- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Spodnie bardzo fajne ale ja tbym chyba w takich zle wygladala jak balon

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Mnie się wydaje, że to nie jest tak, że specjalnie pomija się czyjeś posty, tylko tu wychodzi nasze ciążowe roztargnienie. Pół biedy jak zaczynając czytać to co napisałyście otwieram sobie odpowiedź w nowej karcie - wtedy mogę odnieść się do większości postów. Ale jak tego nie zrobię, to potem kaplica i w głowie tyle myśli, że za cholerę nie pamiętam co i jak miałam pisać. Dziękuję mojej ginekolog, że mnie już w lutym na L4 wysłała, bo przecież nie dałabym rady uczyć. Już się widzę jak przy tablicy głupoty opowiadam:)
Dokladnie tak samo robie....stąd te długie posty czasem. Czyta,piszę,czytam,dopisuję... w przeciwnym razie nie jestem w stanie ogarnąć

Kinia-fajne takie profesjonalne foto

Nooooo i będzie ciasto,chociaz ja nie wiem czy to ciasto?? raczej deserek taki jakiś

Serek kupiłam,będę improwizowac

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Nefeli fotki sliczne i specjalistka nie jestem ale mała wyglada dla mnie wzorowo! A tak raczki Ma slicznie ulozone wyglada jakby jej zimno bylo

Co do tech postow to Ja sie Nie gniewam jak na moje posty nikt nie odpisuje bo czasami pisze o dupe marynie jak nie jedna z nas! Czasem zapomne na cos odpisac a czasem sama nie wiem jaka rade dac! A czasem musze przyznac ze pamietam ze ktos pytal ale nie pamietam kto wiec glupio mi pisac bezimiennie!zwlaszcza przy duzym natloku postow tak jak ostatnio! Jesli kogos urazilam lub pominelam kiedys to sorki ale jest nas tak duzo ze Nie da sie na wszystkie posty poprostu odpisac!
Papi no to mialas lady kociol z tymi telefonami moge jedynie wspolczuc!
Co do toxo mnie nie robili ani razu

Aaaa Madzik co do dawania na ręce To w większości u mnie będzie maz i ja ale moja mama ma być u nas wiec i ona pewnie małego z rak nie puści bo go zobaczy jedynie przez tydzień a pózniej dopiero pewnie za rok A po mojej mamie maja teście przyjechać wiec pewnie będzie to samo przez dwa tygodnie oni bo pózniej za rok i przez ten cały rok tylko ja i maz! Wiec mały będzie miał nas jeszcze dość

No i wiecej nie spamietalam z tych prawie 6 stron co spisalyscie!
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziekuje Wam dziewczynki wszystkim i kazdej z osobna za mile slowa i ja tez nie widze cofnietej szczeki, na prawde.A dla wyjasnienia Iva chodzi o to ze jak dziecko ma cofnieta szczeke to moze miec rozszczep podniebienia

Ja juz leze i pachne na spotkanie z tesciowa a tu dupaaaaaaaaaaaaa.... cos sie stalo i jest w szpitalu z jakas babcia,wiec z wizyty nici...a juz chcialam miec za soba:( Kinia wygladasz slicznie mamusiowo,aparatu nie widac i nikt niczego sie nie domysla

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

Serek dokladnie o taki termometr chodzi. Musze na Allegro poszukać bo wiem ze są tansze. W aptece kosztują ok 60 zł a na Allegro jakieś 40.
Nie wiem czy to nie chodzi przypadkiem o mnie z tym olewaniem postów. Ja sie wypowiem. Wkurza mnie dziewczyna która wpada na forum mniej wiecej raz na miesiąc, napisze "bylam u lekarza, moje dziecko waży X gram, nastepna wizyta za miesiąc, właśnie zaczal padać deszcz" ani nie napisze dzień dobry, ani nie zapyta co u nas, pewnie postów też nie czyta bo na żadnego nawet nie odpisze i bardzo ale to bardzo mnie to IRYTUJE!!! Więc napisałam jej wiadomość na prv żeby się ogarnęła i zaczęła dyskutować z nami bo to jest forum dyskusyjne a nie prywatny blog! Żadnego odzewu nie było tylko ta sama sytuacja po paru dniach że wpada, zostawia krótką wiadomość co u niej i już jej nie ma! Sorry ale co nas to za przeproszeniem obchodzi skoro nic o tej dziewczynie nie wiemy a ona ma nas generalnie w dupie!! To jest moje zdanie. Jeśli macie inne, proszę wypowiedzcie się.
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj u mnie juz ta Afryka powala,przed chwila sie wykapalam i znow mokra od kompka,nagrzewa sie bidulka i nie moge dlugo posiedziec ...buuuuuuu dziekuje za mile slowa dla mojej Niunki :)kocham ja szalenie ta moja wiercipietke,dzis ja lapalam za nozki

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Z jednej strony racja Iwonko, to forum dyskusyjne, a z drugiej strony nikogo sie tu nie powinno prosic o pisanie. Zycie w internecie kazdy ma inne, to co chcesz napisac, czy komus doradzic czy powiedziec o sobie to zalezy tez od tego czy masz ochote sie wynaturzac.
Osobiscie mnie zmeczyly w kolko pytania o to kiedy prac a kiedy prasowac... Dlatego ze ja mam to przed soba i przez samo czytanie juz mi sie nie chce... To przyklad, dlatego nie komentuje niektorych postow bo nie mam co komentowac, albo zostalo juz to skomentowane i 7 haslo "super wygladasz " sobie daruje

Poza tym- ktos juz to napisal - czytam te 60 nowych postow z ostatnich 3godzin i pamietam ostatnie eeee 3?

Powody sa rozne, niektore z nas nie maja co chwile czasu zagladac i siedziec na forum bo maja swoje realne zycie, naklanianie do aktywnosci i skreslanie z tabelki mi sie wydaje nico infantylne.
Tymczasem borem i lasem

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Jestem już po wizycie. I jest bez zmian, tzn szyjka się nie skraca dalej ma ponad 3cm, łożysko nisko ale się podnosi... W sumie to dobre wiadomości ale dalej mam leżeć

A wcześniej byliśmy z mężem pooglądać wózki. Miałam dziś taki dzień wyjściowy, bo nawet dobrze się czułam

www.tutek.pl/produkty/ambero
www.tutek.pl/produkty/grander-alu
Bardzo fajnie się je prowadzi, mają wszystko co trzeba i nie są za drogie!
Jezu dziewczyny Wy tu znowu o żarciu

Nie wiem co tam jeszcze pisałyście, bo od wczoraj tyle stron naskrobałyście ze juz nic nie pamiętam z tego co przeczytałam

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
a ja mialam tylko na mysli ze moze cos u tych dziewczyn jest nie tak i bym zaczekala jeszcze ze skreslaniem.
teraz mnie nikt tu pewnie nie lubi...;/
chcialam dobrze a wyszlo zle...
dziewczyny strasznie mi duszno...az lapie powietrze tak mi ciezko oddychac;(
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Kinia no piękna fota,gacie mam te same co Ty i Monia tylko czarne

Co do tej aplikacji Ivka,to dobrze wiedzieć,mój brat wyjeżdża do Amsterdamu na dwa miechy,to może przez to będziemy się komunikować

Aaa słuchajcie,odpuszczam szkołę rodzenia w ten weekend

Cholerka,ale mnie dziś głowa boli

Paulinka,Twoja Ola dobrze waży nic się mie martw. To ja teraz usłyszałam od lekarza,że z mojej duża dziewucha i jak tak dalej pójdzie będzie ważyć 3500

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
ale dziewczyny tu chodzi wylacznie o zwykla tabelke z ktorej stworzeniem wyskoczyla Natalka i wszystkie bylysmy chetne wiec nas wpisala Tabelka nie jest jakims wpisowym czy czyms obowiazkowym ani wcale nie znaczy ze jak sie rejestrujesz na forum to musisz byc w tabelce. Jesli ktos nie chce wcale w niej nie musi byc a tak jak mowicie to jest forum internetowe wiec kazdy moze pisac nawet jakis facet
bo czemu nie
swoja droga fajnie by bylo jakby jakis facet sie do nas dolaczyl
hehehe i jesli kogos usuniemy z tabelki to nie znaczy ze sie obrazamy czy nie chcemy by ta osoba sie juz wiecej nie udzielala tylko jesli kogos wiecznie nie ma to i nie sadze by chcial by byc w tabelce! uwazam ze to nie taka sprawa zeby nawet o tym dyskutowac bo poprostu nie warto.wiec moze olejmy juz ta tabelke co? bo mamy gadac o naszych brzuszkach i kochanych malenstwach a nie o durnej tabelce
I AMEN....zwykła tabelka a robi sie dyskusja i awantura jak o CZYJEŚ mycie okien kiedyś

Karolcia-lubimy Cie świrku,lubimy

Daga,Ty mój dinozaurze

ale zaczekaj az mi galaretka zastygnie i pokażę Wam co ja stworzyłam

Paulina,Monia....miło,że znów dzięki Wam i dzidziolkom czytamy pozytywne wieści

Ja ostatnio u lekarza tak intensywnie myślalam o co to chciałam zapytać,ale nic nie wymysliłam, I tym razem skleroza wygrała

Monia,to na kolejne wizyty idziemy w tym samym dniu

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A zapomniałam napisać, że też miałam powtarzaną toksoplazmozę, bo też nie chorowałam na to paskudztwo. I trochę się bałam odbierając wyniki, ale znów wyszły negatywne, to mi ulżyło...
A i też mi się przyplątały infekcje... i mam leukocyty w moczu więc wiecznie jestem na jakichs prochach!