BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #697296 przez kocham_cie
Iwonka ty wariatko cały sierociniec byś ubrała w ten arsenał który posiadasz :cheer: :cheer: :cheer:

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #697299 przez iwonta_kg
pewnie dlatego była wyprzedaż że to końcówka. ja wzięłam ostatnie u siebie. znaczy w koszalinie.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #697304 przez iwonta_kg
PAPI takie coś miało być??

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #697317 przez iwonta_kg
później jeszcze coś wymyślę bo ide na sloneczko :)

11 lata 9 miesiąc temu #697323 przez papi88
pyzaura
o 14 dzwonil ze jest juz w niemczech i jeszcze ma 300 km do hotelu a tam nocleg i po tym tel złapałam tylko doła,nie wiem co sie dzieje ze mna ostatnio ale wiecznie mogłabym ryczec to jest straszne co powiem ale ja chyba nie ciesze sie z ciazy...jestem chyba tu jedyna osoba ktora wprowadza zla atmosfere i wiecznie ma ze soba jakies problemy...

z opalania nici bo zle sie zaczelam czuc na sloncu a teraz jak jestem sama w domu to nie bede ryzykowac tym bardziej.jutro wizyta wy sie cieszycie z waszych a mi sie nie chce poprostu isc..

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #697325 przez papi88
tak iwonko takie

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #697332 przez zuzuzanta
Papi, nigdzie nie jest napisane, że kobieta w ciąży musi tryskać radością i optymizmem. Jak masz humor na użalanie, to się użalaj. Jak chcesz się złościć, to się złość. Już chyba wszystkie powoli zaczynamy mieć dosyć. Mnie to dodatkowo wkurza, że już wszystkie znajome, które też były w ciąży już urodziły i zostałam tylko ja.

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu #697333 przez zuzuzanta
Iwonka, Ty to byś mogła sklep z ubrankami otworzyć:)

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #697341 przez Monika23083
pojechałam na wieś poleżeć w skwarze na leżaczku, nie minęło pół godziny a tu burza i deszcze i pochmurno...więc wróciłam:)

Iwonkaja myślałam, że mam sporo ubranek, ale chyba jeszcze muszę coś dokupić bo to nawet nie połowa Twoich zbiorów:) śliczne te ciuszki masz!! a te spodenki super :)

serku ja tych ziaren nie połykam, albo je blenduję, albo sama mielę, albo gryzę te dodane do jogurtu lub sałatek:)

11 lata 9 miesiąc temu #697342 przez pyzaura
Papi nie martw siie poprostu masz dzis taki dzien twoj wyjechal i to dlatego odpoczywaj i sie nie zamartwiaj ppomysl o ALANKU :kiss: :kiss:

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #697362 przez SerekWaniliowy
No i gadać sobie możemy, wróciłam od koleżanki i spotkałam "sąsiadkę" obok z klatki i mówi na dzień dobry O Jaki Ty już jesteś grubasek! Jaki już masz brzuch duży! No ale pamiętałam co sama dziś pisałam i mimo że mina mi lekko zrzedła powiedziałam, że tak gorąco że od gazowanej wody mnie tak wysadziło a do cycków to mi jeszcze nie sięga więc mam jeszcze sporo do przybrania ;) no ale w pięty poszło mi a nie jej ;)

O Karolcia poczułam jakby to "udzielają się zbyt bardzo" to o moim marudzeniu :silly:

Kocham Cię placki ziemniaczane chodzą za mną chyba już dwa tygodnie i nie ma mi kto zrobić :silly:

MyMelange ja Ciebie uduszę!!!!!! Kozo jedna! Teraz w kopertę i na pocztę zasuwaj z tymi plackami albo w auto i od razu do Gorzowa!!!
Babsztyle jedne znęcają się, człowiek się męczy od samego czytania, to nie, jeszcze mało! Muszą go dobić zdjęciami!!! No na złość robią no! :side: :silly: No i muszę iść do kuchni a jeszcze 3 strony mi zostały do przeczytania tak się rozgadałyście ;P a skupić się nie mogę!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #697363 przez karolcia1919
iwonta_kg napisał:[

dobra papi na której stronie były te podpisy pamiętasz???

karolcia co byś chciała mieć w swoim podpisie? brzuszek, buciki, bo

dziaczka, sam napis a może jakąś postać z bajki?

iwonka nie bylo mnie akurat jak napisalas;/

kornelek lub Nelus ;)z postacia z bajki

11 lata 9 miesiąc temu #697367 przez karolcia1919
SerekWaniliowy napisał:

No i gadać sobie możemy, wróciłam od koleżanki i spotkałam "sąsiadkę" obok z klatki i mówi na dzień dobry O Jaki Ty już jesteś grubasek! Jaki już masz brzuch duży! No ale pamiętałam co sama dziś pisałam i mimo że mina mi lekko zrzedła powiedziałam, że tak gorąco że od gazowanej wody mnie tak wysadziło a do cycków to mi jeszcze nie sięga więc mam jeszcze sporo do przybrania ;) no ale w pięty poszło mi a nie jej ;)

O Karolcia poczułam jakby to "udzielają się zbyt bardzo" to o moim marudzeniu :silly:

Kocham Cię placki ziemniaczane chodzą za mną chyba już dwa tygodnie i nie ma mi kto zrobić :silly:

MyMelange ja Ciebie uduszę!!!!!! Kozo jedna! Teraz w kopertę i na pocztę zasuwaj z tymi plackami albo w auto i od razu do Gorzowa!!!
Babsztyle jedne znęcają się, człowiek się męczy od samego czytania, to nie, jeszcze mało! Muszą go dobić zdjęciami!!! No na złość robią no! :side: :silly: No i muszę iść do kuchni a jeszcze 3 strony mi zostały do przeczytania tak się rozgadałyście ;P a skupić się nie mogę!

nie mialam tego na mysli serku.tylko ze nie ktore sa bardzo aktywne ..udzielaja sie...a nie ktore tego nie doceniaja...poprostu i olewaja.

11 lata 9 miesiąc temu #697372 przez Villemo
MyMelange napisał:

O kurka jakie dobreee te placki :)

Co do smrodu, to nam polozna wspomniala. Opowiadala tez o mega smrodku, jesli jest stan zapalny...

Nefeli tak mi przykro :( tak trzymam za Was kciuki noooo....

Ooo nie musicie katować tutaj ciągle jakimś żarciem :blink: :S :side: :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu #697373 przez Villemo
izula napisał:

haha a ja tu walczę godzinę, żeby wrzucić 3 zdjęcia :)) dwóch bodziaków i jednego wieszaczka :((((

ALe ja się poprawię i jak mąż przywiezie moje zakupy od rodziców to też pokażę ubranka w domu mam tylko pościel ręczniki i trochę ubranek.

A kupiłam na allegro termoopakowanie na butelkę z TT :) tak apropo zakupów.

Iwonka ślicznie :)))

To termoopakowanie jest rewelacyjne! Jak wlałam w zimie wrzątek a potem chciałam zrobić małemu mleczko to po 3 godzinach jak wyciągłam wodę to musiałam ją jeszcze studzić tak super trzyma ciepło.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka