeszcze raz wielkie dzieki!

Aaaa no i Iva zapomnialam gratulacje i calusy dla syna za rajd! za niedlugo Lusie bedzie na rowerze uczyl jezdzic :P

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka