BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #698319 przez paulinka.k22
Izula jak czytam co miałaś w szpitalu z tymi odwiedzinami, to jakbym siebie widziała... W jednym dniu przyszło do mnie tyle osób, praktycznie przez cały dzień ktoś się kręcił, a ja biedna ani siedzieć, ani wstać... Pamiętam że jak poszli to byłam tak cholernie zmęczona, aż brzuch miałam cały czas twardy :( a leżałam 3 tygodnie... jak sobie teraz o tym pomyślę, to nie wiem jak to wytrzymałam... W domu inaczej sie leży :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #698320 przez izula
Sory Alivva :) nie chciałam pisać Ivonta i sobie skróciłam :)

Dziewczynki a ja się muszę pochwalić przyszło moje niemieckie opakowanie na chusteczki dla Maleństwa i zapas chusteczek 208szt. Trochę to kosztowało ale to takie urocze, że nie mogłam się oprzeć. Na wszystkim oszczędzam więc raz mogę zaszaleć. A w rossmanie widziałam kosmetyki z beabydreama w promocji.

A pewnie już ze sto razy pisałyście ale chciałam spytać jeszcze raz o temat pieluszek. Pampers i Dada czy ktoś ma jakiś jeszcze inny sprawdzony typ?

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #698321 przez kocham_cie
oj dziewuchy... matkami zaraz zostaniecie a spieracie się o to kto kogo lubi a kogo nie :unsure: ogarnąć mi się tu proszę w tej chwili!!!

Kinia piękna ty moja ja moge na ciebie patrzeć i patrzeć więc rób więcej takich profejonalnych fotek i wrzucaj nam tutaj :lol:

Paulinka.k22 możesz mi coś więcej napisac na temet tego wózka bo bardzo mi się spodobał :lol: jak cenowo i czy w realu jest taki malutki jak na fotkach... i jak z jego wagą??? Ciesze się że na wizycie wszytsko ok:)

Monia ale aparatka z tej twojej małej... jedym słowem wypięła się na mamcie dupcią ;) kurcze a co do jej pozycji to myślałam że jak szkrabek już przymie pozycję głowkową to tak zostaje... a tu taka niespodzianka... widoczenie było jej niewygodnie :silly:

zapomniałam czy coś jeszcze chciałam :huh:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #698322 przez izula

[/url]
[/url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #698328 przez izula

[/url]
[/url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #698329 przez kocham_cie
brzucho- o miał być mój brzucho ale z telefonu się nie udało :dry:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #698330 przez kocham_cie

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #698332 przez pyzaura
Akinaaaa daj znac jak po wizycie :) czekamy kochana :)

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #698336 przez paulinka.k22
kocham_cie napisał:

Paulinka.k22 możesz mi coś więcej napisac na temet tego wózka bo bardzo mi się spodobał :lol: jak cenowo i czy w realu jest taki malutki jak na fotkach... i jak z jego wagą??? Ciesze się że na wizycie wszytsko ok:)

[

Wejdź sobie na ich stronę tam jest katalog i wszystkie pomiary są podane.
www.tutek.pl/
Mnie ten wózek już dawno wpadł w oko w necie, a teraz na żywo je oglądaliśmy. W sklepie był śliczny Tambero w kolorze czerwono czarnym, naprawdę świetnie wyglądał. Wózek bardzo zwinny i nawet lekki waży 13 kg. A i ma niezłe amortyzatory, do bujania się nadaje. No i łatwy w montażu :laugh: czytałam na necie opinie i jak zwykle są różne, jedni chwalą ,jedni krytykują. No mnie się podoba :laugh: i kosztuje w sklepie partnerskim 1500 zł :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #698337 przez kocham_cie
pyzaura napisał:

Akinaaaa daj znac jak po wizycie :) czekamy kochana :)

aniu kilka postów dalej pisała już monia:)

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #698341 przez Alivva
Moj serniczek jeszcze nie rozkrojony :-)
Przynajmniej mam pewnisc,ze galaretka stezala :D
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #698348 przez Alivva
Kurcze,Izula ale ladne te pudeleczko na chusteczki. Ja zapas chusteczek mam-kupilam w rossmanie jak byla promocja ale pudełko musze jakies gdzieś kupić.

11 lata 9 miesiąc temu #698355 przez izula
PAulinka przepraszam, że nie odpisałam ale coś mi się dopiero teraz wczytał twój wpis. Dałam wypowiedzenie do orange internetu bezprzewodowego i teraz to już w ogóle nie chce chodzić.
Wiesz najgorsze jest to, że przepraszam ale to trzeba być tłumokiem pierwszej kategorii, żeby się pchać do szpitala w odwiedziny i to na odział ginekologiczno-położniczy. Przecież oprócz mnie leżały inne dziewczyny w różnym stanie i mogły sobie nie życzyć jak ktoś im nad głową ciągle stoi. Na szczęście do mnie do domu nie przyjadą bo nie wiedzą gdzie mieszkam - taka jestem zołza :))) ale do szpitala to co innego wrrr.

Alivva śliczne to ciasto mmmmm a co to za owoce maliny? Obszukałam cały internet w poszukiwaniu samego pudełeczka ale to była jedyna aukcja na której sprzedawali to pudełeczko i to z chusteczkami. Na chusteczki nie narzekam bo nie miałam. Ale muszę powiedzieć, że samo się otwiera :) tzn. nie trzeba samemu podnosić do góry wieczka. :))

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #698358 przez nefeli
Akina super wiesci z wizyty,dobrze ze sie uspokoilas!!!
Paulinka wybacz ale nie pamietam dlaczego musisz lezec jak szyjka dlugasna???
Dinozaurze znowu bedziesz nas przesladowac swoimi ciachami...o nie ;)
Izunia nie chcialabys poznac jak namolna jest rodzina mojego meza,zaero pomyslunku,jak rodzilam syna taka to oto mialam przygode ... ja sie zwijam 16godziny z zarabistymi skurczami,z konskimi dawkami oksytocyny po calej nocy na nogach i nagle otwieraja sie drzwi sali i wpada moja tesciowa wystrojona ze swoimi sasiadkami...a ja we wrzask do meza zeby ich wyrzucil bo ja tu umieram a oni przyszli sobie popatrzec... oczywiscie od tamtej pory jestem zla synowa.Pozniej wpadali codziennie na kapiel i nie wiedzieli kiedy wyjsc,albo w poludnie nie wiadomo kiedy i o ktorej bo telefonow nie uzywali,bo po co ...
Iwonka ja poki co bolu lydek nie mam,ale wiesz co mi sie dzisiaj porobilo,chcialam uprac sweterek i dwie czapeczki Niunki recznie i nagle taki silny bol rak ze myslalam ze mi pekna,jeszcze nigdy tak nie mialam,od dloni do lokcia ...hmmm
Karolcia trzymam kciuki jutro :)

11 lata 9 miesiąc temu #698372 przez MyMelange
Kurna Iva! Pierdziele, kasuje Cie ze znajomych! Halo, jak sie usuwa wstretne babska z forum? Musze taka jedna zbanowac, co to pysznosciami kusi spragniona slodyczy ciezarna! ;P

Dziekuje dziolchy za mile slowo! Uroslam ciutu :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka