- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzien dobry
ja z rana byłam na badaniach mały w tym czasie strasznie wariował moze byl głodny bo jak zjadłam to brzuszek przestał skakać
mój R juz wyruszył w podróż miałam sie nie denerwowac ale sie nie da poszłam spac o 1 w nocy wstałam o 5 rano.musi przejechac cała polske,całe niemcy,cała francje i dopiero hiszpania a na dodatek okazało sie ze nasza nawigacja sie do niczego nie nadaje i wogóle ciezko znalezc nawet w necie punkty docelowe bo np we francji ma taki adres: los pinos,carrer terra de la alta aigua xelida tamariu (girona)![]()
nie moglismy wogole tego na mapie znalezc!i jak ja mam byc spokojna!ja tu naprawde urodze!tak chciałabym aby była juz sb i wiedziałabym ze dojechał i juz wraca..
no nic musze sie czyms zajac.dzis super pogoda chciałam w miare rozsadku posiedziec na sloneczku poniewaz plamy mi sie nie robia to moge delikatnie sie zarumienic.
i powiem wam ze chciałabym jeszcze w lipcu gdzies wyjechac chociaz na weekend bo jak siedze w domu to wariuje cały czas sie czyms martwie ze z czyms nie zdazy ze czegos nie mam wiec chcialabym sie oderwac od tego wszystkiego na kilka dni ale czuje ze to juz sie nie uda.
iwonka nie ma problemu ten napis to kiedys tam przy okazji w rezultacie mi na nim nie zalerzy ale wy macie to czemu ja mam nie miec
vilemo dobrze ze mowisz o tym gbs nawet w karcie ciazy jest miejsce na wpis tego badania jestem ciekawa czy moj lekarz mi je zleci czy powinnam sama sie upomniec,mowisz ze w 35tc to sie robi?bo ja cos slyszalam ze na sam koniec ciazy ale 35tc to dla niektoryc moze byc konieci tak sie zastanawiam bo to badanie wykrywa tylko paciorkowca a zeby sprawdzic czy nie ma jakiejs infekcji pochwy to chyba jakies oddzielne badanie?bo ja miałam infekcje w 2 trym i w sumie przed porodem by sie przydało sprawdzic chyba czy wszystko ok sama nie wiem
Papi nie martw się na zapas. Twój mężczyzna na pewno dotrze szczęśliwie do celu!
Co do GBS to powinno się go robić między 35 a 37 tc żeby w razie pozytywnego posiewu był czas na podleczenie. Innego wymazu nie miałam robionego w pierwszej ciąży. Chyba dwukrotnie cytologia i czystość pochwy no i na koniec GBS. Jeśli infekcja jest to lekarz pewnie ją sam zauważy.
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Izula mam jeszcze 90 stron do nadrobienia to za kilka dni dotrę do Twojego aktualnego wizerunku

Iwonka jak pranie i oglądanie? Też mam zgagę od tygodnia ale po wszystkim, po pomidorach, ogórkach, truskawkach, dosłownie po wszystkim a położna wczoraj w szkole mówiła, że to bez względu na to co jemy, że żołądek podchodzi nam do góry i się rozchyla, dlatego nawet po wodzie możemy ją odczuwać.
Akina, sama spódnica jest szeroka z takiej fajnej chłodnej bawełny a tylko pas bardzo elastyczny i delikatny, że od niego brzuszek mi nie twardnieje nawet

Villemo jak miałaś telefon z sieci to powiedz o sytuacji i dadzą Ci nowy a tylko trochę przedłożą umowę (teściowa miała podobnie) a ten sprzedaj na allegro, zawsze coś, a swoją drogą naprawa 500zł? mój telefon nowy nie był tyle wart

A z tą położną to muszę sama załatwić?

No lecę na śniadanko a później wskakuję na znienawidzonego facebooka pooglądać Karolci maluszka i zdobycze

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonka mam problemy z kręgosłupem na skutek operacji zwichnięcia stawu biodrowego, którą przeszłam, gdy miałam 2 latka. Rodziłam się pośladkami
)) A do tego wadę wzroku. Dostałam dwa zaświadczenia od ortopedy i okulisty, że zalecana jest cesarka.
To widzę ze nie jestem sama:) a gin juz ci ustalił datę na cc?
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Karolcia śliczne te ciuszki!
tylko chciałam zapytac w sprawie kosmetyków i pampersów. Tyle tego masz a jak Kornelek będzie uczulony na którąś oliwkę albo pampersy? Mam nadzieję że tak nie będzie:) ja mam z kosmetyków po jednej sztuce kupione w razie gdyby małemu coś wyskakiwało.
no niby tak kupie jeszcze z innej firmy ja oliwki szampony mam z bambino jeszcze złych opinii nie miałam o tych kosmetykach..a co do pampersów są oryginalne więc powinno być dobrze :)no ale okaże się

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

No Karolcia masz tych lumpków

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ide dzis do taty na urodzinowego grilla

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Karolcia zaszalałaś kochana

A ja kupiłam kolejny komplet pościeli.

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pyzaura dziękuję, to ja Ci powiem, że ja tez jestem z metra cięta, mam tylko 160cm i jak nałożyłam spódnice na brzuszek to wyglądałam jak torba, ale pod brzuszkiem to nie jest tak źle i lubię takie długie, chłodno w nich i kalafiory ukryte ;P
Dziewczyny ja wydrukowałam wyprawkę, która pisałam cały ubiegły tydzień

Wczoraj położna mówiła by w ramach przygotowań do porodu od 35 tygodnia pić siemię lniane, są w grupie 2 dziewczyny w 35

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dopiero wstałam, ale ze mnie leń!! a pogoda...oj teraz już 32 stopnie...pięknie:)
serku, ślicznie wyglądasz, a te spódnice są na lato akurat:) ja szukam jakiejś w kolorze miętowym tym razem:) co ja mam z tą miętą to nie wiem:)
karolcia szalejesz:) śliczne te ciuszki:)
ja kosmetyków za wiele nie mam, raptem płyn do kąpieli, oliwkę i chusteczki chyba. Musze tylko dokupić sudocrem:) akurat w przypadku kosmetyków jestem zdania że czym mniej kosmetyków tym lepiej, sama takim podejściem się wyleczyłam z mega suchej skóry:) niektóre zele są na tyle delikatne że balsam już potrzebny nie będzie, póki co:) no ale zobaczymy:) a z szamponami to jest tak, że prawie niczym nie róznią się od płynów do kąpieli, może jakimiś dwoma surowcami, gdzieś na końcu składu:)
ciuszków już też mam na pierwsze 3 miesiące pełno:) teraz tylko muszę kupić wanienkę i przewijak, zakupy w aptece no i ten wózek, na który się nie zdecydowałam jeszcze:)
Miłego dnia Kochane!!