BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #696790 przez pyzaura
a tak chcialam Ciebie zobaczyc a nie mam fb :(

Ania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #696799 przez Nubi
Dzien dobry !

O pranie i prasowanie sie nie martwie, sierpien to dobry msc na takie zabawy :silly:
Villemo, punkt dla Ciebie a propo spacerowki, :blink: plany to tylko plany, nie zawsze wchodza w życie, wszystko okaze sie w "praniu" :)

Zakupy... Przyjdzie czas i na to, chociaz przyznam ze chcialabym to miec za soba.

Ostatnio daja mi w kosc plecy, a Zosia naciaga brzuch, przeciaga sie... Wczoraj dosc powierzgala, dzis rano kontynuujac " sztuki" :blink:

Mysle sobie o Was, bywajcie w zdrowiu i radości :silly:
Edit
Wkraczamy w 31 tydzień :ohmy:

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #696807 przez karolcia1919
pyzaura szkoda a może założysz sobie??
wstawiłam zdj brzuszka Usg i ciuszków itp:)

11 lata 9 miesiąc temu #696812 przez pyzaura
moze zobaczymy :P a moze uda Ci sie cos tutaj wstawic :P

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #696814 przez SerekWaniliowy
Dzień dobry!

Nim poczytam to podzielę się z Wami dobrą wiadomością, po 3 nad ranem w 37 tygodniu przez cc przyszła na świat Zosia, męża kuzyna córeczka, zdrowa i duża i śliczna i tak do mnie dotarło jak to mało czasu nam zostało, a w niedzielę rozmawiałam z Mamusią i mówiłyśmy ze jeszcze ze 2 tygodnie ma bo w sobotę brzuch Jej opadł :)

Aga

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #696815 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #696820 przez mery75
Karolcia tu super widać bęcolka galanty galanty :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #696822 przez papi88
dzien dobry
ja z rana byłam na badaniach mały w tym czasie strasznie wariował moze byl głodny bo jak zjadłam to brzuszek przestał skakać

mój R juz wyruszył w podróż miałam sie nie denerwowac ale sie nie da poszłam spac o 1 w nocy wstałam o 5 rano.musi przejechac cała polske,całe niemcy,cała francje i dopiero hiszpania a na dodatek okazało sie ze nasza nawigacja sie do niczego nie nadaje i wogóle ciezko znalezc nawet w necie punkty docelowe bo np we francji ma taki adres: los pinos,carrer terra de la alta aigua xelida tamariu (girona) :huh: :ohmy: nie moglismy wogole tego na mapie znalezc!i jak ja mam byc spokojna!ja tu naprawde urodze!tak chciałabym aby była juz sb i wiedziałabym ze dojechał i juz wraca..

no nic musze sie czyms zajac.dzis super pogoda chciałam w miare rozsadku posiedziec na sloneczku poniewaz plamy mi sie nie robia to moge delikatnie sie zarumienic.
i powiem wam ze chciałabym jeszcze w lipcu gdzies wyjechac chociaz na weekend bo jak siedze w domu to wariuje cały czas sie czyms martwie ze z czyms nie zdazy ze czegos nie mam wiec chcialabym sie oderwac od tego wszystkiego na kilka dni ale czuje ze to juz sie nie uda.

iwonka nie ma problemu ten napis to kiedys tam przy okazji w rezultacie mi na nim nie zalerzy ale wy macie to czemu ja mam nie miec :)

vilemo dobrze ze mowisz o tym gbs nawet w karcie ciazy jest miejsce na wpis tego badania jestem ciekawa czy moj lekarz mi je zleci czy powinnam sama sie upomniec,mowisz ze w 35tc to sie robi?bo ja cos slyszalam ze na sam koniec ciazy ale 35tc to dla niektoryc moze byc koniec :) i tak sie zastanawiam bo to badanie wykrywa tylko paciorkowca a zeby sprawdzic czy nie ma jakiejs infekcji pochwy to chyba jakies oddzielne badanie?bo ja miałam infekcje w 2 trym i w sumie przed porodem by sie przydało sprawdzic chyba czy wszystko ok sama nie wiem

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #696838 przez pyzaura
papi nie martw sie bedzie dobrze Twoj jak dojedzi pewnie sie odezwie a do soboty raz dwa zleci :D pewnie korzystaj ze sloneczka czyms zajmiesz mysli ja tez mam zamiar troszke dzis sie poopalac :D

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #696839 przez karolcia1919

11 lata 9 miesiąc temu #696840 przez mery75
Jej jakie to wszystko małe :lol: strój krokodyla bezcenny

11 lata 9 miesiąc temu #696845 przez pyzaura
aaaaaaaaa KArolcia sliczne te Twoje ciuszki :D:D ale masz tegoooo :) ja nawet polowy nie mam :( ale od piatku zabieramy sie za zakupy trzeba troszke sie juz za to wziasc bo tak sie mowi jeszcze czas jeszcze czas a tu dupa .... zleci raz dwa :P

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #696852 przez karolcia1919
pyzaura -to to nawet nie jest połowa mamy aż takich 5 szafeczek i wszystko czeka do prasowania :)
mogłabym mieć tego pełno no ale już wystarczy bo on tego nie wynosi :) a tak mnie nosi by coś jeszcze zakupić:)

mery75-krokodylek i dinozaur heheh :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka