BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #697781 przez SerekWaniliowy
Cześć dziewczyny!

Ja jak co dzień nie śpię od 4:30 a młoda się pogimnastykowała i śpi do tej pory. Byłam w wyśmienitym humorze, lekko tylko zmartwiona zębem, aż do telefonu męża, przyjeżdża w sobotę a wyjeżdża już w środę! Wszystko było takie kolorowe póki za nim wydzwaniali i nie podpisał umowy a teraz? Teraz to wyje bo jestem pewna że wcale nie przyjedzie w sierpniu i na cały wrzesień i będziemy tu same i nie będzie przy narodzinach, no bo jak do k.... nędzy z Włoch zdąży? nawet sobie tego nie wyobrażam :( teraz też miał być półtorej tygodnia, co prawda tu w pracy, ale zawsze popołudniu przecież w domu i mieliśmy iść do lekarza i obejrzeć oddział i tyle w domu zrobić miał, bo przecież nic nie jest przygotowane i wybrać kilka sprzętów dla Boguni i nawet z tych 4 dni nie umiem się cieszyć :( No jak ludzie potrafią być tacy perfidni?! Nie mogę się opanować a jeszcze 14 w niedzielę mamy swoją pierwszą rocznicę ślubu i msza zamówiona i obiad już mamy zaplanowany i Teściowa przyjedzie z wakacji specjalnie i @#$%! sama mam siedzieć w kościele i przy stole?! Wielka mi radość mam męża i brzuszek i sama siedzę! :( :( :( teraz to małej też się chyba nie podoba bo brzuchem chce wyjść

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #697795 przez akina_zet
Witam mamuśki :)

Wizyta o 15:20,także już przebieram nogami :lol: Trzymajcie kciuki,trzymajcie!

Kurczę co do toxo,ja nie chorowałam,więc też jestem w grupie ryzyka. Miałam badania robione przed ciążą,później raz w ciąży chyba koło 16 tygodnia, podpytam dziś lekarza czy to będzie powtarzane :unsure:

Dziś ważenie,jak ja tego nie lubię :angry:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #697801 przez akina_zet
Aguś Serku nie martw się,coś z pewnością mąż wymyśli,jemu też pewnie zależy by być przy narodzinach. Poczekaj na jego powrót,wszystko na spokojnie obgadacie i jestem pewna,że znajdziecie rozsądne rozwiązanie :kiss:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #697807 przez Monika23083
Serku jak mąż przyjedzie to z pewnością wszystko obgadacie, może wcale nie będzie tak źle, że nie będzie go ani w sieprniu ani we wrześniu. Wiesz jak to jest jak się rozmawia przez telefon. Wiem, że pewnie łatwo powiedzieć, ale spróbuj się uspokoić i poczekaj na rozmowę z mężem jak wróci.

11 lata 9 miesiąc temu #697810 przez kocham_cie
Serku to co przyjedzie na 4 dni i wraca do włoch??? a tak miało być??? ja myśłam że on tak jednorazowo pojechał:/ nie smutaj się kochana poczekaj aż przyjedzie i to wszystko na spokojnie obgadacie... teraz emocje biorą góre... jestem pewna że coś wymyślicie- na pewno Cię tak nie zostawi samej

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #697811 przez mery75
Cześć wszystkim ojej najpierw przeczytałam teraz mam czas na własne opinie :silly:
Ninka dzieciaczek super a jak język wystawił to szok :woohoo: brzusio masz bardzo zgrabny zdrówka wam życze
A teraz chciałabym się wypowiedzieć odnośnie postu Karolci co do udzielania się na forum to ma całkowitą racje może zamiast kasować z tabelek to powinnyśmy się zastanowić dlaczego niektóre dziewczyny przestały się udzielać wiem po sobie że na tyle postów ile tu napisałam w większości zostałam zignorowana rozumiem że każdy pisze z tym z kim chce i o czym chce ale jeżeli ktoś pisze o swoich przeżyciach w danym dniu i jest ignorowany i zauważyłam że takich osób jest kilka nie to niedziwcie się że ktoś przestaje się udzielać ja myślałam że na tym forum mamy jeden cel dzielić się radością problemami doświadczeniami i że wszystkie tu jesteśmy żeby się wspierać i mam nadzieje że tak będzie a to że niektóre z nas są pomijane to co innego ja do nikogo niemam żalu że mi odpisuje czy nie ale zanim wyciąga się jakieś wnioski odnośnie udzielania to może najpierw warto się zastanowić dlaczego tak jest niechcę nikogo urazić bo nie po to tu jestem ale to jest moja prywatna opinia na ten temat i więcej niebęde do tego wracać bo wolę tu pooglądać fajne ciuszki i poczytać ciekawe spostrzeżenia

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #697813 przez kocham_cie
akina_zet napisał:

Witam mamuśki :)

Wizyta o 15:20,także już przebieram nogami :lol: Trzymajcie kciuki,trzymajcie!

