BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #701094 przez paulinka.k22
A Karolcia ja też nie widzę zdjęć ;)

I Słonko gratuluje zdroworozsądnego podejścia do macierzyństwa :ohmy: ja to właściwie nie wiem jaka będę matką, czas pokaże!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #701103 przez agamo
Hejka dziewczyny

Ślicznie wszystkie wygladacie! Nie mogłam was nadrobić!

Karolcia ja fotek tez nie widzę ale Moze o przez komórkę bo na kompa nawet nie mam czasu wejść!

Madzik No to ładnie dowalilas z tym kablem maz sie nie wsciekal? Moj pewnie by juz mruczal :p heheh

Natalia ja pralam wszystko kombinezony kurtki swetry czapki skarpetki nawet rękawiczki które juz na zimę dostałam dla małego! Wszystko co na niego zalorze wole zeby było przeprane jednak.

No i Witam nowa mamuske! Super juz wszystko przygotowane! Ja jeszcze tydzień czekam i zacznę wszystko rozpakowywac! Wiec dam wam końcowy efekt.

No a wczoraj pojechaliśmy z mężem i znajomymi nad morze bo u nas upały! No i było fajnie ja usadzilam sie na płazy na kocyku a oni poszli sie focic! Wrócili po niecałych dwóch godzinach i ja juz miałam dość Słońce mi tak bardzo nie przeszkadzalo bo sobie siadlam tyłem do słońca ale nogi i tyłek od siedzenia mnie bolaly bo niestety plaża kamienista :( No i tak nogami wiercilam ze jak wróciłam do domu i sie dokładnie obejrzałam to wyglądam komicznie bo opalilo mi pól łydki na czerwono u lewej nogi z tylu i u prawej pól nogi z przodu!No i jedno ramię tak akurat śmiesznie słońce musio padać wiec dzisiaj bluzkę z dl rekawem chyba bede nosić! :p dobra kończę bo dzisiaj ich na sklepy bierzemy Nie wiem jak dam radę! Cos mi słabo dzisiaj! Tez tak macie? Ja tydzień temu myslalam ze zemdleje i dzisiaj to samo Nie wiem od czego czy mały Moze cos inaczej naciska? Nie wiem sama!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #701115 przez paulinka.k22
AGA myślę, że to normalne, że czasami źle się czujesz. Przecież dzidziuś to wielkie obciążenie dla organizmu! Może miałaś jakieś małe niedotlenienie i stąd taka słaba byłaś! Ja mam tera etap duszności zwłaszcza w taką pogodę jaka u nas teraz jest! A poza tym chyba jakaś alergia mnie złapała, bo od trzech dni chodzę i się smarkam, kicham co 5 min i oczy mi łzawią. Nie wiem skąd się to wzięło, bo nigdy takich problemów nie miałam ;)

11 lata 9 miesiąc temu #701118 przez iwonta_kg
Nubi napisał:

karolcia1919 napisał:

skarpetki pościel pieluszki kocyk i buciki:)

Hmmm mi sie to nie wyswietla, dostaje ikonke pytajnika, nie wiem czy to kwestia tabletu czy blad strony?

mi tez wyskakują znaki zapytania :unsure: :unsure: :unsure:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #701125 przez iwonta_kg
niagara napisał:

Dziewczyny a prałyście też odzież wierzchnią? Bluzy, sweterki, spodnie? Czy tylko bodziaki, kaftaniki, śpioszki i półśpioszki? :huh:

Ja prałam wszystko bo leżało w piwnicy i trochę się zakurzyło. ale to co mam nowe bluzy albo spodnie to nie piorę. tylko czapeczki nowe daje do prania.

11 lata 9 miesiąc temu #701137 przez iwonta_kg
Dobry.

Villemo masz slicznego synka :)

Iva humor mi wcale nie wrocił! w nocy myslalam ze umre z bolu... takie skurcze mi zaczely lapac ze masakra! przewrocilam caly dom w poszukiwaniu buskopanu w srodku nocy... caly brzuch maialam napięty. a jeszcze prasowałam przed polozeniem się spac. i przemeczylam się chyba i jeszcze wkurzylam na swojego meza wiec wszystko się skolidowalo!!
teraz jestem u mamy i siedze z moim siostrzeńcem 9-letnim który przyjechal na wakacje z poznania.

Wogole wiecie co wyskoczyly mi na dłoniach jakies takie pęcherzyki to chyba alergia... mam nadzieje ze nie na proszek lovele... chyba musze się wybrać do dermatologa. czy ktoras z was miała takie cos?

Karolcia ja nie widzę zdjeć :(

Zaczynam 33 tydzień dzisiaj :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #701146 przez Iga26
hej mamusie:):)
wybrałam się wczoraj na zakupy nalatałam się jak głupia ale warto było :):)obkupiłam synka w śliczne ciuszki:D
nie wiem czy zaglądacie do sklepu pepco ale są tam śliczne body i na krótki rękaw i na długi i śliczne pół śpiochy w fajnych cenach od 5 pln do 8 :):)

11 lata 9 miesiąc temu #701147 przez mery75
Agamo ja mam cały czas ucisk na przeponę raz mniej raz więcej ale nie wiem czy to Julcia czy macica bo czytałam że na tym etapie ciąży macica jest 8 cm. nad pępkiem także niewiem :huh: a złe samopoczucie to normalka
Iwonka gratulacje 33 tydzień też bym chciała to ino patrzeć się nam rozsypiesz i to chyba pierwsza :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #701149 przez mery75
Iga słyszałam o tym Pepco i mam zamiar też się tam udać ale tam ceny są zawsze takie niski czy jakoś wyjątkowo trzeba trafić??

11 lata 9 miesiąc temu #701152 przez akina_zet
Karolcia coś dziwnego dzieje się z tymi Twoimi zdjęciami,raz są widoczne a raz nie :unsure:

Brzuchol widziałam,wyświetliły się dwie fotki,na jednej byłaś w bluzeczce w kwiatki, a na drugim goły,ale teraz znów tego nie widzę. Chyba czary jakieś czy co :silly:

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #701156 przez papi88
hej

u mnie jak zwykle jakies problemy bo caly czas walcze z z tym cholernym bankiem bo zgineły moje pieniadze i przeciez nikt nie wie gdzie one sa powiedzialam ze jak wpadne do tego banku to niech lepiej ochrona bedzie bo te kur...rozniose
dlaczego ja mam wiecznie jakies problemy teraz kiedy powinnam miec swiety spokoj

ja mialam zaczac pranie ale cos pogoda sie psuje wiec odpuszczam na razie
w tym tyg musze jeszcze ogarnac sobie koniecznie szpital w ktorym bede rodzic bo to nie ma juz zartow moj R sie wogole tym nie przejmuje a to teraz juz roznie moze byc

a wy wszystkie wiecie gdzie chcecie rodzic?macie tam swoich lekarzy?ja niestety nie mam lekarza prowadzacego w szpitalu dlatego musze wybrac taki gdzie ludzko traktuja albo da sie oplacic jakas polozna
no i w tym tyg musze koniecznie sie spakowac podpowiedzcie co trzeba wziasc do szpitala dla mamy?ja mam tak koszule.podpaski bella te duze,podklady poporodowe,no oczywiscie art hig czyli szczoteczka pasta mydło szare (podobno dobre do przemywania krocza)zel pod prysznic hypoalergiczny,majtki poporodowe,klapki czy cos powinnam jeszcze miec??

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #701157 przez Iga26
mery75 napisał:

Iga słyszałam o tym Pepco i mam zamiar też się tam udać ale tam ceny są zawsze takie niski czy jakoś wyjątkowo trzeba trafić??

ceny zawsze są ciekawe a i wybór spory:)

11 lata 9 miesiąc temu #701164 przez Ania31
dzień dobry :)

u mnie dzisiaj upała na maksa :) Byłam na spacerze i juz mam dosyc

Ja tez chodze do pepco, naprawde fajne sa tam rzeczy i nie drogie dla dzieciaczków ale nie tylko :)

Moja gin do ktorej chodze to nie pracuje w szpitalu ale ja juz wiem w ktorym chce rodzic, ale to trzeba sobie go jakos wczesniej wybrac czy poprostu mam bóle i jade i musza mnie przyjac?

11 lata 9 miesiąc temu #701167 przez mery75
Iga26 napisał:

mery75 napisał:

ceny zawsze są ciekawe a i wybór spory:)

To super tylko odemnie to całe miasto muszę jechać ale warto :blink:
Papi jej Ty wszystko wiesz co pozabierać ze sobą to trzeba jakiś neseser zorganizować ale faktycznie w tej chwili to już żartów niema szykuj się na całego :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #701169 przez Ania31
Karolcia ja tez nie widze fotek ;)

Villemo śliczny synek, przesłodki :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka