BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #697996 przez kocham_cie
nefeli napisał:

Moze uda mi sie wstawic moja Niunie z 21 tygodnia z 4D :)

yyyy i przepraszam co temu doktorkowi się nie podoba w tej pięknej buziuni??? gdzie on tu widzi jaką cofniętą szczękę??? śliczności

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #697997 przez Monika23083
mery75 napisał:

Zuzanta szczerze to się martwię czy po porodzie będę miała pokarm jak teraz tam sucho a prawie u wszystkich dziewczyn coś tam leciało

mery
ostatnio rozmawiałam z lekarzem, to czy leci siara czy nie nijak ma się do tego czy będziesz miała pokarm po ciąży. Po prostu niektórym z nas coś leci, niektóym nic. Moja kumpela nic nie miała przed porodem kompletnie, a pokarmu miała dużo i to jak treściwego!! Ja też nic jeszcze nie mam, nie martw się, bo to stres bardziej może zaszkodzić...

11 lata 9 miesiąc temu #697999 przez nefeli
Madzia rozumiem Cie ja przez to ze pamietam jak to bylo za pierwszym razem teraz nie chce ich az takiej wscibskosci trzeba chyba pomyslec o matce i o dziecku,ale wez wytlumacz :( bedzie moja mama,nie widzialam jej ponad rok,wiec sie chce w ciszy i spokoju nia nacieszyc,a nie miec tlumy w domu ludzi ktorzy nie wiedza kiedy wyjsc :(a ja w stresie bo wiadomo czlowiek czuje sie nieswojo...

11 lata 9 miesiąc temu #698001 przez Villemo
SerekWaniliowy napisał:

Wpisz w google: Tamariu, Hiszpania ,CARRER TERRA DE LA ALTA 26

Kraj - Hiszpania
Gmina - Girona
Miejscowość nad wybrzeżem - Tamariu
willa - Xelida
przy ulicy CARRER TERRA DE LA ALTA 26

albo przynajmniej bardzo podobnie

Jak już dotrze do Tamariu to spyta najwyżej

No właśnie Villemo :)

Nie to jednak nie to samo miejsce znalazłyśmy, ale przy sąsiednich ulicach, wiec myslę, że tam już nie będzie problemu, miejscowi pomogą :)

no dokładnie też teraz popatrzyłam ! Chyba Xelida to nie nazwa ulicy a ulica to tak jak napisałaś Carrer Terra de la Alta 26

maps.google.pl/maps?saddr=Tamariu,+Hiszp...0568&t=h&mra=ls&z=16

W każdym razie region na pewno znaleziony a na miejscu najlepiej pokazać kartkę z adresem i jakoś się na pewno na migi dogada.

11 lata 9 miesiąc temu #698006 przez nefeli
On najpierw zobaczyl profil na 2D a pozniej niby dla mnie wlaczyl 3-4D i juz nie komentowal wiecej,trzymal sie tylko tego co powiedzial po pierwszym zdjeciu,a moze ona wtedy sie tak ruszyla ? oj nie wiem co myslec stres ze lepiej nie mowic....

11 lata 9 miesiąc temu #698007 przez Ania31
nefeli napisał:

Tez masz bardzo ładne zdjecie z usg, piekna dzidzia :)

11 lata 9 miesiąc temu #698012 przez nefeli
A tak wygladamy z profilu
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #698015 przez kocham_cie
nefeli napisał:

Madzia rozumiem Cie ja przez to ze pamietam jak to bylo za pierwszym razem teraz nie chce ich az takiej wscibskosci trzeba chyba pomyslec o matce i o dziecku,ale wez wytlumacz :( bedzie moja mama,nie widzialam jej ponad rok,wiec sie chce w ciszy i spokoju nia nacieszyc,a nie miec tlumy w domu ludzi ktorzy nie wiedza kiedy wyjsc :(a ja w stresie bo wiadomo czlowiek czuje sie nieswojo...