Kurczę co do toxo,ja nie chorowałam,więc też jestem w grupie ryzyka. Miałam badania robione przed ciążą,później raz w ciąży chyba koło 16 tygodnia, podpytam dziś lekarza czy to będzie powtarzane :unsure:

Dziś ważenie,jak ja tego nie lubię :angry:

to pwodzenia Monia na tej wizycie i podpytaj go o to toxo bo jestem ciekawa co ci powie:) a ważenie... będzie dobrze, mi na szczeście oszczędzają tej przykrej czynności i mogę im tylko powiedzieć ile :laugh:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #697823 przez karolcia1919
hej.
bylam na badaniach .jutro wyniki i wizyta.ale mnie pokula dzis.

spotkalam kolezanke ktora jest w 38tyg jak na razie cisza nic sie u niej nie dzieje.
wiem ze dostane teraz skierowanie na paciorkowca.
i powinnam dostac na usg.

rano prasowalam bluzke a po badaniach pojechalam do mamy .
i caly czas myslalam czy wylaczylam zelazko...bieglam do domu az...ale oj wylaczone bylo...skleroza.

11 lata 9 miesiąc temu #697824 przez kocham_cie
A właśnie co jest z Agillą????? Napiszę do niej na facedupie czy wszytsko ok

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #697830 przez mery75
Karolcia a skierowania na paciorkowca nigdy nie dostałam teraz przez anemie mam na żelazo tsh i jeszcze jakieś tam ale nieumiem odczytać ale z tym żelazkiem numer odwaliłaś ja kiedyś w pracy siedziałam i cały dzień myślałam czy mieszkanie zamknęłam heh :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #697834 przez kocham_cie
karolcia1919 napisał:

hej.
bylam na badaniach .jutro wyniki i wizyta.ale mnie pokula dzis.

spotkalam kolezanke ktora jest w 38tyg jak na razie cisza nic sie u niej nie dzieje.
wiem ze dostane teraz skierowanie na paciorkowca.
i powinnam dostac na usg.

rano prasowalam bluzke a po badaniach pojechalam do mamy .
i caly czas myslalam czy wylaczylam zelazko...bieglam do domu az...ale oj wylaczone bylo...skleroza.

hihihi karolcia to byś musiała mnie zobaczyć jak przed wyjściem z domu gadam z kurkami od gazu że są wyłaczone... bo dopiero jak powiem na głos że są wyłączone to będę o tym pamiętała... inaczej bym musiała się wrócić:) a drzwi to sprawdzam chyba z 3 razy- takie moje natręctwo... jeszcze z przed ciąży... tylko że teraz się nasiliło i np zastanawaim się czy nie zamknęłam kota w szafie, albo w lodówce... albo zawsze za nim włączę pralkę to sprawdzam czy sierciuch w niej nie siedzi... hihihi wiem powinnam się leczyć :silly:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #697837 przez mery75
Kocham cię to jest mania natręctw ja gadam z drzwiami zamykam na klucz i ciągne za klamke i powtarzam w kółko pamiętaj że zamknęłaś pamiętaj że zamknęłaś a i tak po czasie zapominam :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #697843 przez kocham_cie
Kurka dziewczyny was to naprawdę aż tak rusza czy wam ktoś odpisze czy nie??? ja też często nie mam odzewu na to co piszę ale mam to totalnie gdzieś... i dalej sobie gderam jak mam na to ochotę...rozumiem że kogoś może nie interesowac to co piszę i tyle :lol: ale ja zawsze taka byłam tzn wychodziłam z założenia że jak ktoś nie ma ochoty ze mną rozmawiac, albo mnie nie lubi, to nie- jego strata :lol:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #697846 przez karolcia1919
co jedno to lepsze.
nic lece sie kimnac ;p
a potem obiadzik ..ryz kotleciki salateczka ...a wczoraj byky krokiety mniam ;)

milego dnia.i trzymac jutro kciuki ;)

11 lata 9 miesiąc temu #697860 przez kocham_cie
mery75 napisał:

Kocham cię to jest mania natręctw ja gadam z drzwiami zamykam na klucz i ciągne za klamke i powtarzam w kółko pamiętaj że zamknęłaś pamiętaj że zamknęłaś a i tak po czasie zapominam :laugh:

hihi a myslałam że tylko ja taka poryta jestem :lol:

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka