- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Zuzanta szczerze to się martwię czy po porodzie będę miała pokarm jak teraz tam sucho a prawie u wszystkich dziewczyn coś tam leciało
mery ostatnio rozmawiałam z lekarzem, to czy leci siara czy nie nijak ma się do tego czy będziesz miała pokarm po ciąży. Po prostu niektórym z nas coś leci, niektóym nic. Moja kumpela nic nie miała przed porodem kompletnie, a pokarmu miała dużo i to jak treściwego!! Ja też nic jeszcze nie mam, nie martw się, bo to stres bardziej może zaszkodzić...
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no dokładnie też teraz popatrzyłam ! Chyba Xelida to nie nazwa ulicy a ulica to tak jak napisałaś Carrer Terra de la Alta 26Wpisz w google: Tamariu, Hiszpania ,CARRER TERRA DE LA ALTA 26
Kraj - Hiszpania
Gmina - Girona
Miejscowość nad wybrzeżem - Tamariu
willa - Xelida
przy ulicy CARRER TERRA DE LA ALTA 26
albo przynajmniej bardzo podobnie
Jak już dotrze do Tamariu to spyta najwyżej
No właśnie Villemo
Nie to jednak nie to samo miejsce znalazłyśmy, ale przy sąsiednich ulicach, wiec myslę, że tam już nie będzie problemu, miejscowi pomogą
maps.google.pl/maps?saddr=Tamariu,+Hiszp...0568&t=h&mra=ls&z=16
W każdym razie region na pewno znaleziony a na miejscu najlepiej pokazać kartkę z adresem i jakoś się na pewno na migi dogada.
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Madzia rozumiem Cie ja przez to ze pamietam jak to bylo za pierwszym razem teraz nie chce ich az takiej wscibskosci trzeba chyba pomyslec o matce i o dziecku,ale wez wytlumacz
bedzie moja mama,nie widzialam jej ponad rok,wiec sie chce w ciszy i spokoju nia nacieszyc,a nie miec tlumy w domu ludzi ktorzy nie wiedza kiedy wyjsc :(a ja w stresie bo wiadomo czlowiek czuje sie nieswojo...
Wiem że odwiedzin w domu nie uniknę, ale powiedziałam D. że w szpitalu chcę widzieć tylko jego i moich rodziców i siostrę nikogo więcej...

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
jejku jak mi sie nie chce do tego lekarza dzis isc tam strasznie waski i duszny korytarz nie ma klimy a na dodatek tam nigdy nie wejde na czas...
wyjełam dzisiaj torby i nie wiem bo w mniejsza sie nie zmieszcze a w wieksza sie zmieszcze oczywiscie tylko nie wiem czy jak glupia nie bede wygladac z taka duza mam prosbe wstawcie zdjecia swoich jak juz macie prosze

ja ide na godzinke na sloneczko i pozniej szykuje sie do doktorka
nie serku on jedzie czyims samochodem z czyimis bagazami wlasciciel auta leci tam samolotem na wakacje jutro i moj R musi jechac najpierw rozpakowac samochod w tej hiszpaniu do ich domku oddalonego od lotniska ok 200 km i wraca z pustym samochodem na lotnisko zostawia go wlascicielowi na lotnisku tam sam nocuje w jakims hotelu i na nastepny dzien vczyli w sb wylot
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Moze uda mi sie wstawic moja Niunie z 21 tygodnia z 4D
![]()
Nefeli ja też cofniętej szczęki nie widzę,córcia piękna! Jak laleczka

Dziewczyny co do brania na ręce małej,wszystko będzie zależeć od tego jak się będę czuć,jeżeli będzie ze mną kiepsko po porodzie,to siłą rzeczy ktoś będzie musiał mi pomóc

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Madzia ja odwiedzin w domu też nie uniknę, bo teściowa na dwa tygodnie przyjeżdża i ...będzie u nas mieszkac z mężem.

Jeszcze się dowiedziałąm, że moja mama przesunęła sobie urlop z lipca na wrzesien i bierze 3 tygodnie...
Martwię się, że zwariuję jak wrócę z Jasiem do domu przez natłok ludzi i co gorsza dobrych rad. No chyba, że urodzi się po 25 września

A obecnie zaraz zwariuję od tego radia ESKA, od 7 tak na fulla puszcza kretyn jeden - mam już dosyć Sylwii GRzeszczak, Justina Timberlake'a i całej reszty, a te reklamy mnie dobijają...

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Monia to wesolo masz

A ja zrobilam liste zakupow wyplaty podobno poszly wiec moge zaczac szalec i troszke was nadrobic

nie wiem czy juz byla o tym rozmowa ale chce kupic krem na rozstepy kuzynka mi polecila firmy Palmers moze jakas z was go uzywala?? nie mam w sumie jeszcze rozstepow ale zaczyna mnie swedzic wiec moze cos zacznie sie dziac wole sie czyms smarowac

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

chwilę tu nie było i mam 420 postow do przeczytania

nefeli śliczna córunia