- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- Otrzymane podziękowania: 0

Karolcia u mnie piękna słoneczna pogoda współczuje a co do krwi to 2 dni pod rzą też mi równo leciała
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
nic klade sie .bo rano znow wstac.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

miłej nocy Karolcia

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Sliczne jestescie wszystkie!!!
Ja sie dzis czuje jakby ktos zawor powietrza zakrecil

Widze, ze ruszylyscie z praniem ostro. Ja czekam na meble do pokoju malego i dopiero zaczne cos prac i prasowac, bo poki co wszystko lezy w reklamowkach.
Moj Miki tez coraz mniej bryka, ale jakos mnie to nie martwi. Wazne, ze sie odezwie pare razy w ciagu dnia.
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Alez masz cudny ten brzusio,spodenki mi sie bardzo podobaja uwielbiam takie i czekam zeby w koncu cos mojej malej kupic,ale trzeba czekac na sezon jesienny..
Natalka ale ma Niunia fote super

Paulinka piekny zgrabny brzuszek

Ja niestety anoreksji ciag dalszy,tzn poczatek 7go miesiaca a ja nadal plus 3kg,wiec tylko brzuch i nic na mnie,sama skora i kosci,a ja na prawde chcialabym przytyc...
Lol Serku moj jaka ty apetyczna mamusia jestes,bardzo bardzo sexy mama

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ktoras nie pamietam kupila kosmetyki Hippa ale z tego co rozumiem niedostepne w sklepach,aptekach tylko przez alegro? czy tak? ja mam problem z zapachami,wszystkie eco wrecz smierdza

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, nie pomyślałabym, że ktoś może pomyśleć, że w miarę jeszcze wyglądam

Villemo tylko spokojnie, jak to dziewczyny piszą - ciążowe roztargnienie i musimy wpisac takie "wypadki" do książeczki ciążowej, obok zgagi, mdłości, kilogramów, zachcianek i rozstępów
Iwonka ja właśnie wczoraj zrobiłam sobie tabelkę na fatałaszki naszej kruszki i chyba jutro lub w czwartek będę odhaczać co już mamy bo yyy jak neta nie było to musiałam się czymś zająć i trochę do domu przytachałam, o jak będę robiła inwenturę to może też sie czymś pochwalę bo jak narazie to nie miałam czym

Nubi a dlaczego tak krótko chcesz jeździć buzzem?
Monika oglądałam mapkę, super i już wysłałam mężowi co by sobie uzmysłowił w co się wpakował

Iva to chyba mi już piątej klepki brak, chodziło mi o lustra jak z cyrku, wiesz takie co poszerzają ;P
Dziewczyny czy wasze maluszki też czasami się tak nerwowo ruszają? Jakby sie boksowała, ale tak nagle i w takim tempie, że mnie to przeraża jak się tak szybko można ruszać

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Termometr koleżanka poleciła mi taki:
allegro.pl/bezdotykowy-termometr-elektro...ola-i3311774775.html
miała dwa ale ten się lepiej sprawdził. Powiedziała, żeby nie kupować tych mówiących bo ona taki dostała i z niego nie korzysta bo jak Mały śpi to nie może nim zmierzyć mu temperatury.
A ja po zakupie kosmetyków mam dylemat z butelkami. Już byłam zdecydowana na butelki i laktator z Tommy tippee te kolorowe butelki. Ale dziś wypatrzyłam nowość z Lovi Medicover takie z niebieskim napisem i taki laktator i znowu nie wiem co wybrać.
Serku jeśli chodzi o Hippa to polecam allegro. Ja akurat za chusteczki dałam dużo bo mi zależało na pudełku ale były aukcje gdzie niemieckie chusteczki z Hippa w ilości 208 szt. sprzedawano za 20zł. Serku wyglądasz SUPEEER :)Co do ruchów to moje Maleństwo czasami tak buszuje po brzuchu, że mam wrażenie, że się rozpycha wszystkimi kończynami na raz a czasami nic cisza aż mnie to przeraża.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Ja to chyba Wam się nie będę pokazywać,bo na tle takich lasek wypadnę jak niedźwiedzica

Byłam na zakupach w Smyku i zaopatrzyłam Igunię w kilka słodkich ciuszków

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
To ja pytalam o hippa bo wiem ze jest w Polsce ale w rozowych opakowaniach...a Ty Izus wstawilas niemieckie opakowania i ciekawa jestem czy to to samo
Serku ja bardzo nie lubie jak moja mala sie tak rzuca po brzuchu,bo wpadam w panike,dzis tak wlasnie jest

A apropo laktatora ja tez juz chcialam zakupic jakis i tez wszyscy mi mowia zeby to zostawic do porodu bo mozna wypozyczyc albo moze wcale nie byc potrzebny,bedac 4 doby w szpitalu maz zdarzy kupic gdyby faktycznie byl niezbedny...powiem ze nawet mi to na reke,zeby nie wyrzucac kasy
Wiecie nikt nie umie mi odpowiedziec jak to mozliwe i dlaczego mala jest wokol mojego pepka,czyli nie wzdluz tylko jakby rogalik jest ulozona...we mnie wzbudza to tysiac obaw,plus kolejne ze zaczely sie duze rozbierznosci w jej wymiarach,a wizyta dopiero 12go

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wlasnie Serku kiecka super,mi sie ogolnie jakas marzy zeby przetrwac do konca ciazy ale nie mam jak wyjsc i polazic po sklepach,wiec w tym roku nawet nie wiem co w sklepach jest...poza dzieciecymi