- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

pyzaura-czekamy na focie

Mi aparat juz działa wiec tez bede teraz pstrykać focie:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale się wkurzyłam wczoraj na teściową, bo stwierdziła że jak nie mogę nigdzie się ruszać to ona pojedzie i kupi wyprawkę

Agamo aleś mnie rozbawiła z tymi moimi stopami

Karolcia śliczne ciuszki

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

odnosnie termometru, to z moich szperanek w necie, wyczytalam, ze www.ceneo.pl/647229 ten najlepszy.
Jesli chodzi o butle Medela Calma, nam tez polecila ja polozna ze wzgl na smoczek, z ktorego nie tak latwo sie pije i dziecko nie zniechceca sie do cyca. Z tej firmy pokazala rowniez laktator reczny (koncowke ma jak w strzykawce, tylko duza), ktory w razie czego mozna zamienic w elektryczny, dokupujac tylko silniczek. Podobno to jedyna firma, ktora ma taka opcje i nie trzeba wydawac kasy i na reczny i na elektryczny, jesli by sie okazalo, ze nie mozna karmic cycem.
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jeszcze na kawałku gazy posiałam parę ziarenek siemienia, jeśli ktoś lubi to do kanapek w sam raz a ile witamin!!
Ważne żeby tego zmielonego nie kupować tylko w ziarenkach:)
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja tez musze zakupic wanienke i zastanawiam sie nad ta allegro.pl/wanienka-anatomiczna-komfort-...lyw-i3353188047.html co o tym myslicie?? Monia masz juz jakas wybrana??
fajna ta wanienka, ale dla mnie za droga

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kosmetyków kupiłam więcej niż planowałam, a bo była okazja, a bo bedę brzucha smarowała tym balsamem i oliwkę podbieram no i kremik na zimę i kremik w razie w na pupe i płyn do kąpieli i żel do ciałka bo nie wiedziałam który a i tak będziemy używali tych samych kosmetyków co Ona i tak sie uzbierało

A jak Tatuś w końcu zorientował sie i Ci pomaga jak zobaczył, że już tyle rzeczy masz? Bo pamiętam, jak pisałaś 2 tygodnie temu, że sie zdziwił jak to wszystko zobaczył

A z tym siemieniem to ja podjadam ziarenka od yyy od zawsze - lubię, a tego kiślu - a fuj! ale położna mówiła o mielonym właśnie, nie wiem jaka różnica
Oooo Paulinka ja nasłałam w ubiegłym tygodniu męża na teściową, wiem, że to z radości i dobrych chęci kupuje, ale ja u licha tez chce troszkę oko nacieszyć i połazić po sklepach z Marcinem! Co rusz coś kupuje i ja już nawet przestałam planować jak będzie wyglądała nasza sypialnia, a już kolory wybrałam, ba, ja nawet materiały i pościele wybrałam i po co? jak będę miała rożki różne, pościele też i inne rzeczy, a miało być tak ładnie, spokojnie po naszemu... a za tydzień mialo byc malowanie 2 ścian

Ja dostanę wanienkę od kuzynki używana i dokupię tylko coś takiego:
allegro.pl/fotelik-do-kapieli-lezaczek-f...nki-i3336882679.html
allegro.pl/lezak-lezaczek-do-kapieli-now...ega-i3352824919.html
widziałam to w "Pani gadzet"
Mery a jak wygląda mata do zwykłej wanny? Wolałabym nawet taką, bo mamy małe mieszkanko

MyMelange, to jak Iza czegoś lepszego nie znajdzie to ja tą Medele biorę z zamkniętymi oczami, choć decyzję podjęłam juz dawno

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A co do pytania o tatusia, to jeszcze się nie ogarnął, sama wszystko robię i kupuję. Obronę ma 10 lipca więc może po tym coś do niego dotrze, ach Ci faceci

o zapomniałam kremik ochronny przed zimnem też mam:)
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

U mnie upał,jutro ma być jeszcze gorzej... znowu będę zdychać

Jutro mam lekarza i znów będę sama,bo mąż w trasie,szkoda bo to będzie kolejne usg,na którym go nie będzie,ale tym razem mam zamiar nagrać płytkę.
W pt. mam zacząć szkołę rodzenia,dodam,że płatną 250 zl. i zaczynam się wahać czy jest mi to potrzebne. Do dziewczyn,które chodzą -> warto?
A dziewczyny,które rodziły czy w szpitalu mówią jak oddychać,karmić i pielęgnować dziecko?
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
własnie nie dawno dzwonił i oczywiscie zapewniał mnie ze mnie kocha i abym do urzedu o ślub zadzwoniła sie dowiedziec ostatnio coraz czesciej o tym mowi mimo ze sie zremy ostatnie czasy.czasami wydaje mi sie ze to ja przesadzam ze za duze mam wymagania jak sie mi oswiadczal mial wtedy krucho z praca ale mnie zapewniał ze bedzie ja mial i utrzyma mnie i nasza przyszla rodzine a teraz ma tyle roboty,ten wyjazd tez dla zarobku a ja mam pretesje ze nie ma czasu.jak bylismy na zakupach dla malego to tak szczerze powiedzial ze sie boi ale sam nie wie dokladnie czego i ze snilo mu sie ze mielismy juz dziecko wiec ja gadam na niego ale on chyba na swoj sposob tez to przezywa wiec moze to ze mna cos nie tak

a tak wogole to w nocy mi bylo tak nie dobrze ze myslalam ze bede wymiotowac ale obylo sie bez rano tez myslalam ze nie wysiedze w tej przychodni tak mi nie dobrze no i maly wariowal na dodatek ale aby ktos przepuscil ciezarna to korona z glowy by spadla
ja mam wanienke zwykla najtansza kazdy mi mowi aby nie kupowac tych wyprofilowanych jeszcze mam dostac stojak do wanienki to przynajmiej garba nie dostane
monika to prawda siemie lniane działa cuda choc jak mowisz to takie gluty ja sobie robiłam z kisielem i mi duzo pomogly bo prawdopodobnie miałam poczatek wrzodow po jakimkolwiek jedzeniu bolal mnie zaladek potrafilam miec biegunke a pozniej dwa tyg sie nie wyprozniac i gdyby nie siemie to pewnie musialabym robic gastroskopie i kolonoskopie
mam glupie pytanie czy wasz mocz teraz w ciazy tez tak intensywnie brzydko pachnie?az mi to przeszkadza
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-