- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Ivi pytanko na ile stopni prałaś ubranka od Maleństwa? I kolejne jak posegregować ubranka które są biało kolorowe? Wyprać z kolorowymi czy białymi? A pościel i ręczniki na ile prałyście?
Tak sobie myślę dziewczynki właśnie początek wakacji i początek ostatniej prostej dla nas. Za dwa miesiące jak dzieci będą iść do szkoły to my na porodówkę hahaha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
zawsze dziele pranie na: białe,jasne kolory i ciemne kolory więc te biało-kolorowe to dla mnie drugi dział

Kocyki,pościele i ręczniki prałam w 40 stopniach. Są nowe więc chodziło mi bardziej o odswieżenie w odpowiednich detergentach

Przy Filipie jak mial juz te 2-3 miesiące to reczniki prałam razem z resztą tak jak moje zawsze-namaczanie i potem 90 stopni

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Iwonka rzeczywiscie mega super kolekcja skompletowana dla malenstwa super

Iva ja miałm tez infekcje od 4 miesiaca i mialam przepisywane pimafucin 2 razy ale nie pomogl, to pozniej dostałam Gynofemidazol i narazie pomgł. Moja gin powiedziała ze w czasie ciazy jestesmy bardziej narazone na takie rozne zapalenia i infekcje. A ja zawsze mialam z tym problem jescze przed ciaza czesto atakowały mnie drozdzaki

Ale sie zachmurzyło, chyba zaraz bedzie lac. A u mnie wczoraj przez chwile tez padal grad ale ni taki jak iva pokazuje ,niezle
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co napisałyście bo uzbierało sie już ok 70 stron

Ja nadal przesiaduje u mamy na wsi z moim urwisem, bo sama nie dałabym z nim rady, bo ma niespożyte pokłady energii a ja za nim juz nie wydążam.
Aluśka ma już 1350 g i czuje jak mi się przekreca w brzuchu i raz jest głową w dół a raz u góry co zresztą w usg wychodzi. Poza tym jest wszystko w porządku, wszystkie parametry w normie i serduszko bije prawidłowo

MOja cukrzyca daje się normować dietką i cukry mam wręcz idealne

- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ninka piekne zdjecia , super pokazała buzke, jak wyraznie wszystko widac
Brzusio ładny
Dziękuję

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Iwonka jaka kolekcja a ja myslalam ze ja mam duzo! hmm tyle ze mam ciuszkow w bardzo rozleglym rozmiarze bo nawet az do 1.5 roku ale to przez to ze dostalam od bratowej meza Ale powiem tylko jedno Fajnie sie pierze gorzej prasuje No masakra dzisiaj zrobilam jedna malenka szuflade w komodzie tzn mam na mysli ze wyprasowalam i mam juz dosc a tu jeszcze tyleee!
Iva ja tez nie mam duzo kaftanikow wiecej pajacykow albo mysle ze moze bodziaki z dl rekawkiem tez dadza rade No ale wiadomo jakby co to mozna dokupic! A z twoja szefowa to szkoda slow ale zobaczysz bog ci to wynagrodzi! (moze w dzieciach

Karolcia wiesz mysle ze jak ktos sie bardzo dlugo nie udziela to nie ma po co ich w tabelce trzymac To nie tak ze nie moga sie juz udzielac Bo przeciez to nie prywatne forum i kazdy kto chce moze tutaj pisac ale tabelka jest tak naprawde dla nas dla nikogo innego wiec jak dziewczyny nie uczestnicza to w nie sadze by im na tabelce zalerzalo. A jak samopoczucie na urlopie bo juz mozesz liczyc ze urlop co nie?

Serku Agus ja mialam tak jak ty i Iva i tez mi kwasnym czuc bylo i w moczu mi infekcja wyszla. no i biore jakis antybiotyk A tez mnie nic nie swedzialo nic nie bolalo wogole nie zauwazylam zadnych zmian oprocz tego ze jak oddalam mocz do analizy to byl taki metny i to mnnie zdziwilo.
Hehehe placuszki ziemniaczane a wiecie wczoraj wrocilam z pracy z mezem i on do mnie ze moze zrobil by na obiad placki (bo on je poprostu kocha) no to ja zadowolona ze nie musze robic i jeszcze smaka na nie mialam wiec tak sie wczoraj obzarlam a takie dobre mu wyszly i stwierdzilam ze nie bede sie chwalic zeby nikogo nie wkurzac No to zrobiliscie to wy dzisiaj

No i w sumie tyle sie tych ciuszkow u was dzisiaj naogladalam takie sliczne ze musialam szuflady pootwierac zeby swoje poogladac

Dobra rozgadalam sie jak glupia Ale nie idzie ogarnac wszystkiego co napisalyscie!
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Aga-ja tez oglądam,glaskam i wącham ciuszki dla Alicji

Paula-no wlasnie tez myślałam,że to przez basen aczkolwiek pływam od tak dlugiego czasu,teraz dodatkowo używam tamponów probiotycznych i jakas infekcja :/ Chyba im czlowiek bardziej na siebie dmucha i chucha tym gorzej. Ja nigdy w życiu nie mialam żadnego zapalenia dróg moczowych,żadnej nadżerki,grzybicy czy czegokolwiek a teraz jak na złość.
Nie wiem skąd ale-na basen moge chodzić nadal

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

agamo wkoncu odpoczniesz

a my pogrillowalismy troszke i nagle ciemno deszcz burza i po grillu najesc sie najadlam ale nie zdazylam pstryknac zdjec :Pi teraz tez juz pochmurno deszczowo a taki ladny dzionek byl

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Ninka sliczne fotki! No Alutka super ten jezyczek pokazala! po kim ten temperament? A brzunio tez sliczny mam calkiem podobnie sterczacy!mam nadzieje ze to nie znaczy ze na core! bo teraz to bylby szok dla wszystkich Zwlaszcza dla mojej komody ciuchow

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja po wizycie szyjkowej na ogladanie szyjki,niby stoi w miejscu 24,ale i tak strach jest i lezec kazal,znow napomknal o sprawdzeniu tej cofnietej szczeki i wrocily mi wszystkie obawy i leki

I jakos dzis mam b.czeste skurcze
A za placki ja tez udusze!!! uwielbiam ale kto utrze i stanie do smazenia ????
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Karolcia, z tego co się orientuję to smoczki do butelek różnią się szybkością przepływu, który trzeba dopasować do wieku dziecka i rodzaju podawanego pokarmu/napoju

Iwonka jestem w szoku ile Ty tego wszystkiego masz

Ninka z Twojej córeczki będzie niezła asiorka

Skoro nalegacie, to mogę usunąć nieudzielające się mamuśki