BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #701462 przez Ania31
Słonko to moj psiak labrador sie rozwalił i chrapał :) A ty jakiego masz psiaka? no wlasnie my jak gdzies jedziemy to zawsze problem z psem, ale staramy sie wybierac takie miejsca zeby go zabierac ze soba :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #701464 przez Monika23083
a Wy tak o zakupach to ja też się pochwalę: kupiłam sobie majtasy poporodowe, aż 5 sztuk :laugh:

Ania śliczny brzuszek:)

ja szpital wybrałam jedyny w Kaliszu jaki jest:) zawsze mogę wybrać w innych miastach blisko Kalisza, ale leń ze mnie...zresztą mój gin tu pracuje więc nie ma o czym gadać.

Dzisiaj sprawdziłam na tej stronie gdzierodzic.pl opinie o naszym szpitalu i wcale nie są takie złe " jak na mieście chodzą", więc chyba się odważę.

11 lata 9 miesiąc temu #701467 przez izula
taki przewijak i pudło na zabawki jak twierdzi mąż :))myślę, że na początek będzie na pampersy hahah

[/url]
[/url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #701469 przez Ania31
A to ciuszki takie najmniejsze na 56
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #701470 przez Ania31
i jescze takie
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #701471 przez Ania31
A tu kombinezoniki, reszte ciuszków to mam wieksze wiec tych malych to bede musiala jeszcze dokupic
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701472 przez izula
i śpiworek

[/url]
[/url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #701476 przez mery75
Nike super brzusio spory jak ten tydzień ja to chyba teraz taki mam choć mój mąż mówi że wyglądam jak kaczka :blink:
Dziewczyny wszystkie bez wyjątku cudne macie te rzeczy :kiss:
Kalinasuper że dostałaś kredyt może jakiś procencik dla mnie za dobre słowo :blush: hihi
A ja chcę kupić łóżeczko od razu z przewijakiem super są i tak jak Karolcia będę używać oliwek bo uwielbiam takie dziecię małe wypachnione :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #701478 przez Ania31
Izula fajny ten przewijak, tylko ja bym nie miala miejsca za bardzo na niego ;) Wiec kupie taki na łóżeczko

11 lata 9 miesiąc temu #701479 przez mery75
Dzisiaj mam bóle na dole brzucha i w prawym boku czy wy czytacie na forum kalendarz na dany tydzień ciąży bo mnie akurat prawie wszystkie objawy się sprawdzają i nawet ten ból w boku to podobno standard a boję się brać więcej no-spy wzięłam jedną ale tą normalną a teraz znowu zaczyna kłuć

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701482 przez izula
Dzięki Aniu :)

dziewczyn odebrałam wyniki powiedzcie mi mam się martwić tym ALAT, ASPAT i mocznik bo nie są w normie? Czy ktoś coś wie?

ALT 44,9 U/l
norma 0,0 - 33,0

AST 42,0 U/l
norma 0,0 - 32,0

Mocznik 13,9 mg/dl
norma 16,6 - 48,5

[/url]
[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #701483 przez mery75
Aniu przez nieuwagę przeleciałam jedną strone fajny masz brzusio i fajna mamuśka z Ciebie :lol:
Znowu teraz mówią że urodził się noworodek 1300gr. i 2 promile alkoholu we krwi od kochanej mamusi :(

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701485 przez kalina
mery ten procent co w banku mi naliczyli wolalabym ci dac bo az przykro ile to dodatkowo naliczaja :angry: ale coz mus to mus..
niestety na bolach sie nie znam a podczytuje jak mi sie zaczyna nowy miesiac co w nim moze sie dziac ale pozniej szybko zapominam. moze i dobrze ze bym sobie uroila ze musi sie cos dziac i pewnie by sie dzialo:)

ania fajna brzuchatka z ciebie:) jak to duzo zalezy pod jakim katem sie robi zdjecie. raz jest brzuch maly raz duzy:)

iza nie mam pojecia co znacza te wyniki ale zanim zaczniesz sie stresowac poczekaj niech ci to lekarz wytlumaczy:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #701486 przez Ania31
Dziekuje Wszystkim za mile slowa :)
Ale matka jak mozna pic w ciazy a malenstwo na tym cierpi.

11 lata 9 miesiąc temu #701494 przez papi88
moze powiecie ze ja jestem nieodpowiedzialna ale ja sie normalnie opalam i nie uzywam kremu z filtrami.zadnych przebarwien nie mam szybko robi mi sie brazowa ciemna opalenizna wiec uwazam ze kremy sa zbedne no ostatnio zrobily mi sie czerwone plecy ale na nastepny dzien byly ladnie brazowe wiec uwazam ze to zalezy od skory,karnacji no i trzeba obserwowac czy nie robia sie plamy mi slonce sluzy a pozatym kocham slonce i czemu mialabym z niego rezygnowac w ciazy skoro nic sie nie dzieje zlego oczywiscie brzuszek zawsze zakryty mam a pozatym to wit d ktora naszym maluszka tez jest potrzebna

otworzylam jedna paczke tych chusteczek nawilzajace pampersa poniewaz mam upławy i wtedy z takich korzystam i sie zawiodlam po pierwsze nie zbyt ladnie pachna sa jak dla mnie jakos cienkie i nie zbyt nawilzone i co gorsza czulam po uzyciu lekkie pieczenie wiec jakby uczulaly!dotychczas korzystałam z takich chusteczek z dady biedronkowych i one sa rewelacyjne zadnych podraznien czuc ze chusteczka jest nawilzona cena przystepna wiec jak moj syn nie bedzie uczulony na dade to zdecydowanie bede uzywac tylko nich bo jakosciowo dla mnie sa duzo lepsze niz te pampers sensitiv nie wiem jak inne rodzaje pampersa

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka