BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #696502 przez agamo
marc and spenser to w uk tez supermarket maja wszystko spozywke kwiatki nawet i ciuszki ale jest jednym z drozszych supermarketow Choc powiem wam szczerze ze tutaj ciuszki w supermarketach naprawde nie odbiegaja tak jakosciowo od innych "ciuchowych" firm Ja osobiscie bardzo lubie ciuszki nexta bo maja przemyslane ciuszki mam namysli ze praktycznie wszystkie spodnie maja guziczki w kroku na zmiane pampersa i kolorystycznie czy fasonowo sa nie jak pizamki a takie wyjsciowe. ale tak to pozatym mysle ze teraz firm jest tak wiele ze w kazdej cos fajnego sie wynajdzie.

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #696503 przez mery75
No niezłe te fotki Monika teraz to dopiero jak widać fazy to słabo się robi :dry:
Karolcia u mnie piękna słoneczna pogoda współczuje a co do krwi to 2 dni pod rzą też mi równo leciała

11 lata 9 miesiąc temu #696516 przez karolcia1919
to zazdroszcze pogody bo u mnie leje i burza ze szok.
nic klade sie .bo rano znow wstac.

11 lata 9 miesiąc temu #696518 przez mery75
Karolcia dobrej nocki odpoczywaj oby do urlopu :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #696526 przez niagara
Iwonka ja kupiłam te spodenki w Smyku, ale z wyglądu wydają się być identyczne ;) Wiem, że na pewno sklep Marks&Spencer jest w galerii w Poznaniu :)

11 lata 9 miesiąc temu #696535 przez Monika23083
ale burza do nas zawitała, w jednym momencie zrobiło się tak ciemno...jak ja lubię burzę :)

miłej nocy Karolcia :)

11 lata 9 miesiąc temu #696539 przez MyMelange
CZesc Sloneczka :)

Sliczne jestescie wszystkie!!!

Ja sie dzis czuje jakby ktos zawor powietrza zakrecil :( Strasznie mi ciezko - wstanie z kanapy jest nielada wyczynem. Znacznie mi lepiej, jak jest 18 stopni... Ogladam pogode - jutro 28 st. aaaaaaaaaaaa!

Widze, ze ruszylyscie z praniem ostro. Ja czekam na meble do pokoju malego i dopiero zaczne cos prac i prasowac, bo poki co wszystko lezy w reklamowkach.

Moj Miki tez coraz mniej bryka, ale jakos mnie to nie martwi. Wazne, ze sie odezwie pare razy w ciagu dnia.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu #696549 przez nefeli
Iwonka M&S jest ogolnie dosc drogi,przynajmniej u mnie bo mam kilka na miejscu.
Alez masz cudny ten brzusio,spodenki mi sie bardzo podobaja uwielbiam takie i czekam zeby w koncu cos mojej malej kupic,ale trzeba czekac na sezon jesienny..
Natalka ale ma Niunia fote super :) i jaka juz duza,ale fajnie ...
Paulinka piekny zgrabny brzuszek :)
Ja niestety anoreksji ciag dalszy,tzn poczatek 7go miesiaca a ja nadal plus 3kg,wiec tylko brzuch i nic na mnie,sama skora i kosci,a ja na prawde chcialabym przytyc...
Lol Serku moj jaka ty apetyczna mamusia jestes,bardzo bardzo sexy mama :)

11 lata 9 miesiąc temu #696554 przez nefeli
Co do termometrow to slyszalam dobre opinie o braunie tym do uszka co sie przyklada,i powiem Wam ze nie jest drogi tylko trzeba kupic zwykly model a nie taki co ma kilka pamieci,bo czy ktos uzywa tej pamieci,chyba nie warto przeplacac bo ma pamiec i kupic ten zwykly....ja wlasnie nad nim sie zastanawiam :)
Ktoras nie pamietam kupila kosmetyki Hippa ale z tego co rozumiem niedostepne w sklepach,aptekach tylko przez alegro? czy tak? ja mam problem z zapachami,wszystkie eco wrecz smierdza :(

11 lata 9 miesiąc temu #696565 przez Alivva
Daga,nie wiem czy we wszystkich drogeriach Hipp jest dostepny ale w Rossmanie na pewno (u nas największy wybór wlasnie tam) i widzialam jeszcze pojedyńcze kosmetyki Hippa w Diali czy Daili/??? (dawny Schlecker)

11 lata 9 miesiąc temu #696588 przez SerekWaniliowy
Paulinka jak się tak martwisz, że nic nie masz to allegro i sklepy internetowe w ruch i też sie pocieszysz troszkę jakimiś kolorowymi śpioszkami :)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, nie pomyślałabym, że ktoś może pomyśleć, że w miarę jeszcze wyglądam ;) sama się tak dobrze ze sobą nie czuję, choć nie zamartwiam się narazie zbytnio dupskiem i kalafiorami, które skrzętnie ukrywam pod kiecką :lol:

Villemo
tylko spokojnie, jak to dziewczyny piszą - ciążowe roztargnienie i musimy wpisac takie "wypadki" do książeczki ciążowej, obok zgagi, mdłości, kilogramów, zachcianek i rozstępów

Iwonka ja właśnie wczoraj zrobiłam sobie tabelkę na fatałaszki naszej kruszki i chyba jutro lub w czwartek będę odhaczać co już mamy bo yyy jak neta nie było to musiałam się czymś zająć i trochę do domu przytachałam, o jak będę robiła inwenturę to może też sie czymś pochwalę bo jak narazie to nie miałam czym ;)

Nubi a dlaczego tak krótko chcesz jeździć buzzem?

Monika oglądałam mapkę, super i już wysłałam mężowi co by sobie uzmysłowił w co się wpakował ;)

Iva to chyba mi już piątej klepki brak, chodziło mi o lustra jak z cyrku, wiesz takie co poszerzają ;P

Dziewczyny czy wasze maluszki też czasami się tak nerwowo ruszają? Jakby sie boksowała, ale tak nagle i w takim tempie, że mnie to przeraża jak się tak szybko można ruszać :ohmy: ale ogólnie to zrobiła się małym leniuszkiem, poza tymi momentami :unsure:

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #696670 przez izula
CO do Hippa to jeśli chodzi o sklepy na pewno jest w Tesco.

Termometr koleżanka poleciła mi taki:

allegro.pl/bezdotykowy-termometr-elektro...ola-i3311774775.html

miała dwa ale ten się lepiej sprawdził. Powiedziała, żeby nie kupować tych mówiących bo ona taki dostała i z niego nie korzysta bo jak Mały śpi to nie może nim zmierzyć mu temperatury.

A ja po zakupie kosmetyków mam dylemat z butelkami. Już byłam zdecydowana na butelki i laktator z Tommy tippee te kolorowe butelki. Ale dziś wypatrzyłam nowość z Lovi Medicover takie z niebieskim napisem i taki laktator i znowu nie wiem co wybrać.

Serku jeśli chodzi o Hippa to polecam allegro. Ja akurat za chusteczki dałam dużo bo mi zależało na pudełku ale były aukcje gdzie niemieckie chusteczki z Hippa w ilości 208 szt. sprzedawano za 20zł. Serku wyglądasz SUPEEER :)Co do ruchów to moje Maleństwo czasami tak buszuje po brzuchu, że mam wrażenie, że się rozpycha wszystkimi kończynami na raz a czasami nic cisza aż mnie to przeraża.

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #696683 przez akina_zet
Serku,bardzo ładnie wyglądasz :woohoo: Gdzie taką ładną długą kiecuszkę kupiłaś?

Ja to chyba Wam się nie będę pokazywać,bo na tle takich lasek wypadnę jak niedźwiedzica :side:

Byłam na zakupach w Smyku i zaopatrzyłam Igunię w kilka słodkich ciuszków :lol:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #696684 przez nefeli
Izula dlaczego juz kupujesz butelki? ja tez chcialam 2 sztuki zakuupic i uswiadomily mnie mamusie ze jesli zamierzam karmic piersia to zeby nie kupowac narazie butelek.
To ja pytalam o hippa bo wiem ze jest w Polsce ale w rozowych opakowaniach...a Ty Izus wstawilas niemieckie opakowania i ciekawa jestem czy to to samo
Serku ja bardzo nie lubie jak moja mala sie tak rzuca po brzuchu,bo wpadam w panike,dzis tak wlasnie jest :( i znow jakos dziwnie lezy i boje sie wstac bo kopie mnie po szyjce,ze mam wrazenie ze zaraz cos mi tam dolem wyjdzie...
A apropo laktatora ja tez juz chcialam zakupic jakis i tez wszyscy mi mowia zeby to zostawic do porodu bo mozna wypozyczyc albo moze wcale nie byc potrzebny,bedac 4 doby w szpitalu maz zdarzy kupic gdyby faktycznie byl niezbedny...powiem ze nawet mi to na reke,zeby nie wyrzucac kasy
Wiecie nikt nie umie mi odpowiedziec jak to mozliwe i dlaczego mala jest wokol mojego pepka,czyli nie wzdluz tylko jakby rogalik jest ulozona...we mnie wzbudza to tysiac obaw,plus kolejne ze zaczely sie duze rozbierznosci w jej wymiarach,a wizyta dopiero 12go :(

11 lata 9 miesiąc temu #696689 przez nefeli
Akina ja wlasnie przed chwila sledzilam Smyka na necie,ale jak wyslalam mame na zakupy to niczego z tych rzeczy co jej powiedzialam nie znalazla :(no i zamkneli nam najwiekszego smyka i z dwoch zostal tylko jeden wiec zapewne oblegany i wszystko wykupione...
Wlasnie Serku kiecka super,mi sie ogolnie jakas marzy zeby przetrwac do konca ciazy ale nie mam jak wyjsc i polazic po sklepach,wiec w tym roku nawet nie wiem co w sklepach jest...poza dzieciecymi ;) tam jestem mimo wszystko przy okazji wizyt u lekarza

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka