BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #701496 przez nefeli
HEJKI
Czy tylko ja nie widze Karolcia Twoich zdjec??? zadnego z Twoich zdjec .
Aliva te miksy dzieciaczkow z fotek hm...czy Twoje czy Nubi to praktycznie takie same,wiec chyba slabo dziala ta mieszanka:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #701509 przez pyzaura
Ej sloneczka was ponosi ;-);-) od rana mnie nie bylo ale ja was w zyciu nie nadrobie ;-);-) dobra zabieram sie za csytanie i wtedy podpisuje :-):-) gaduly

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #701514 przez nefeli
Hejka :)
Karolcia nie widze niestety zadnej z Twoich fotek:(
Nike piekny brzunio no i tatus ma gust do zakupow :)
Agamo ja tez tak mam ze az mysle ze odlece i juz nie wroce,wczoraj bylo tak strasznie...dzis nie lepiej :(
Villemo ale calusny ten Twoj niuniek,zacalowac bym mogla!!!
Papi ja mysle o zakupie oliwki ale takiej suchej oliwki,ona nie jest tlusta na skorze jak zwykle oliwki,albo jakies mleczka ale one sie zle rozprowadzaja czesto gesto..Ale masz Papi wszystkie te rzeczy sliczne...flanelki mi sie podobaja,reczniczek tez bardzo,a i pierwszy raz widze biale pampersy.
Akina ja sie wcale nie dziwie juz pisalam ze jestes sliczna mama !!! czy w nowej kiecce czy fryzurce to detal,Twoj urok osobisty najwazniejszy Kochanie :)
Dziewczyny mam pytanie ja mysle o zakupie pampersow nr1 malej paczki i dwoch duzych 2,w kolorze zoltym wydaje mi sie ze jedynka mala wystarczy co wy na to?
Ach dziekuje za przepisy na malinki ;)

11 lata 9 miesiąc temu #701519 przez nike84
izula napisał:

taki przewijak i pudło na zabawki jak twierdzi mąż :))myślę, że na początek będzie na pampersy hahah

izula też się zastanawiam dokładnie nad tym przewijakiem, ale na razie widziałam go tylko na necie i nie wiem jak się prezentuje na żywo :)

11 lata 9 miesiąc temu #701521 przez nefeli
Ania brzuszek super,no i zazdroszcze labradora,wczoraj wlasnie mowilam mezowi ze jakbym byla na swoim to chce 2 labradory i jednego mini przytulaka,poduszkowca :)kocham,kocham,kocham!!!Ania i ciuszki sliczniusie masz :)
Wiecie apropo mat ja znalazlam dwie piekne,kiedys dawno temu chcialam,teraz mi przeszlo,gdyz jest to tylko nachwile,malo praktyczne,moje znajome wiekszosc zalowala ze kupila,taki bajer ladnie wygladajacy tylko,ale to moja opinia ;)
Papi ja nie znosze chusteczek pampersa !!!
Izunia to chyba cos z watroba alat,aspat,o ile pamietam...ale nieznacznie podniesione to w ciazy chyba nic zlego ???

11 lata 9 miesiąc temu #701524 przez izula
Nike :) bardzo ładnie się prezentuje. My mamy poskładane to nie mam jak ci zrobić zdjęcia w realu. Ale jeszcze muszę do niego dokupić takie wiklinowe pojemniczki na półeczki i koszyczki do powieszenia koło przewijaka z ikei. Jest jeszcze taki sam tylko biały. Ma odpowiednią wysokość i co mi się podobało, że ma te barierki na przewijaku. Jak kupię taki miękki przewijak do niego to dzidziuś tak łatwo się z niego nie stoczy. Chcieliśmy komodę z przewijakiem ale w tej cenie nie było nic co by pasowało do naszego drewnianego łóżeczka. Albo kosztowało ponad 1000zł albo było z płyty albo bardzo malutkie. A potem sprzedam go razem z łóżeczkiem :)) Poszukam to wrzucę te koszyki co się do niego dokupuje :)

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701532 przez iwonta_kg
Donata super ten kojec :laugh:

Ja mam taką matę:

Nike śliczny brzuszek! :) i boskie te ciuszki i ręczniczki i kocyki!! uwielbiam takie zdjęcia :laugh: :laugh: :laugh:

Nubi smoczek zabójczy... :blush:

Papi jesteś na dobrej drodze z tym pakowaniem :laugh:
i super wyposażona szufladka z kosmetykami :laugh:
wszystko wogóle masz śliczne :laugh:

Monia dzięki, kupię sobie wapno na te pęcherzyki. aż mnie to już swędzi... :dry:

Ania bombastycznie wyglądasz :)

Izula fajny ten przewijak! Jakbym miała miejsce w sypialni też bym sobie taki kupiła...

Karolcia ja też nie widzę fotek :(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701535 przez nike84
akina nic tylko się cieszyć, że będąc w ciąży nadal panowie się za Tobą oglądają, a nie od razu zboczeniec :silly: Ja to się śmieje, jak ide z koleżanką, że odstraszam jej potencjalnych adoratorów swoim brzuszkiem :P Dzisiaj Pan tak się zagapił na mój brzuch, że aż potknął sie na krawężniku :woohoo: Chyba chodziło mu o to, że przez koszulkę prześwitywał mi pępek :blink: bo tak to nie wiem co tak przykuło jego uwagę :unsure:
słonko ja jestem jak najbardziej za tym żeby się spotkać (bo ostatnio mnie ominęło :( ) tylko tak jak wspominałam oprócz weekendów, bo mam je zarezerwowane dla męża :S Ale w tygodni jak najbardziej TAK :)
izula no ja chciałam też komodę z przewijakiem ale jak zobaczyłam ile to miejsca zajmuje to mi sie trochę odechciało :dry: taki wielki kloc :ohmy: i jak zobaczyłam ten stojak z przewijakiem na stronie ikei to od razu wpadł mi w oko. Więc pewnie też sie na niego zdecyduje. I też planuje koszyczki dokupić :)

11 lata 9 miesiąc temu #701539 przez mery75
Kalina coś wiem o procentach u mnie w kwocie raty więcej jestodsetek niż kapitału samego :angry:
Papi ja uwielbiam się opalać ale w tym roku odpuściłam raczej w ciąży to jest niewskazane napromieniować tak ciało :blush:

11 lata 9 miesiąc temu #701540 przez Ania31
Nefeli dziekuje :)
Labradory sa fajne pod tym wzledem ze sa bardzo łagodne i przyjazne, one prawie wogole nie szczekaja a do domu to złodzieja by wpuścił i by sie jeszcze cieszył. Ale moj to jest taki wariat, normalnie ma adhd psie :) na specerze to tak szaleje ze czasami nie mam do niego siły a najgorsze jest to ze strasznie ciagnie ale to troche naszej winy bo o nie nauczylismy go grzecznie chodzic ;) ale mam na to sposób bo zakupiłam specjalne cos co sie zaklada na mordke i za to sie go prowadzi to jakos on wtedy nie moze az tak ciagnac bez tego to bym nie mogła z nim zwłaszcza teraz wychodzic

11 lata 9 miesiąc temu #701547 przez Ania31
Papi ja akurat nie uważam że jestes nie odpowiedzialna. Jak lubisz słonce i jak piszesz ze brzuszek masz zasłoniety to wydaje mi sie ze nie zaszkodzi to dzidzi. Ja sie nie opalam bo jakos słonce mnie meczy ale tylko dlatego, poprostu jakos nie mam na to ochoty a zreszta ja to sie robie zaraz czerwona niezalenie czy uzywam jakies kremy czy nie ale w samym opalaniu ja nie widze nic złego

Nefeli ja tez sie własnie zastanawiam czy jedna paczka 1 wystarczy. Mi kolezanka powiedziala zebym kupiła dwa opakowania

11 lata 9 miesiąc temu #701549 przez niagara
Nefeli ja też kupię tylko jedną małą paczkę pampersów 1, myślę, że więcej nie ma sensu ,bo dzieci tak szybko rosną :) Położna też mi mówiła, żeby ich zbyt wiele nie kupować, tylko tyle co do szpitala :)
A ja musiałam na jakiś czas wydać mojego psiaka :( On strasznie ciągnie i już nie dawałam rady wychodzić z nim na spacery :dry: Zresztą nasze mieszkanie jest bardzo małe, na 4 piętrze bez windy, mąż ciągle w pracy więc było by mi ciężko wychodzić na spacer z psem i dzieckiem :(
Teraz mieszka z dziadkami mojego męża i moją teściową :) Jemu tam jest dobrze, chyba nawet lepiej niż w u nas:blink:

11 lata 9 miesiąc temu #701555 przez Ania31
Niagara to dobrze ze mialas komu oddac pieska i wiesz ze sie nim dobrze opiekuja. :)

11 lata 9 miesiąc temu #701558 przez donata
Dziewczyny też macie taki apetyt? Ja normalnie od kilku tygodni nie mogę się opanować. Ciągle chce mi się jeść. I mam ogromną chęć na słodycze. Jak tak dalej będzie, to mąż będzie musiał poszerzać drzwi :) hehe

Zastanawiam się też nad swoimi wynikami. Ogólnie wyniki moczu mam bardzo dobre od początku ciąży. 2 razy tylko wyszły mi leukocyty i to 25. I to jest dziwne, bo potem po kilku dniach powtórzyłam wyniki na swój koszt i leukocytów nie było. I mam WBC 13,4. Moja ginekolog przepisała mi antybiotyk Amotax. Nie wiem czy brać. Ogólnie czuję się dobrze.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701566 przez Ania31
Donata ja tez mam apetyt a w szczególnosci an słodkie no te 13 k na plusie o czyms swiadczy :silly:
Jak Ci gin przepisała to chyba wez ten antybiotyk

Ja mam od poczatku wyniki zarówno morfologi jak i moczu dobre, pewnie jutro znowu mi jakies badania zaleci bo ostatnio nie kazała mi nic robic oprocz glukozy

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka