BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #701001 przez karolcia1919

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701004 przez akina_zet
Dzień doberek ;)

Jeszcze raz dzięki za miłe słówko odnośnie brzuchola :)

Dziewczyny mi z tej mieszanki wyszedł potworek,jeszcze raz pobawię się na tej stronie jak będę w domku z lapkiem,bo w telefonie mam niewyjściowe zdjęcia męża :lol:

Obyście miały rację,że Iga będzie miała też kawałek mamusi w sobie :D

Nubi tekst o mężczyznach - bezcenny :D

Łoooł,jacy dwaj przystojni panowie! Paulinka a tego Twojego synka to bym schrupała w całości,piękne dziecię! :)

Karolcia galanty brzusio!

Pyzaurka czekam na fotę po metamorfozie u fryzjera :)

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701007 przez kocham_cie
Dzień dobry brzuchatki:)

Iwonki jak dziś wasze humorki? bo mnie wczoraj też opuścił dobry nastrój i nie chce wrócić a to za sprawą mojego leństwa... nie chciało mi sie schylać żeby wyciągnąć z gniazdka kabel z lapa i... i tak ciągnęłam że mi się wyrwało... i nic nie idzie z tym zrobić :( i teraz jestem bez kompa :(

słonko to ja na koniec twojego manifestu dodam tylko AMEN SIOSTRO!!! i oby nam to wyszło... bo choć poglądy mam takie jak ty, to boje się że się zatracę i nie będę umiała stawiać siebie na pierwszym miejscu... jedyne co mnie ratuje to moi rodzice ktorzy mają bardzo trzeźwe podejście do życia i wychowywania dzieci, i wiem że jak zacznę przesadzać to oni mi o tym powiedzą, i każą się ogarnąć :)

Karolcia mi też się nie wyświetlają twoje foty :(

Wiecie tak żeście mnie wczoraj tymi zakupami zmobilizowały że odpaliłam allegro i kupiłam ochraniacze do łożeczka, prześcieradło, falbankę maskującą, rożek, kocyk i jeszcze dla siebie szlafrok do szpitala... a w między czasie znalazłam boskie spodenki dla młodego i też oczywiście się skusiłam :)

Magda M

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #701008 przez niagara
Dzień dobry :)
Karolcia ja też nie widzę Twoich fotek, tylko same podpisy :(
Villemo ślicznego synka masz :)

11 lata 9 miesiąc temu #701013 przez niagara
Karolcia u mnie już widać :) Kocyk śliczny z misiami, widziałam w sklepie podobny, tylko kremowy i chyba się skuszę :blink:
Magda fajne te spodenki i rożek też przesłodki :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701015 przez akina_zet
Madzia! Chcę taki rożek,chcę!!! :) A te kocyki widziałam chyba w smyku,fajne są :)

Monika Z.

11 lata 9 miesiąc temu #701027 przez niagara
Dziewczyny a prałyście też odzież wierzchnią? Bluzy, sweterki, spodnie? Czy tylko bodziaki, kaftaniki, śpioszki i półśpioszki? :huh:

11 lata 9 miesiąc temu #701028 przez mery75
Cześć kobitki Karolciu no super super super masz wszystko jedyne co to zdjęcia brzusia niewidze ale te pantofelki z odkrytą piętką są powalające jak wszystko zresztą :kiss:
Villemo no świetnego masz tego skarba :lol:
Pozdrawiam wszystkie babeczki i miłego dzionka :blink:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #701039 przez kalina
dziendoberek:)

wczoraj usnelam przy czytaniu was:)

buu.. nie widze zdjec karolcia:(

pyzaura bede przysylac ci natalke do karmienia bo u mnie to raczej moze nie byc czym :) w ogole sie zastanawiam czy jest po co laktator kupowac :laugh:

super zdjecia pyzaura iva akina. kazda inny brzuszek i wszystkie fajniutkie

villemo niezlych masz przystojniakow. no nie ma szans maz by nie mogl powiedziec ze to nie jego :p

wiaderko na topienie dzieci mnie powalilo:D

nikt ze znajomych kto chodzil z dzieckiem w huscie ale mi sie podoba jak mamusie tak maszeruja:) byle nie po gorach. bo tez kiedys widzialam jak taka schodzi a ostre kamienie i po deszczu bylo i sama uwazalam pod nogi

u mnie 5kg na plus

eh te wasze zakupy i pranie mnie dobija. ale wezme sie w garsc i u mnie tez ruszy:) zaczne od torby do szpitala bo dzis znow mi sie snilo ze wczesniej urodzilam. choc jak sen sie sprawdzi tak jak z plcia to sobie na mala dluugo poczekam:) za pranie mam mocne postanowienie wziac sie pod koniec miesiaca. niech nam tylko okna wprawia. zeby nie bylo ze tak nasyfia ze sie bede zastanawiac czy by jeszcze raz nie prac choc wiadomo rzeczy w szafie..
zrobilam ostatnio liste rzeczy co mi jeszcze trzeba i oj jest tego troche..
dzis ide do banku zalatwic kredyt i trzymajcie kciuki zebym dostala bo juz za okna zaliczka dana wiec innej opcji nie biore pod uwage. jeszcze trzeba bedzie sie za drzwiami rozgladnac i zalatwic kilka innych spraw wiec duuzo od banku zalezy:)
ale chyba sie nie chwalilam ze od poczatku miesiaca maz znalazl prace i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #701045 przez mery75
Kalina no to trzymam kciuki za kredyt sama mam jeszcze 6 lat spłacania kredytu na mieszkanie heh :silly:
Co do zakupów prania itd. nie jesteś sama :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #701085 przez Villemo
Moi panowie dziękują za komplementy ;) :side:

Kalinko mnie też dobija jak widzę ile dziewczyny mają porobione. Mi się włączył jakiś tryb leniwca i nie mogę ogarnąć w domu codziennego bajzlu a co dopiero się zabierać jeszcze za pranie i prasowanie.

Czekam na jakąś magiczną moc z kosmosu. :side: Choć pod świadomie wiem, że i tak nie nadejdzie tylko będzie coraz gorzej, gorzej i gorzej. :dry:

Karolka - nie widzę Twoich zdjęć :-(

11 lata 9 miesiąc temu #701089 przez paulinka.k22
cześć brzuchatki :laugh:

Akina
bardzo ładne zdjęcie brzuszka :) i jaka ładna sukieneczka :)

Villemo Twój synek jest po prostu do schrupania :laugh: taki z niego cukiereczek, oj będą się za nim dziewczyny oglądać :laugh: ciekawe jaki Wiktorek będzie?

Madzia ja też zamówiłam sobie taki szlafrok z koszulą, tylko w kolorze koralowym. Bardzo fajnie leży, tylko jak prałam to trochę kolory puściły ;) a reszta rzeczy bardzo fajna, zwłaszcza kocyk :) też muszę jakiś wynaleźć :)

Natka a buciki mnie rozwaliły :lol: :lol: :lol:

Rany u Was tez dziś tak gorąco? 11 godz a już nie ma czym oddychać, znowu będę leżeć w gaciach i staniku :silly:

Czy Wasze ciało też jest takie nabite :unsure: jak patrzę na uda i moje łapy, to aż mi się wierzyć nie chcę że takie wielkie są :silly: ogólnie to oprócz brzucha to dodatkowego sadełka nie mam, więc może to woda się zbiera :silly: tak sobie będę tłumaczyć... :)

Chłodnego dnia życzę :lol:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka