- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Karolcia trzymam kciuki za wizytę,pisz koniecznie po!
Madzik pytasz o moje kilogramy

Zaczynam akcje żadnych złych rzeczy,tylko same zdrowe,znalazłam nawet loda na bazie jogurtu naturalnego,ma cale 80 kalorii

Nike współczuję Ci tej zgagi,mnie ostatnio też męczyła od czasu do czasu,ale za to była ze mną codziennie podczas pierwszych 3 miesięcy ciąży. A próbowałaś może podziamać migdały?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
serduszko bilo jak dzwon;)
wyniki dobre tylko ten magnez..znow niski.
skierowanie na Usg mam ..na 29 lipca

z szyjka wszystko ok.
schudlam...i jak bede ciagle wymiotowac...odrazu sie zglosic na oddzial.
wiec mam sie juz spakowac.
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jak się położyłam o 1 to chyba pospałam dłużej nie? A figa! 4.17 pobudka! Młoda się tak przeciągała, że myślałam, że nie dobiegnę do kibelka, a to raptem z 7 metrów, ale pingwinom to się każdy metr ciągnie

Iva też widziałam w kilku sklepach w gratisie pudełeczka do chusteczek, tyle, że nie hippa akurat tylko Nivea i Pampers o popatrz tu allegro.pl/listing/listing.php?category=...&string=pude%C5%82ko
Izula ja na pierwsze nasze spotkanie kupuję Pampersy takie białe i w sumie na później na wyjścia albo wyjazdy też, dostałam kupony w SuperPharm na nie po 37 lub 38zł, ale ogólnie rzecz biorąc, to co mama i pupa to inne opinie, czytałam kiedyś oj chyba w kwietniu forum o samych pieluszkach i zdania podzielone naprawdę po równo, ale skoro wszystkie jednakowe a jakieś trzeba i tak wybrać to sugerowałabym się ceną

Agamo kochana będziesz dziadków czy raczej pradziadków zdjęciami i filmikami katowała

Villemo ja to czytam któryś raz jakie masz zdroworozsądkowe podejście do dzieci i zastanawiam się czy to kwestia charakteru, czy silnego postanowienia czy może życie wymusiło? Bo wiesz, muszę nad tym czymś pracować zawczasu bo mam wrażenie, że Teściowej mojej kruszynki nie dam - Ona taki szałaput.
Monika uważaj z tą kawą, ja kiedyś tak intensywnie jej używałam że odpływ zatkało i dostałam zakaz od męża

Pyzaura jak nie w aptece to w drogeriach tez widziałam, a najlepiej to sprawdź w internecie pewnie tanio i ze 2 dni tylko czekania a może coś pryz okazji jednej wysyłki zamówisz

W SuperPharm nie jest najtaniej ale zawsze maja super promocje no i jak założycie kartę klienta to dostaniecie kopertkę abc bobasa i tam są kuponiki na dzieciowe i mamowe, warto
Papi jak Twój podróżnik, dojechał do celu

Karolcia miej wizyty

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
i juz po od czego zaczac ? od dobrych rzeczy..
serduszko bilo jak dzwon;)
wyniki dobre tylko ten magnez..znow niski.
skierowanie na Usg mam ..na 29 lipcaa wizyte 30.i badania tez zrobic przed.
z szyjka wszystko ok.
schudlam...i jak bede ciagle wymiotowac...odrazu sie zglosic na oddzial.
wiec mam sie juz spakowac.
Dobrze,że z dzidzią wszystko ok. Karolcia to ile Ty razy dziennie wymiotujesz? Powiedział Ci lekarz od czego to? Bidulo dużo schudłaś? Mam nadzieję,że wymioty się unormują!
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Też myślę, że ludzie chcą coś usilnie powiedzieć a nie mają co i tak pierdzielą, mój szwagier, ten starszy np powiedział że jestem gruba jak świnia haha ale nim to sie nie przejmuję on waży 130kg i taki już po prostu jest, na codzień mówi do mnie żydówko albo ty głupia babo, do garów a potem do łóżka! albo jak przyjedzie do nas to mówi na dzień dobry Nogi myj Panu!

Michaszki mmm uwielbiam wycyckiwać z nich te maleńkie kawałeczki orzeszków

...ale się spóźniłam

Ufff jestem na bieżąco, aż sie boje odejść od komputera bo nadziobiecie znów babolce!

O kurka 32 tydzień rozpoczynamy! Jeszcze 8 i będzie afera

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

Karolcia super że z małym ok ale z tym chudnięciem to dziwne troszkę może jesz za mało treściwe pozwól sobie na kawał mięcha tak jak ja i od razu przybierzesz

Tak mnie wczoraj sąsiadka wkurzyła bo lekarz powiedział że to dziewczynka a ta talentka mówi o Pani ma pępek na wierzchu to na chłopaka na dziewczynke jest w środku jest mi obojętne czy to chłopczyk czy dziewczynka choć dla męża wolałabym córeczke a ta mądrzejsza no i pierwsze co dzisiaj weszłam to oglądam wasze pępki i jakoś niesprawdza się to co mówiła
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurcze jak Wy liczycie te tygodnie? Jak ja byłam wczoraj u lekarza,to normalnie mi wpisał 27 a nie 28, a 27 już kończę,ja to jakaś ciemnota jestem w tym temacie

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Akina ja też jestem zdziwiona jak dziewczyny liczą bo mi wychodzi że od niedzieli będę w 29 a tu Karolcia mi oznajmia że jesteśmy w 30 hihi głupia jestem
a co do Twojej córci to jest identycznie ułożona jak moja z nogami na głowie no chyba że coś zmieniło u mojej
Ja nie wiem jak jej tak wygodnie

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zjadłam na śniadanie olbrzymi kawałek kopca kreta

Serku - ja nie wiem skąd się to wzięło. Na pewno moja teściowa to też zołza i raczej ma olewczy stosunek do małego i ja przykładowo oddałabym wszystko,żeby okazała mu chociaż minimum zainteresowania i była dla niego prawdziwą babcią a prawda jest taka, że to tylko ja dbam o to, żeby mały się jej nie bał bo gdyby od niej to zależało to ona by nawet raz do roku go nie odwiedziła. Po drugie pamiętam dobrze, jak moja bratowa nie chciała z początku zostawiać małego u mojej mamy, moi rodzice do roku czasu praktycznie w ogóle nie mieli go na rękach widziałam jak im było przykro i jak przeżywali.
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
ale ja jem...ale co zjem to odrazu mi sie chce wymiotowac.
tak raz dziwnnie czasem dwa.
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Uważaj Serku,te małe niewinne cukiereczki z pysznymi orzeszkami są baaardzo zdradliwe
Kurcze jak Wy liczycie te tygodnie? Jak ja byłam wczoraj u lekarza,to normalnie mi wpisał 27 a nie 28, a 27 już kończę,ja to jakaś ciemnota jestem w tym temacie
Mój lekarz zaokrągla w górę czyli przykładowo jeśli jest 30 tygodni i 1 dzień to dla niego jestem w trakcie 31 tc.