BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #696415 przez paulinka.k22
SerekWaniliowy napisał:

Paulinka jaka ładna z Ciebie mamusia i jaka uśmiechnięta, że nie pomyślałabym nigdy, że wciąż leżysz ;)

Serku, a co ja mam za wyjście, już od kwietnia siedzę w domu i jakoś mi ten czas leci, już się przyzwyczaiłam :) ale dziękuję za miłe słowa :)

Iwonka znowu szalejesz z ciuszkami. Właśnie sobie uświadomiłam, że ja nawet nie miałabym w co ubrać mojego dziecka, jakby się teraz urodziło :( jak ja Wam zazdroszczę tych zakupów :( i szkół rodzenia też :( no ale najważniejsze jest zdrowie dziecka, więc siedzę w domu dalej :) wyjścia nie ma! Teraz cieszę się z każdego ruchu małej, właśnie wbija mi chyba nóżkę pod żebra :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #696420 przez paulinka.k22
Ale super wyglądasz Serku :) naprawdę śliczne zdjęcie :)

11 lata 9 miesiąc temu #696421 przez Monika23083
nosz serku, pięknie wyglądasz!!!

Iwonka
śliczne te ciuszki

a ja mam wszystko poprane, tylko mi się prasować nie chce - szukam motywacji - może tutaj znajdę :)

11 lata 9 miesiąc temu #696435 przez Villemo
Ja pierdziele ale mam pecha...
Przed wczoraj przy zawracaniu samochodem wycofałam w jakieś gówno żółte którego nie zauważyłam w lusterku i przerysowałam tym sposobem z tyłu zderzak :S :angry:

A dzisiaj przed chwilą pojechałam do pracy po mojego męża.Chciałam wziąść młodego ze sobą, jak zwykle zakosił mi kluczyki od auta i wsiadł od strony kierowcy musiałam więc się z nim szarpać żeby go przenieść i zapiąć do fotelika. Nie miałam wolnych rąk wiec położyłam telefon i portfel na samochodzie. Wyjechałam z garażu myślę sobie cholera nie mam telefonu! No i wysiadam z auta a tu telefon na kamieniach leży z pękniętym wyświetlaczem. Jak nic mi ciąża mózg odebrała jasna cholera!!!!!

11 lata 9 miesiąc temu #696443 przez iwonta_kg
Serek piękna mama z Ciebie :)

Villemo to nie pech tylko roztargnienie ciążowe :) u mnie też występuje ;)

Dziewczyny ja wieczorem zawalę was nowymi zdjęciami bo bede robic porządek z ciuszkami:) musze porozdzielać na białe i kolorowe pranie :) jutro ma być już ciepło więc robię bunt i rano wstawiam pierwsze pranie!

Tak wogole jak macie duzo ciuszków to zrobcie sobie listę co juz macie. Ja będę tak zapisywać bo co chwile ktoś sie mnie pyta co jeszcze potrzebujemy dla Małego.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #696470 przez Nubi
Papi ciesze sie ze moglam pomoc ;) i ze obylo sie bez konsekwencjii :blink: dzieki temu moze dali Ci do zrozumienia ze mimo wszystko licza w przyslosci na kolejne zamowienia.

W najblizszym czasie bede nieco milczaca, wpadla moja siostra i bujam sie z nia zapominajac o calym bozym swiecie... No oczywiscie podczytuje Was ;)
Decyzje o wozku podjelam, bedzie buzz 3w1 uzywany od brata, nie chce mi sie szukac niczego a po pol roku i tak chce lekka spacerowke, wiec jak zwioze do domu to sie pochwale ;)

Od siostry dostalam super prezent www.minimonkey.com/productinfo/baby-sling-4-in-1
I smoczek z wasami :ohmy: dla Zosi :woohoo:

Pozdrowienia ze slonecznej wioski gorskiej ;)

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #696482 przez agamo
Paulinka super wygladasz i brzusio zgrabniutki i widac ze ci w brzuszek tylko idzie! Ale mam pytanko masz dlugie stopy czy tak na zdjeciu wyszlo? sory za glupie pytanko ale jak zobaczylam to najpierw rzucil sie w oczy brzusio a potem mysle ranyy ale masz dlugie stopy :P

Agus slicznie wygladasz i nie wiem jak wygladalas wczesnej ale wcale nie wydaje mi sie by ci poszlo gdzies indziej niz tylko w brzuszek!

Iwonka ciuszki super ja tez mam nawet zestaw dresik kupilam spodnie z bluza! A jest w pl marc & spencer?

Monia co do tych firm to wszystkie sa w uk ale czy to ciuszki z uk no to nie wiem choc wcale by mnie nie zdziwilo bo tutaj jak sie jezdzi na wyprzedaze tzw car boot to uzywane czasem nowe ciuszki mozna kupic za grosze. Ja jak raz bylam to byl koles i mial ciuchy w workach i kucnelam przy rozmiarach do 6 mcy i pytam po ile te ciuszki a on do mnie ze po 0.50 groszy A mnie oczy z orbit chcialy wyjsc a on do mnie z rozpacza w glosie - bo ja juz nie chce z tym do domu wracac! :P heheh wiec nie zdziwilo by mnie gdyby lumpki sie tam zaopatrywaly. No i George o ile sie nie myle to z supermarketow asda cos jak tesco.

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #696484 przez Monika23083
Dostaliśmy na płycie taką fajną mapę porodową oraz ćwiczenia dla kobiet w 2 fazach porodu.

Nie wiem czy ten plik w pdf sie tu załaduje...

11 lata 9 miesiąc temu #696485 przez agamo
Aaa zapomnialam Vilemo Paula taki mam termometr to w tesco na angielskiej stronie ale jestem pewna ze w pl tez go maja!ogolnie polecam.
www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=257186495

Iva super ze z Lusia wszystko wporzadku no i mnie tez infekcja zlapala i tak sie boje tych antybiotykow zazywac no ale coz lykam bo wierze ze oni krzywdy by mojemu niunkowi nie zrobili!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #696486 przez Monika23083
No i nie wszedł, a załadowałam... nie wiecie jak go tu wrzucić??

11 lata 9 miesiąc temu #696489 przez Alivva
SerekWaniliowy napisał:

Iva oreczko Ty masz lustro jak z syrku chyba :blink:

Co mam?? :D
Wybacz ale u mnie podobniee jak u Villemo-roztargnienie i wszystko co sie kojarzy z brakiem rozumu w tej mojej ciązy :D

I piszesz nam wszystkim,że cudnie wyglądamy jakbyś Ty pipko była nie wiadomo jaka wielka :P A tu kolejna fajna laska z piłeczką :D

Poprasowałam ciut,ale weny nie mam za bardzo. Za to,jakby mi mało było-wyprałam malej kocyki,ręczniczki i pieluszki ;) teraz się piorą ciuszki które gdzieś tam sie po drodzee uzbierały .....same hahahaha :lol: no kurna nie moge sie czasem opanować

11 lata 9 miesiąc temu #696491 przez iwonta_kg
Monika jak masz plik pdf to na fb wrzuc!

Agamo jest marc spencer w koszalinie w centrum handlowym atrium. A czy gdzieś jeszcze to nie wiem ale chyba tak bo jak w takim koszalinie jest to w warszawie albo krakowie czy poznaniu tez powinien być. Dziewczyny wiecie cos na temat tego sklepu? Marc&spenser

Zaczynam wyrzucać ciuszki z szafy! mam chyba tego z tonę ;)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #696495 przez karolcia1919
u nas burza leje wrocilam cala mokra jak kura ! brr..a w domu brak swiatlapozrywalo linie.
moze rano uda mi sie zrobic kilka fotek.

obym chora nie byla...ale choc maly sie rusza.

krew z nosa ciurkiem mi leciala;(

11 lata 9 miesiąc temu #696496 przez karolcia1919
u nas burza leje wrocilam cala mokra jak kura ! brr..a w domu brak swiatlapozrywalo linie.
moze rano uda mi sie zrobic kilka fotek.

obym chora nie byla...ale choc maly sie rusza.

krew z nosa ciurkiem mi leciala;(

11 lata 9 miesiąc temu #696500 przez Monika23083
dzięki Iwona:) wrzuciłam na fejsa:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka