- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dziś totalnie zapomniałam o jedzeniu, zjadłam bułkę o 5 i drugą około 11 i gdyby nie mama to rzuciłabym się już tylko na brzoskwinie po powrocie, ale zrobiła skubana inwenturę w lodówce i chlebaku i kazała jeść bo wszystko stoi jak stało :/ a jutro wyniki brrr

Dziękuję dziewczyny za wsparcie rano, trochę mi przeszło, cieszę się, że przyjeżdża a o reszcie pomyślimy razem w niedzielę.
Kocham Cię On miał krążyć miedzy krajem a Włochami przez 6-8 miesięcy ale miało to wyglądać tak, że tak pól na pół tu i tam i w sierpniu i wrześniu miał być tutaj w pracy a teraz Włoch mu powiedział, że już sobie nie wyobraża pracy bez Niego i że chciałby żeby On był cały czas przez rok tam i dopiero jak przeniosą linie do polski to wtedy na stałe tutaj i że w środę mają kontrolę i Marcin musi przy tym być.
Mery pewnie masz rację, sama po sobie wiem, że trudno wszystkim odpisać choć się staram, też nie zawsze dostaję odpowiedzi na swoje pytania ale rozumiem, że czasami ktoś zapomni, czasami ktoś nie ma na ten temat nic do powiedzenia a czasami się komuś nie chce bo ja to ogólnie maruda jestem, albo kogoś nie interesuje co piszę, albo mnie nie lubi albo poprostu przeoczy post (mnie się zdarza bo ja gamon jestem)itd ale nie mam zdania co do długości tabelki, może nas tam być i ze sto, a jak mnie wywalą to trudno zaglądała pewnie i tak tu będę, chyba że dziewczyny nie przestaną pisać o jedzonku to sie obrażę i usunę konto no bo ile znosić można

A wiecie co, mnie dziś mechanik i taka Pani znajoma spytała czy spodziewamy się bliźniaków

Karolcia z tym żelazkiem to widzę numer u każdej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Pyzaurka co kupiłaś

Aguś Serku,ja też usłyszałam ostatnio,że chyba bliźniaki mam w brzuchu... olać takie komentarze.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
GAVISKON:-) są tabletki albo syrop. Polecam syrop. Szybciej działa.iwonta mam jeszcze pytanie odnosnie zgagi. Bo w którymś poscie pisalas o syropie który lykalas na zgage . Co to był za syrop ? Bo ja juz umieram od tej cholernej zgagi
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Mielismy troszke przygod pelno zakupow burza oberwanie chmur chcemy zaniesc zakupy a tu winda nie dziala

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iwonka ja poki co bolu lydek nie mam,ale wiesz co mi sie dzisiaj porobilo,chcialam uprac sweterek i dwie czapeczki Niunki recznie i nagle taki silny bol rak ze myslalam ze mi pekna,jeszcze nigdy tak nie mialam,od dloni do lokcia
Mi tez sie trafiają raz na jakis czas takie bóle ręki jak za szybko ja wyprostuje w łokciu. Dziś też tak mialam

Ja chce juz sierpień bo mnie wszystko zaczyna boleć!!! Mam dość...

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzisiaj była pełna współpraca z moim mężem. Ze względu na to że nie mogę stać bo bolą mnie łydki to mój mąż stał przy desce i prasował a ja składałam ciuszki

Pyzaura czekamy na fotki

Dobranoc. Spijcie dobrze

Ps. Wszystkie gnaty mnie bolą

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kocham Cię jak wpadnie Ci w ręce ten artykuł o braniu noworodków przez obcych na ręce to "poka" no i z tym udawaniem karmienia to się uśmiałam!!!

Mery ja na wielkość cyca nigdy nie narzekała, ale od kiedy nie dostałam ostatniej miesiączki to miałam takie bomby, że w nic sie nie mieściłam ale jakiś tydzień może dwa temu klapły, normalnie jakby powietrze z nich zeszło, trochę się wystraszyłam, bo myślałam, że teraz właśnie będą rosły, a siara? narazie w strefie marzeń

Nefeli pisałam już kiedyś, że nasza malutka mordeczka też ma cofniętą szczękę ale lekarz nie zwrócił na to uwagi, a nawet oglądając powiedział, że rozszczepu nie ma, staram się nie myśleć o tym, bo co i rusz czymś się martwię

Monika, Ania do diaska Wy też z tym pieczeniem? Zgadałyściesię wszystkie? ja od tygodnia mam taką zgagę, że nawet po truskawkach mnie łapie

O kurczaczki! MyMelange ale Ty rasowa modelka jesteś! I wiesz co? Masz taki sam problem ze szczęką jak małaNefeli - żaden!!!

Nefeli Ty też! Boże miej je w swojej opiece bo zatłukę!!!
Nubi

Paulinka z tą wagą to myśle, że w normie, nasza był tylko tydzień młodsza a lżejsza o 200g i też pogobno w normmie

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

napewno kindze ze prawdziwa z niej modelka

pogratulowac dziewczyną dzisiejszych wizyt fajnie ze u was ok aby tak do rozwiazania i dalej

podziekowac za wsparcie i rozszyfrowanie adresu w hiszpani mam nadzieje ze da rade.
villemo ja tez nie uznaje wyjazdow zwiazkow na odleglosc tylko w naszym przypadku to ja to bardziej przezywam niz on ale trudno bede musiala postawic jakies warunki tez wole skromniejsze zycie a zeby byl przy mnie zwlaszcza teraz
iwa z ciebie prawdziwa kucharka jejku jaki ty masz zapał ja nie lubie gotowac ale trzeba cos jesc az wstyd przyznac ale ja w zyciu ciasta nie robilam

jezeli chodzi o odwiedziny w szpitalu to tez nikogo nie chce oprucz R i moze moja lub jego mama w ostatecznosci w domu tak samo nie chce zlotu jak tylko wróce ze szpitala
jakos zlecial ten dzisiejszy dzien aby do sb...dzisiaj siostra pomyła mi wszystkie okna uprałam firanki i az jakos widniej w pokoju sie zrobilo
dzisiaj przed wizyta sie wkurzyłam bo pani policjantka sie wepchała przede mna do doktorka a co ona jakas uprzywilejowana?
no wiec u nas nawet ok poza tym ze dostałam znow antybiotyk

moje dziecko oczywiscie nie zadowolone z wizyty i pupe wypinało prawie do konca dnia wiec brzuchol mialam twardy po wizycie
jutro jade po babcie bedzie u mnie caly dzien to jakos zleci szkoda tylko ze przy niej nie posiedze sobie na sloneczku bo bedzie panikowac
miłych snów mamusie
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Akina 3500 mówisz? No prawdziwy wieloryb, jak mamusia zresztą

Iwonka Ty wiecznie biegasz i maratony odbywasz po plaży, że się nie dziwię, że nogi XCię bolą, ale, że wspominałaś o skurczach rano to ja bym poleciła duużo pomidorów i kakao

Już pada, zasnę i rano obudzę się z klawiaturą odciśniętą na twarzy!

Jeśli o odwiedziny w szpitalu chodzi to na tą chwile myślę, że nie będzie mi to przeszkadzało, ale okaże się w praniu, pewnie zależało będzie to też od naszego samopoczucia, ale czy poprzyjeżdżają ciotki i wujki? eee nie wydaje mi się

Nike na zgagę możesz też cyckać Rennie, nawet w spożywczakach i na stacjach można znaleźć czasami

Dobra resztę sobie dziś daruję

Spokojnej nocki brzuchatki!

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nike84 napisał:
GAVISKON:-) są tabletki albo syrop. Polecam syrop. Szybciej działa.iwonta mam jeszcze pytanie odnosnie zgagi. Bo w którymś poscie pisalas o syropie który lykalas na zgage . Co to był za syrop ? Bo ja juz umieram od tej cholernej zgagi
dziękuje ci bardzo :* muszę lecieć do apteki i kupić.Zobaczymy może coś pomoże w końcu !
Tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki

jadę zaraz po męża i odezwę się jak wrócę bo wreszcie będę mogła poodpisywać z laptopa a nie z tego nieszczesnego telefonu bo w ogóle tego nie ogarniam

miłego dnia i do usłyszenia

serek
od rennie już mi niedobrze tyle tego bralam

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
ja szykuje sie na wizyte.
odezwe sie po
pozdrawiamy
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Nikeczyżbys walczyła ze zgagą??? ja wczoraj myśłam że umrę cały dzień czułam to paskudztwo w przełyku....
Serku jak tam tatoo z klawiatury na buziuni jest czy nie

Karolcia powiodzenia na wizycie

Iva serniczek pierwsza klasa... hmmm chyba też bym musiała coś takiego wyczarować

Akina zapomniałam zapytac jak wczorajsze ważenie u doktorka- nie płakałaś więc chyba nie było źle co???
Papi ty paskudo nie dosyć że wyglądasz jak piórko to jeszcze chudniesz

No i o co chodzi z tymi tekstami o bliźniakach... czy ludziom naprawdę wydaje się że to zabawne??? bo ja już naprawdę nie wiem czy mówią to aby komuś sprawic przykrość czy po prostu po to żeby mieć po co pysk otworzyć

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

kocham cię ja ze zgagą walczę już drugi tydzień dzień w dzień

ależ mi teraz brzuch zaczął podskakiwac