Wiem że odwiedzin w domu nie uniknę, ale powiedziałam D. że w szpitalu chcę widzieć tylko jego i moich rodziców i siostrę nikogo więcej... :) zobaczymy czy spełni moje życzenie

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #698017 przez papi88
vilemo i myślisz ze to dobry adres bo tez cos w tym tamariu wyszukałam ale taka dziwna ta nazwa i długa ze boje sie ze to moze byc nie to i zle go pokieruje bo ten los pinos to chyba nazwa hotelu jejku dobrze ze my w polsce nie mamy takich skomplikowanych nazw tylko mamy np krakow warszawa poznan i nazwa ulicy

jejku jak mi sie nie chce do tego lekarza dzis isc tam strasznie waski i duszny korytarz nie ma klimy a na dodatek tam nigdy nie wejde na czas...

wyjełam dzisiaj torby i nie wiem bo w mniejsza sie nie zmieszcze a w wieksza sie zmieszcze oczywiscie tylko nie wiem czy jak glupia nie bede wygladac z taka duza mam prosbe wstawcie zdjecia swoich jak juz macie prosze :)

ja ide na godzinke na sloneczko i pozniej szykuje sie do doktorka

nie serku on jedzie czyims samochodem z czyimis bagazami wlasciciel auta leci tam samolotem na wakacje jutro i moj R musi jechac najpierw rozpakowac samochod w tej hiszpaniu do ich domku oddalonego od lotniska ok 200 km i wraca z pustym samochodem na lotnisko zostawia go wlascicielowi na lotnisku tam sam nocuje w jakims hotelu i na nastepny dzien vczyli w sb wylot

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #698018 przez akina_zet
nefeli napisał:

Nefeli ja też cofniętej szczęki nie widzę,córcia piękna! Jak laleczka :)

Dziewczyny co do brania na ręce małej,wszystko będzie zależeć od tego jak się będę czuć,jeżeli będzie ze mną kiepsko po porodzie,to siłą rzeczy ktoś będzie musiał mi pomóc :side:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #698019 przez nefeli
Dzieki Aniu :)

11 lata 9 miesiąc temu #698021 przez papi88
czyli mowicie dziewczyny aby kierował sie do tamariu a dalej go jakos pokieruja dobrze zrozumiałam?

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #698024 przez Monika23083
nefeli niunia cudna:) trzymaj się Kochana, jakoś zleci do tej wizyty:)

Madzia
ja odwiedzin w domu też nie uniknę, bo teściowa na dwa tygodnie przyjeżdża i ...będzie u nas mieszkac z mężem. :ohmy: Dodatkowo w tym terminie przylatują też na tydzień Piotrka brat z żoną. Ale w szpitalu chyba nie będę chciałą nikogo widzieć, tak mi się wydaje.
Jeszcze się dowiedziałąm, że moja mama przesunęła sobie urlop z lipca na wrzesien i bierze 3 tygodnie...

Martwię się, że zwariuję jak wrócę z Jasiem do domu przez natłok ludzi i co gorsza dobrych rad. No chyba, że urodzi się po 25 września :)

A obecnie zaraz zwariuję od tego radia ESKA, od 7 tak na fulla puszcza kretyn jeden - mam już dosyć Sylwii GRzeszczak, Justina Timberlake'a i całej reszty, a te reklamy mnie dobijają... :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #698054 przez pyzaura
Nefeli sliczne foto :) sliczna :)

Monia to wesolo masz :D heheh ESKA zosanie Twoja ulubiona stacja radiowa :P hehehe

A ja zrobilam liste zakupow wyplaty podobno poszly wiec moge zaczac szalec i troszke was nadrobic :D

nie wiem czy juz byla o tym rozmowa ale chce kupic krem na rozstepy kuzynka mi polecila firmy Palmers moze jakas z was go uzywala?? nie mam w sumie jeszcze rozstepow ale zaczyna mnie swedzic wiec moze cos zacznie sie dziac wole sie czyms smarowac :)

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #698058 przez nike84
Witam dziewczynki :)
chwilę tu nie było i mam 420 postow do przeczytania :ohmy: nie wiem czy mi weekend starczy do nadrobienia tego wszystkiego. Ja tydzień spędziłam na wsi żeby odreagować akcje z tesciami . Jutro mąż wraca i nareszcie powoli zabieramy się za remont pokoiku :)

nefeli śliczna córunia :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka