BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #697195 przez MyMelange
Tez chce plaaacki!!!!

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #697197 przez nefeli
Kochane moje ja mysle ze w dzien cesarki badz dzien po,bede juz wiedziala czy butelki potrzebne,mezowi pokazalam jakie i ze dwie sztuki kupie,medela ale na poczatek tylko,jesli mala mialaby jesc mm to tylko szklane nuka,jesli uda mi sie karmic i trzeba bedzie z jakis powodow odciagac pokarm to tylko medela.
Przy pierwszym dziecku nie dawalam zadnych herbatek ani wody,tylko mleczko,ale sa rozne szkoly....
Madzia Skarbie jak ja Ci zazdroszcze ze pracujesz :) ja juz mam dosc siedzenia w domu a co do zakupow nie przejmuj sie ja przez to ogolne uziemienie i do dupy sytuacje finansowa tez niewiele mam,wozek moze w lutym sie rozejrze ,poki co stary musi posluzyc,gorzej z pierdolkami i ciuszkami:( a ze u mnie we wrzesniu raczej Afryka bedzie to ja nie wiem zupelnie co kupic....poki co nic nie bralam bo uwazalam ze na 1 miesiac malo praktyczne,teraz czekam na przeceny i kupie co znajde,a od listopada juz welurkowe i grubsze z nowej kolekcji,chyba jakos tak ???
Villemo ja juz zamowilam u tatusia mojego ten najzwyklejszy brauna,bo to on mnie oswietlil ze sa chyba 3 modele,ale roznia sie tym ze maja pamiec,a po co mi ta pamiec,wiec poprosilam o ten najtanszy,w koncu to to samo.wspolczuje sprawy z telefonem...wiem jak to jest jak cos sie schrzani szczegolnie jak kasy w domu brak,jestem obecnie tego najlepszym przykladem :(
Mala jest ulozona glowka w dol ale cialko nie do gory tylko w bok,w poprzek i ciagle ma czkawke :)

11 lata 9 miesiąc temu #697198 przez izula
Wracając do tematu butelek to ja chyba jednak zostanę do TT. Są tańsze a mają bardzo dużo pozytywnych opinii i u nas i za granicą no i mają taki ergonomiczny kształt. Poza tym strasznie podobają mi się te niebieskie.

Kolejna kwestia butelek to jak mi koleżanka powiedziała, że ona np kupiła zestaw butelek z Aventu za 250zł. Wytraciła się a mały nie chciał z niej pić i musiała kupować najzwyklejszą z silikonowym smokiem to wtedy pił. Więc jak by coś takiego się stało to jak wydam 50zł na 3 butelki to nie tragedia.

allegro.pl/tommee-tippee-butelka-150-nie...zek-i3362721451.html
allegro.pl/listing/listing.php?category=...ee+tippee++niebieski

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #697208 przez Ania31
Jak to fajnie usłyszec cos milgo i humorek odrazu wraca. Mi ostatnio moja przyjaciółka powiedziała ze malo przytyłam a ja sobie mysle albo chce byc mila ale raczej szczerze mowila, tylko ze ja wiem jak grube nogi mi sie zrobiły i rece jak balony. Ale sie juz wogole tym nie przejmuje.

11 lata 9 miesiąc temu #697209 przez karolcia1919
powiedzcie mi a jak to jest ze smoczkami w butelkach ?? są podzielone jakoś na miesiące ??

11 lata 9 miesiąc temu #697210 przez nefeli
Villemo co do tego badania w 35tym to jeszcze nie wszyscy lekarze je robia,ale moj mimo iz robi,powiedzial mi ze przy cesarce nie ma problemu,tylko przy naturalnym jesli chodzi o zarazenie.
Karolcia ale piekny krokodyl :)a zapasy kosmetykow chyba na rok porobilas :)
Aliva wstaw fotki z zakupow w Smyku :) uwielbiam te wasze zdobycze podziwiac :)
Papi nie martw sie ja tez w stresie moj maz od wczoraj chodzi do jednostki wojskowej na noc na 4 godziny,kasa smieszna bo 200 euro za miesiac,ale jak sie nie ma nic to i to dobre,problem z tym ze to nocki,dojazdy i ja spac nie umiem jak on o 24 wyjdzie i 4 rano wraca :(

11 lata 9 miesiąc temu #697220 przez iwonta_kg
zuzuzanta napisał:

U nas dzisiaj gorąco, Iwonka a jaka pogoda u Ciebie? Pytam, bo moje dziecię na obozie w Pogorzelicy jest, a od Ciebie to rzut beretem. Przez telefon mówiła, że na plaży byli, a jak sprawdzam pogodę w necie, to wcale ta pogoda taka plażowa nie jest.

W porównaniu do ostatniego tygodnia dzis jest jak na pustyni! 26 stopni i słońce grzeje jak cholera. Na plaży pewnie troche wieje. Ale w koncu zrobiła sie pogoda. Tylko żeby nie uciekła zaraz!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #697223 przez MyMelange
Madzik, udusze Cie, mialam smazyc pstraga, a co robie? Smaze placki ziemniaczane!!!! Osz Ty!

11 lata 9 miesiąc temu #697224 przez iwonta_kg
Papi pisałas ze mocz w ciąży nieladnie pachnie. To prawda, jest bardziej intensywny niz wczesniej ale ten zapach to nic w porównaniu z zapachem krwi jaki bedzie po porodzie. O tym w szkole rodzenia nie mówią ani w gazetach nie piszą. Ta krew która leci po porodzie to odchody. Organizm sie oczysza. I to jest dopiero smród! Ja nie moglam tego wytrzymać będąc zamknięta w lazience w szpitalu. Musiałam zmieniać te podpachy co godzinę bo tak sie to czuło :dry:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #697230 przez nefeli
Iva udusic babsztyla,mojego meza tez mimo ze wiedza ze ja w ciazy tak zalatwili,juz mial od poniedzialku isc do pracy,on jedzie wczoraj papiery zlozyc a gosc ze sorry ale wzial kuzyna bo on ma rodzine i zona prosila...nosz k...,a moj maz ze tak sie nie robi,ze z nim sie umowil,ze on tez ma rodzine itd,ale co z tego???
Villemo,Akina wy o tych brzuszkach i tluszczyku,a ja wam tam zazdroszcze bo ze mnie sama skora i kosci zostana,a lubie miec troche kg wiecej,wiec olac glupie baby co gadaja zeby gadac,to slodkie kilogramy wielkiego szczescia :)
Serku bodziak slodziak :)

11 lata 9 miesiąc temu #697231 przez izula
A o to moje dzisiejsze zakupy :))

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #697233 przez MyMelange
O kurka jakie dobreee te placki :)

Co do smrodu, to nam polozna wspomniala. Opowiadala tez o mega smrodku, jesli jest stan zapalny...

Nefeli tak mi przykro :( tak trzymam za Was kciuki noooo....

11 lata 9 miesiąc temu #697235 przez zuzuzanta
Dzięki Iwonka za wiadomości pogodowe:)

Kasia

11 lata 9 miesiąc temu #697236 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #697237 przez izula
chciałam pokazać moje zakupy ale nie umiem tych zdjęć zmniejszyć. Napisane, ze niby rozmiar ok a zdjęcie i tak nie ładuje się :(((

[/url]
[/url]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka