- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]

A co do spotkania w przyszłym roku bo jak Kacperek bedzie mial prawie roczek to wybierzemy sie na wycieczkę do poznania. Najlepiej w wakacje. Wczesniej chyba nie da rady. Poza tym nie wiem kiedy dorobimy sie samochodu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Otrzymane podziękowania: 0

To odpuszczam bajery do dezynfekcji butelek,najwyżej później kupię o ile będzie to przydatne

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Madzia...faktycznie my dzis zaczynamy 30tc

Coraz bliżej "godziny zero"

Wiecie co...tak jak nabrałam tempa z zakupami dla małej tak teraz reszta zapisana na liście wisi w kuchni i czeka łaskawie az nabiorę chęci

Na te ostatnie już zakupy chce się wybrac do Poznania więc trzeba się zorganizować

Natalia....jaka gruba świrku??? Śliczna mamuska

Kurcze miałabym sie wreszcie zabrac za ciuchy młodego,musze ciut poprasować i go spakować bo jedzie dziś do taty na tydzień. Chyba musze się za to wziąć bo po 15 "Hrabia" po niego przyjeżdża.
Zajrze do Was później

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Natka super wygladalas i jak dobralas dodatki super to razem wyszło! No i najważniejsze ze sie wybawilas No i najwidoczniej maz tez

Madzik oj tak wiem jak dni wolne od pracy lecą szybko ostatnio sobie myslalam ze mogłabym pracować 3 dni i 3 dni wolnego Ummmm o wiele by było przyjemniej No ale juz nieduzo mi pracy zostało bo zeledwie 9 razy jeszcze muszę wstać do pracy wiec oby szybko zlecialo! A co do wypychania to od tamtej pory sie juz nie powtorzylo aż tak bardzo Jedynie sie rozpycha i widać jak brzuch faluje i czasem wypchnie nozke czy pupke i czuje ja pod ręka ale nie jest to aż tak bardzo odstajace jak wtedy!
Monia Akina tak ten czas leci masakra jak ta ciąża mi szybko mija chyba niezdaze sie nią nacieszyć! Zaraz pójdę na wolne i jak jeszcze urodze przed terminem to juz wogole mi mało dni zostanie by sie nacieszyć No cóż trzeba sie cieszyć póki można mimo iż czasem nawet ten brzuch wkurza bo człowiek sie czasem czuje jak nierozgarniety.
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Agamo a propo czerwieni to znalazlam kawalek dobrego art. "Czy wstążka w kobiecym gorsecie to tylko ozdoba? Dlaczego konie od krakowskiego Rynku aż po Beskidy potrząsają czerwonymi pomponami przy uprzęży? I po co wiesza się podkowę nad drzwiami? Wyobraźnia ludowa stworzyła świat wierzeń oparty na pogańskich zwyczajach, który rządził się odrębnymi prawami i wymagał obłaskawienia poprzez specjalne zabiegi magiczne. Do dziś trwa wiara w moc rzuconego złego uroku, którego konsekwencją był splot nieszczęśliwych zdarzeń. Obawy budziły „uroczne oczy”. Nagły płacz dziecka, ból głowy, zaburzenia wzroku, osłabnięcie, dziwne zachowania zwierząt (pokładanie się, toczenie piany z pyska, oblanie się konia potem) świadczyły najczęściej o uroku. Gdy wzrok napotkanego przechodnia budził podejrzenie, lepiej było się odwrócić i splunąć bądź trzy razy okręcić na drodze. Ale najlepszym zabezpieczeniem przed urokiem był kolor czerwony. Nie tyle dla ozdoby, ile dla ochrony przed zauroczeniem w gorsety i warkocze młodych panienek wplatano czerwone wstążki, a sznury czerwonych korali zdobiły panny i mężatki, demonstrując ich zamożność, ale przede wszystkim broniąc przed dostępem zła. "
Wiec jak zapomnimy o czerwonej wstazce to dziewczyny koniecznie trzeba sie odwrocic i pluc ile wlezie

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aga....skończyłam z tym tytułem szlacheckim w dniu rozwodu

Hrabina Mycielska za to to moja kotka Mia

Skonczylam prasować i pakowac młodego,bo ex miał byc po niego o 15 i......własnie dostałam smsa "bede po Filipa o 16;30" qwa jak zawsze! debil jeden!
A moje dziecię kochane na dzisiejszym rajdzie rowerowym w Lubrzy zajął IV miejsce

Duma mnie rozpiera

No to co?? kawkę robię i placuszka.... Która wbija do nas??
A wiecie co?? kolezanka od której dostałam przepis uświadomiła mi dzis,że ja go źle zrobiłam

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Wiecie, że dopiero się zwlekłam z łózka?

Papi prześliczne imię wybraliście dla synka

karolcia byc może twoja szwagierka się stara o dziecko a nie wychodzi?? ja często odpowiadałam że praca praca praca, mimo że z Piotrem się staraliśmy. A w tym przypadku szwagierka zgania na zwięrzęta. A może po prostu nie chce mieć dzieci i tyle, nie każdy ma to w planach. Swoją drogą nienawidziłąm pytania o dzieci i tych świątecznych życzeń pod tyułem: i żeby ten rok przyniósł nowego członka rodziny - wtedy miałąm ochotę się poryczeć i zwiać jak najdalej. W końcu kiedy wszyscy przestali sie interesować pojawił się Jaś.
JA wiem jedno, nigdy nikogo nie zapytam się o dzieci, jeśli ktoś będzie chciał sam powie

zuzuzanta a wiesz że od teściowej ja już słyszę że Jaś nie powinien być sam...zaczyna się, dopiero co przestali gadać o dzieciach, a teraz już od razu rodzeństwo dla Jasia

Natalia super wyglądasz, weselicho się udało:) nasza połozna też mówiłą o sterylizacji we wrzątku i że szkoda kasy ..
mam ochotę na świąteczny piernik....

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wiecie co się dziś stało

Mi się podoba podpis 2 i 3

Cały czas deszcz pada u mnie

Jutro wizyta

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Ale sie rospisalyscie az nie mam sily narazie tego czytac u nas brzydko zimno i od wczoraj tak glowa mnie boli ze nie idzie wytrzymac w nocy musialam wstac wzxiasc tabletke czy macie moze jakies inne sposoby??? trzy razy lepeij sie czuje jak sa upaly niz taka pogoda

Iwonka no Ty szczesciaro

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
hej laseczki
Ale sie rospisalyscie az nie mam sily narazie tego czytac u nas brzydko zimno i od wczoraj tak glowa mnie boli ze nie idzie wytrzymac w nocy musialam wstac wzxiasc tabletke czy macie moze jakies inne sposoby??? trzy razy lepeij sie czuje jak sa upaly niz taka pogoda
Iwonka no Ty szczesciarotez bym chciala znalesc 20zl
:D:D
chyab jedyne dwa które na mnie działają to spacer i woda:)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-